kanabis 22 416 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Szczerze, tez bardziej mi to pasowalo no ale co zrobisz nic nie zrobisz :) W opcjach jest regulacja szybkosci gry ale nie sprawdzalem jak to dziala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 5 meczy. 4 z polakami. Zero lagow. Typ ma Maradone, Messiego i nie umi grac. Debilne podania na dobieg i konczy 4:0. Dziekuje dobranoc. Tylko styl ogary będą wiedzialy jak wykorzystac dobrych zawodników. Granie na pale to miód dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Kurcze gra duzo szybsza niz w demie, troche szkoda bo mniej czasu na rozgrywanie akcji :/ A to chyba troche slabo, co? Bo w demku jak dla mnie szybkosc byla idealna. Nie za bardzo arkejdowo sie zrobilo wzgledem demka?nie jezt szybciej, zareczam Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Jest szybciej zareczam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 kanabis > alter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Odpaliłem wczoraj o północy, dwa mecze z polakami i grało się naprawdę wyśmienicie jeśli chodzi o połączenie (dużo lepiej niż w FIFE) zgarnąłem wpier.dol naszą reprą grając przeciwko Realowi i remis 3:3 przeciwko Barcelonie. Głownie polaków trafiałem, problemem dla mnie są jednak to co wczesniej pisał Hendrix, że podania na defaultowych ustawieniach są zbyt dokładne przez co w onlinie można rozklepywać jak dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Grając online też mi się wydaje że tempo trochę wolniejsze niż w demie. No ale jak narazie jest super i na 5 meczów online raz trafiłem na Real w dywizjach. W MyClub z losowania TOTY wpadł mi Sergio Ramos, niby spoko ale wolałbym jakiegoś kota na atak. Teraz tylko wysiedziec w robocie i weekend z PESem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Bo jest. Kanabis ma dziwne odczucia. Tempo dokladnie jak z bety. Kobik ma najlepszy tv, internet tez i zna sie na PES :) faktycznie gra na pałe to samobojstwo. Edytowane 15 Września 2017 przez Szakalek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 A mi się w wydaj w że jest szybsze tempo i w rozgrrywaniu miejsca jest mniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Odczucia. Na razie opinia twoja i Kanabis vs moja i bartiza. 2-2. Jak to postrzegacie, pytam innych graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Beta byla wolniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Twoja szakalek czyli kogo? Xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Smutny z ciebie kolezka Ficus. Badz bardziej smerfny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Szakalek jak skacze wesolo z tematu pes i fifa. Abys tylko sie nie pomylil i nienapisal czegos zlego o pesie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Bede sie starał. Minus to brak matchmakingu jak w Fifie. Trafiło mi sie wczoraj moja Brazylia na jakiegos dziada z angielskiej. Nie ok sa takie mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 mnie to rozwala ze matchmaking w sieci jet chyba dalej tylko w myclub po sile zespolu, a nie potrafia tego przelozyc na podstawowy tryb, a kazda druzyna przeciez te gwiazdki ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ja mam wrażenie, że beta była wolniejsza - nie jakoś znacznie, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Gra ktokolwiek ML offline? Jeśli tak, to też macie wrażenie, że na Top Player gra jest za łatwa, a na Super Star konsola oszukuje, spowalniając czas reakcji naszych grajków? Mam wrażenie, że poruszają się jak muchy w smole, czego w PES-ie nigdy nie było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Panowie, nie grałem w betę tylko w demo i full jest zdecydowanie szybszy. Pod tym względem bardzo przypomina 17. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dlatego najlepiej olac dema, bety itd. Czekac na fulla. Bo co roku od lat to glownie kosmetyka. Odpalasz, przyzwyczajasz sie do gry i do nastepnego roku. A nie stekac co roku o tym samym. Demo - wow 10/10, full o qurwa speeeeed razy 10,dno, schematy 2/10. Ja yebie. Najlepsza opcja to 3 lata przerwy EA i Konami na rynku i robić wszystko od podstaw. Ale to nie nastąpi nigdy. Za duzo hajsu generuja rok w rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ja tam jestem mega zadowolony , gram offline z kumplem i jest naprawde swietnie. Poprawiony chyba kazdy aspekt ktory byl chu.jowy w demo czy 17. Jest jak narazie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Poprawiony chyba kazdy aspekt ktory byl chu.jowy w demo czy 17. Rozwin temat :) Edytowane 15 Września 2017 przez falcon87pl Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Glowki, bramki zaraz z rozpoczecia, niemoznosc doscigniecia napastnika, zbyt latwe podania trojkatem na wybieg, gra bramkarzy, mniejszy bilard w polu karnym po roznym, no dlugo by wymieniac Bramkarze tez juz nie piastkuja jak idioci , nie odbijaja pilki prosto do napastnikow przeciwnika. No ja osobiscie jestem zachwycony pelna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 I polaczki cisna z boltem z kodzika. XD o jezu jakie to slabe i Maradony xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 ej to prawda, ze nie ma bajernu w tym pesie? w sensie nie ma opcji, zeby myclub albo w dywizje grac bajernem? bo offline to pewnie jakis option file zalatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi