Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

3 lata temu pokazali prawie 20 min gameplayu a wczoraj minutowy teaser :dunno:

• Odpowiedzi 362
  • Wyświetleń 42,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bez zaskoczenia. Pewnie znów powiesz, że robię CW, ale jak czytam o jakimś dealu MSu na jakąś mniejszą grę na wyłączność to wiem, że będzie potężny średniak z żółto na meta. Dla dobra rozmowy posłużę

• Nie przesadzamy.                

• „a a a allle bojówka się spruła” xddd

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

nowy gameplay, wygląda to zupełnie inaczej niż wszystko inne i przynajmniej dlatego pewnie zagram  w to 

Opublikowano

Niepokojąca jest ta gra, nawet jak oglądam ten fragment, to czuję się nieswojo. No i jest nadzieja, że wyjdzie coś więcej niż symulator chodzenia.

Opublikowano

Dziwnie wygladają animacje potworkow. Jakies to takie niepłynne.

Opublikowano
  • Autor

Launch window miało być.

Opublikowano

Na moje oko spora część tego gameplayu to remiks demka wypuszczonego dla wspierających zbiórkę na Kickstarterze w 2017-18. Widzę nowe giwery i jeden rodzaj przeciwnika, którego nie było wcześniej, te latające cosie

Opublikowano
W dniu 6.09.2017 o 09:03, XM. napisał:

:banderas:

To samo

Edytowane przez mugen

Opublikowano

klimat i design na plus, ale sama rozgrywka wygląda na drewniane bieganie po monotonnych korytarzach

Opublikowano

Nowe info o grze w październiku. Jakiś czas temu twórcy wspomnieli, że w grze nie będzie tekstu i dialogów:banderas:Właśniego tego oczekuje, trailer to nieźle podkreśla. Żadnego prowadzenia za rączkę, jest gęsto i fascynująco. Jeśli soundtrack będzie tak kozacki jak 2 tracki z soundclouda, to ja nie mam pytań. Oby wjechało w tym roku. Ale i tak żal trochę, że skasowali pozostałe platformy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika bardzo ładna, ale sam gameplay przypomina pecetowe strzelanki z okolic 2002, jeszcze sprzed ery call of duty kiedy to głównie opierały się na chodzeniu po korytarzach i otwieraniu kluczami przeróżnych drzwi.

Taka trochę stara szkoła i jest to zarówno zaleta jak i wada, zależy kto ile ma lat i jak bardzo tęskni za tymi czasami

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Gameplay nie wyglada zbyt dobrze, ale sprawdzi się w gp.

Opublikowano

Wygląda jak chodzenie i szukanie chuya w śmietniku. Wszystko jest tak do siebie podobne że pewnie będzie się błądzić po korytarzach. 

Opublikowano

design super, machanika/gameplay jak fps'y z czasów 2000-2005 co nie musi znaczyć że to złe.

Opublikowano
8 minut temu, suteq napisał:

Wygląda jak chodzenie i szukanie chuya w śmietniku.

XDDDDD okierwa ale skisłem :pawel:

on top: ze Scorn mam tak że im dłużej na te grę patrzę tym mniej chce mi się w to grać. Nie chodzi o to że nie podoba mi się gameplay, bo wygląda przyjemnie jeśli za przyjemność uznać jeżdżenie dupą po papierze ściernym wprost do basenu z octem.

Po prostu nie wyglada na coś z czym przyjemnie spędza się czas, raczej coś co powoduje dyskomfort przy dłuższych sesjach.

Opublikowano

Graficznie spoko, ale słabo to wygląda

Opublikowano

Dawno mnie żaden gameplay z YT tak nie znużył xd Rozumiem jaki to typ gry i że nie każdy FPS jest Domem, ale jednak co ziew to ziew.