Skocz do zawartości

Shadow of the Colossus Remake

Featured Replies

Opublikowano

Najgorsze co moga zrobic to usunac stamine i pojsc w automatyczne chwytanie jak w TLG, wtedy cala adrenalina z walk pojdzie w krzaki. Wtedy jedyna rzecza do zrobienia byłoby znalezienie słabych punktów, ale jestem niemal pewny, ze będą 2 opcje do wyboru, dla fanow i dla ludzi,ktorzy będą sobie chcieli bezstresowo pograc.

• Odpowiedzi 678
  • Wyświetleń 96,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wpadlo. Ehh coz to za piekna przygoda byla. W tym miejscu chcialbym podziekowac bluepoint za remaster idealny, dopieszczony , dzielo sztuki , wiem ze teraz napewno to czytaja wiec jeszcze raz dziekuje

• No juz przypier.dalanie się ze uleciał klimat na podstawie screena z doopy to autyzm over 9000. Ja tam po tym trailerze nie widziałem żadnego braku klimatu względem oryginału, wrecz przeciwnie świetni

• Bawicie się Photo Mode? Te lokacje

Opublikowano

Nie wierzę by bluepoint usunął stamine. Może ją natomiast troche zepsuć przez dodanie zbyt dużo czasu

Opublikowano

Najgorsze co moga zrobic to usunac stamine i pojsc w automatyczne chwytanie jak w TLG, wtedy cala adrenalina z walk pojdzie w krzaki. Wtedy jedyna rzecza do zrobienia byłoby znalezienie słabych punktów, ale jestem niemal pewny, ze będą 2 opcje do wyboru, dla fanow i dla ludzi,ktorzy będą sobie chcieli bezstresowo pograc.

Przecież cała mechanika gry opiera się na staminie.

To tak jakbyś chciał usunąć stamine z jakiekolwiek gry Souls-Like :yao:

Opublikowano

Usunięcie staminy w tej grze to totalny samobój i degrengolada. No ale dobrze, że tego w planach mieć nie będą (oby).

Opublikowano

Jakbym czytał posty Grzybiarza z tematu o Crashu xD Dajcie na luz, będzie dobrze.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Remaster HD do dzisiaj nieodpalony, ale ten remake będzie przeżywany mocno.

Opublikowano

Pieruńsko ciekawi mnie odbiór tej gry przez nowych graczy. Brak mapki, pustki na planszy, zero dodatkowych aktywności, specyficzny klimat.

Mogliby też dać jakiś hardcore mode - jeden strzał od kolosa czy upadek i po tobie :D

Edytowane przez Cedric

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ożesz kurcze ależ oni to odpicowali. 

Opublikowano

Wygląda kozacko, no ale dylemat jest, bo TLG było dla mnie nieporozumieniem i ciekawe czy tutaj też się nie odbiję.

Opublikowano

Nie odbijesz, przyjacielu.

Opublikowano

Oj chyba się odbije. No chyba, że poprawią responsywność chłopka :x

Opublikowano

Zależy od czego się odbił za pierwszym razem.

Wygląda to niesamowicie, będzie grane day one.

Opublikowano
  • Autor

Jak to pięknie wygląda. Bedzie grane kolejny raz.

Opublikowano

:banderas: :banderas:

I aż wstyd przyznać, że jeszcze w to nie grałem, ale w końcu będzie okazja i to w takiej oprawie.

Opublikowano

Remastery do pieca, Rimejki zdecydowanie tak, jak najbardziej.

Opublikowano

wygląda fantastycznie

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

O ja pier.dole, jak to genialnie wygląda.

Opublikowano

REWELACJA! Również z przyjemnością zagram w to cudo.

Opublikowano

:banderas: :banderas:

I aż wstyd przyznać, że jeszcze w to nie grałem, ale w końcu będzie okazja i to w takiej oprawie.

No to zazdroszczę, czeka cię niezapomniana przygoda. Gra wygląda ślicznie, ale ta muzyka z trailera, wspomnienia wracają.