Opublikowano 15 września 20177 l Szczerze, tez bardziej mi to pasowalo no ale co zrobisz nic nie zrobisz :) W opcjach jest regulacja szybkosci gry ale nie sprawdzalem jak to dziala.
Opublikowano 15 września 20177 l 5 meczy. 4 z polakami. Zero lagow. Typ ma Maradone, Messiego i nie umi grac. Debilne podania na dobieg i konczy 4:0. Dziekuje dobranoc. Tylko styl ogary będą wiedzialy jak wykorzystac dobrych zawodników. Granie na pale to miód dla mnie.
Opublikowano 15 września 20177 l Kurcze gra duzo szybsza niz w demie, troche szkoda bo mniej czasu na rozgrywanie akcji :/ A to chyba troche slabo, co? Bo w demku jak dla mnie szybkosc byla idealna. Nie za bardzo arkejdowo sie zrobilo wzgledem demka?nie jezt szybciej, zareczam
Opublikowano 15 września 20177 l Odpaliłem wczoraj o północy, dwa mecze z polakami i grało się naprawdę wyśmienicie jeśli chodzi o połączenie (dużo lepiej niż w FIFE) zgarnąłem wpier.dol naszą reprą grając przeciwko Realowi i remis 3:3 przeciwko Barcelonie. Głownie polaków trafiałem, problemem dla mnie są jednak to co wczesniej pisał Hendrix, że podania na defaultowych ustawieniach są zbyt dokładne przez co w onlinie można rozklepywać jak dziki.
Opublikowano 15 września 20177 l Grając online też mi się wydaje że tempo trochę wolniejsze niż w demie. No ale jak narazie jest super i na 5 meczów online raz trafiłem na Real w dywizjach. W MyClub z losowania TOTY wpadł mi Sergio Ramos, niby spoko ale wolałbym jakiegoś kota na atak. Teraz tylko wysiedziec w robocie i weekend z PESem.
Opublikowano 15 września 20177 l Bo jest. Kanabis ma dziwne odczucia. Tempo dokladnie jak z bety. Kobik ma najlepszy tv, internet tez i zna sie na PES :) faktycznie gra na pałe to samobojstwo. Edytowane 15 września 20177 l przez Szakalek
Opublikowano 15 września 20177 l A mi się w wydaj w że jest szybsze tempo i w rozgrrywaniu miejsca jest mniej
Opublikowano 15 września 20177 l Odczucia. Na razie opinia twoja i Kanabis vs moja i bartiza. 2-2. Jak to postrzegacie, pytam innych graczy?
Opublikowano 15 września 20177 l Szakalek jak skacze wesolo z tematu pes i fifa. Abys tylko sie nie pomylil i nienapisal czegos zlego o pesie
Opublikowano 15 września 20177 l Bede sie starał. Minus to brak matchmakingu jak w Fifie. Trafiło mi sie wczoraj moja Brazylia na jakiegos dziada z angielskiej. Nie ok sa takie mecze.
Opublikowano 15 września 20177 l mnie to rozwala ze matchmaking w sieci jet chyba dalej tylko w myclub po sile zespolu, a nie potrafia tego przelozyc na podstawowy tryb, a kazda druzyna przeciez te gwiazdki ma :/
Opublikowano 15 września 20177 l Ja mam wrażenie, że beta była wolniejsza - nie jakoś znacznie, ale jednak.
Opublikowano 15 września 20177 l Gra ktokolwiek ML offline? Jeśli tak, to też macie wrażenie, że na Top Player gra jest za łatwa, a na Super Star konsola oszukuje, spowalniając czas reakcji naszych grajków? Mam wrażenie, że poruszają się jak muchy w smole, czego w PES-ie nigdy nie było :/
Opublikowano 15 września 20177 l Panowie, nie grałem w betę tylko w demo i full jest zdecydowanie szybszy. Pod tym względem bardzo przypomina 17.
Opublikowano 15 września 20177 l Dlatego najlepiej olac dema, bety itd. Czekac na fulla. Bo co roku od lat to glownie kosmetyka. Odpalasz, przyzwyczajasz sie do gry i do nastepnego roku. A nie stekac co roku o tym samym. Demo - wow 10/10, full o qurwa speeeeed razy 10,dno, schematy 2/10. Ja yebie. Najlepsza opcja to 3 lata przerwy EA i Konami na rynku i robić wszystko od podstaw. Ale to nie nastąpi nigdy. Za duzo hajsu generuja rok w rok.
Opublikowano 15 września 20177 l Ja tam jestem mega zadowolony , gram offline z kumplem i jest naprawde swietnie. Poprawiony chyba kazdy aspekt ktory byl chu.jowy w demo czy 17. Jest jak narazie pieknie
Opublikowano 15 września 20177 l Poprawiony chyba kazdy aspekt ktory byl chu.jowy w demo czy 17. Rozwin temat :) Edytowane 15 września 20177 l przez falcon87pl
Opublikowano 15 września 20177 l Glowki, bramki zaraz z rozpoczecia, niemoznosc doscigniecia napastnika, zbyt latwe podania trojkatem na wybieg, gra bramkarzy, mniejszy bilard w polu karnym po roznym, no dlugo by wymieniac Bramkarze tez juz nie piastkuja jak idioci , nie odbijaja pilki prosto do napastnikow przeciwnika. No ja osobiscie jestem zachwycony pelna wersja
Opublikowano 15 września 20177 l I polaczki cisna z boltem z kodzika. XD o jezu jakie to slabe i Maradony xD
Opublikowano 15 września 20177 l ej to prawda, ze nie ma bajernu w tym pesie? w sensie nie ma opcji, zeby myclub albo w dywizje grac bajernem? bo offline to pewnie jakis option file zalatwi.