Szakalek 5 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To jaki masz ten rating i w co grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Wgrałem OF wehk_pes2018 i ten z bundesligą, pierwszy zainstalował się pięknie, są właściwe nazwy lig, klubów, piłkarze, wszystko cacy. Bundesliga też się wgrała, ale tylko kluby, zaś piłkarze we wszystkich klubach bundesligi to jakieś randomy, staty wszystko na 3 gwiazdki. Co zwaliłem? nvm już ogarniam Edytowane 18 Września 2017 przez second Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To jaki masz ten rating i w co grasz? Nie tyle ratio. Ale ostatnie mecze xD Remis, remis, remis, wygrana, porazka, porazka, wygrana. Jeszcze chyba dwa mecze zostaly. MyClub 10 dywizja. Wpadl mi Kross to cos sie zaczelo dziac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Nie graj w ten tryb. Tu jest jak w Fifie, czyli masz prawie dwa rozne gameplaye. Duzo bardziej w kierunku arkejd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Głupie pytanie - od czasu PES2011 nie grałem w Pro Evo (prócz krótkiego epizodu z 2017 w którym rozegrałem dwa mecze). Czy w pełnej grze jest jakiś "tutorial" który zaznajomi mnie z mechanika gry jak np. zagrywkami czy trickami? Demo daje masę funu jednak brak znajomości gameplayu daje się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Myślę, że najlepsza opcja to pograć sobie sparingi z cpu na łatwiejszych poziomach + tutoriale na yt. Edytowane 18 Września 2017 przez Kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To jest legit? XDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Głupie pytanie - od czasu PES2011 nie grałem w Pro Evo (prócz krótkiego epizodu z 2017 w którym rozegrałem dwa mecze). Czy w pełnej grze jest jakiś "tutorial" który zaznajomi mnie z mechanika gry jak np. zagrywkami czy trickami? Demo daje masę funu jednak brak znajomości gameplayu daje się we znaki. Najlepszym tutorialem jest granie z ludźmi. Jeszcze ważniejsze jest wyciąganie wniosków z popełnianych błędów. Żeby zaznajomić się ze sterowaniem pomaga wbudowany trening w postaci punktowanych mini gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ciągle jest jeszcze tak, że wersje na różne platformy robią osobne teamy? Zastanawiam się nad wersją ps3 xD, ale boję się czy nie rzeźbią jej jacyś stażyści w ramach projektu na zaliczenie i że mogę grać w jakąś inną grę niż cała reszta forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 PES17 na PC był podbitą wersją z PS3, 18 na PC to wersja z PS4, a na ps3 raczej dalej jak w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Za moich czasów wersje pc tworzyły jakieś pastuchy, a wersje na konsole nintendo jeszcze kto inny. Nigdzie nie mogę znaleźć porównania pod kątem gameplayu, wszędzie dałniaki grafikę porównują xd Oglądając gameplaye z jednej i drugiej wersji nie widać, żeby to były jakieś totalnie różne silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Czy mógłby ktoś wyjaśnić co dają mecze w chmurze w my club? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To jest legit? XDDDDDDDDDDDDD Na PC od dawna można było edytować teksty na oprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 od pesa 2015 możesz edytować transparenty, niestety tylko 4, więc pozostaną te typu attack! czy victory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Czy mógłby ktoś wyjaśnić co dają mecze w chmurze w my club? Pieniądze. Twój skład wystawiany jest do gry z innymi graczami jako CPU (ew. w sim), chyba raz na tydzień dostaje się podsumowanie. Rozegrałem kilka spotkań w MC i dwie refleksje: -jeżeli trafimy na zalagowany mecz, to możemy zapomnieć o graniu, to nie 2017, gdzie obrońcy mieli hadicap, tutaj każde opóźnienie boli razy cztery -jeszcze nie ogarniam tej gry, za dużo ADHD w obronie (miałem też kilkumiesięczną przerwę od PESa więc to też robi swoje). Chyba wspominałem o tym po demie, ale ta gra dla nowicjuszy vs jakoś tam czających temat jest dużo bardziej bezlitosna niż wcześniejsze odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No juz za(pipi)iscie. 9 dywizja. I 6 wdupyonych meczy pod rzad. Egelenacko. Jak ktos chce mnie niszczyc i nabic punktow to zapraszam. Tak lamic to lamilem gdy bylem uposledzony. A, nie czekaj.. :f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Kobik dawaj pykniem Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Kurde jutro od 14 do 20 bede. W robocie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ale faktycznie, przez ostatnie dwa dni odnotowałem jakby podwyższenie poziomu rywali. Do tej pory lałem praktycznie wszystkich w tych niższych ligach jak chciałem, a teraz dostaję baty. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No. Ja mam Krossa i Naniego. A typ Buffon, Rashford, Totti, Maradona, Dybala. No spore szanse. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Kur.fa po 11 latach dzis zapisuje OFa i zaczynam master league. Chyba sie wzruszylem. Swietnie sie gra z kompem, gra chyba mniej przewidywalnie niz w poprzednich czesciach. Gad demet ale bede dzis pykal. Serio nie mialem takiej podjarki offline pesem od czasow pes6. Ten my club mnie kusi bo z tego co opowiadacie bardzo ciekawie sie gra ale online jak sie wciagne to chyba bym konsoli nie wylaczal wiec sie boje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 No. Ja mam Krossa i Naniego. A typ Buffon, Rashford, Totti, Maradona, Dybala. No spore szanse. XD Kroosa Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 O matko Kobik pomyliles sie w nazwisku pilkarzyka, przez to nikt nie wiedzial ze chodzi o reprezentanta Niemiec! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 ja myslalem, ze ma rower w druzynie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 ML jest naprawdę spoko, zaczynam Milanem, gameplay wciąga jak za czasów PS2. Jest syndrom jeszcze jednego meczu, więc jest bardzo dobrze. Btw, w online strasznie dużo bram z główki strzelam. Element do poprawki. Ale tu też mi się chcę ciagle grać :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi