Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Inny magazyn się zajmuje dostawami online a do sklepów. Typową spółka komandytowa!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Z tą muzyką to chyba chodzi o to ze amiibo pozwala Ci puszczać muzykę z poprzednich dungeonów podczas jazdy motorkiem. Ciekawe jaki ambient leci normalnie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 41 minut temu, Figaro napisał(a):Z tą muzyką to chyba chodzi o to ze amiibo pozwala Ci puszczać muzykę z poprzednich dungeonów podczas jazdy motorkiem. Ciekawe jaki ambient leci normalnie.Tak czułem że jak zwykle na forum kłamią
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, Pupcio napisał(a):Tak czułem że jak zwykle na forum kłamiąOj tak, znów te bezpodstawne ataki
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tego nie powiedziałem, po prostu myślałem że wycieli muzyke z tego etapu, nie ma tam mowy o tym że ta lalka dodaje muzyke z poprzednich części. Capcom też sprzedawał klasyczny soundtrack do gry osobno
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Poprosimy o weryfikację przez ludzi którzy już odebrali swoje kopie ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No tak, ale co było napisane tam w tweecie? Że jest cicho na pustyni i że jakaś muzyczka by to uprzyjemniła, taką koleś miał opinię.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Z tego co mówił Spawnwave to na pustyni wcale nie ma muzyki, tylko dźwięk motoru
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):To smutne, ale Nintendo wciąż siedzi w latach 00'-10' i ludziom, nawet starym ludziom niestety powoli przestaje sie to podobać.Tak wiem, że to clickbait i kryształy super, będzie DLC z samymi kryształami
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na switch 1 oczy bolą bardzo bardzo mała rozdziałka aż głowa właśnie boli i mdłości
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. mediaexp*rt nie dali rady, gierki w wersjach na obie konsole niedostepne a data wysylki - nieznanaNie bedzie granka w Metroidke w weekend co zrobicCiekawe czy nie dostali w ogole tych gier czy dostali mniej niz sprzedali bo widze w allegro, ze normalne sklepy jak shock games, maja dostepne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wrzesień zamówiłem w MM bo miałem kod minus 50, wczoraj nie wysłali, data wysyłki nie ustalona, infolinia nic nie wie. Anulowalem zamówienie, kod wrócił, zamówiłem to samo w MM ale z odbiorem osobistym w markecie, po 8min SMS że gotowe do odbioru. Podjechałem I mam, na półkach uginalo się od sztuk mp4
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobra, pograłem godzinkę, póki co stary dobry Metroid z kozackim klimatem. Jaram się i jestem zły, że żona wysłała mnie na zakupy, bo chcę cisnąć dalej