Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 381,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

JEST! Pierwszy poważny przeciwnik na mundialu i wpyerdol :banderas: 

#ItsNotComingHome

Opublikowano

Przecież jest premer liguł jeszcze na mś xd grają o 3 miejsce :yao:

Opublikowano
18 minut temu, kanabis napisał:

Jak fenix z popiolow hrvatia

jak fenix z verbatimów

Opublikowano

Jestem zniesmaczony.

Opublikowano
  • Autor

it's CROming home :cool:

ale spokojnie, angole za 4 lata będą w peaku karier bo to w większości młoda kadra, wtedy to będzie hehe

Opublikowano

Pojde w niedziele do kościoła by chorwacja to wygrala

Opublikowano

Oby Belgia nie odpuscila meczu o trzecie miejsce i pokazala im miejsce w szeregu za te zenujace granie pod latwiejsza drabinke

Opublikowano

Ale w pierwszej polowie anglia nawet spoko. Kibicowalem. Chorwacja mi zwisa ale lepszy to przeciwnik dla francji na final niz wyspiarze.

Opublikowano
  • Autor

wakacje w polsce?

Opublikowano
4 minuty temu, c0ŕ napisał:

it's CROming home :cool:

ale spokojnie, angole za 4 lata będą w peaku karier bo to w większości młoda kadra, wtedy to będzie hehe

Na pewno znowu trafia tercet Kolumbia - Szwecja - Chorwacja w drodze do finalu

Opublikowano

No ale Chorwacja trzy razy awans po dogrywce, na pewno jedna z rzeczy które zapamiętam z tego turnieju. A jakby jeszcze wygrali to już wogóle :)

Najlepszy mundial od 1998 r.

Opublikowano

najlepszy będzie jak chrowacja zdobedize mistrzostwo, moj wewnetrzny rasista placze gdy widzi samych czarnoskorych pilkarzy w europejskiej reprezentacji

Opublikowano

Piękny Mundial, niech jeszcze tylko Chorwaci pojaśnią francuzików i mogę przestać oglądać futbol, bo już nic lepszego tej dyscyplinie się nie przydarzy. :banderas:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, YETI napisał:

Finał jak na MŚ przystało, Europa vs Afryka. 

no rzeczywiście Afryka przystoi w finale, tym bardziej że drużyna z Afryki nigdy nawet nie doszła do półfinału :nosacz:

Opublikowano

Najbardziej emocjonujacy mecz tego mundialu :banderas:pomyslec ze po pierwszej  polowie chcialem go wylaczyc i isc grac w Soulsy, aiiiii. 

Opublikowano

Aż chce się znowu do Chorwacji w trakcie urlopu. Piękny mecz. Jeszcze tylko tych wstrętnych żabojadów rozjechać. :fsg: