Opublikowano 15 czerwca15 cze W dniu 3.06.2025 o 18:38, Perez napisał(a):Wyszukiwarka teoretycznie poprawiona - testujcie.Na telefonie wyszukiwarka mocno zamula i nie wyświetla wyników. Po kilku odświeżaniach czasem jest ok.
Opublikowano 15 czerwca15 cze Autor Będziemy coś jeszcze rzeźbić, chociaż kończą się pomysły. IPB oczywko "u nas wszystko spoko", chociaż było OK i po którymś apdejcie znowu awaria. Dorzuciliśmy pamięci, ale wciąż to nie do końca to.
Opublikowano czwartek o 07:122 dni Nie wiem czy było zgłaszane, ale podgląd nieprzeczytanej zawartości pokazuje zawartość ukrytą pod spoilerem.Motyw: System PreferencePrzeglądarka: Safari 17.6 desktopowa
Opublikowano czwartek o 07:352 dni Mój tradycyjny widok na forum, to właśnie "nieprzeczytana zawartość", żeby widzieć najnowsze posty.Pięknie się tam można naciąć na nieukryte Spoilery, jak pisze Paolo - bo wszystko jest wyświetlane w tym widoku właśnie w formacie tekstowym i wygląda jak na obrazku (auć!).Tutaj kolejny przykład: Edytowane czwartek o 07:372 dni przez l33t
Opublikowano czwartek o 07:402 dni Moze to kwestia tego customowego plugina co jakis user stowrzyl zeby szybciej dodawac spoilery. Trzeba by sprawdzic jak to sie zachowuje na podstawowym spoiler tagu.Swoja droga ta nieprzeczytana zawartosc tez koslawa bo nie pokazuje cytowanego fragmentu i podaje ze cytowanym jest autor tematu (nawet jesli nikt nie cytuje), Ale to juz jak kto lubi czytac posty.
Opublikowano czwartek o 08:002 dni Na poprzedniej wersji też chyba tak było. Zalecam ustawienie bez podglądu ostatniego postu.
Opublikowano czwartek o 08:122 dni 34 minuty temu, l33t napisał(a):Mój tradycyjny widok na forum, to właśnie "nieprzeczytana zawartość", żeby widzieć najnowsze posty.Pięknie się tam można naciąć na nieukryte Spoilery, jak pisze Paolo - bo wszystko jest wyświetlane w tym widoku właśnie w formacie tekstowym i wygląda jak na obrazku (auć!).Tutaj kolejny przykład:Uff, dobrze, że najpierw mi się ten wątek wyświetlił i tu zajrzałem, bo widzę, że spoilery z DS2 miałem kilka wątków poniżej. Ale by było! Dzięki za ostrzeżenie.btw nie wiem czy już była jakaś dyskusja na ten temat i jakiś konsensu, bo nadal jestem tu nowy, ale dlaczego forum nie ma funkcjonalności ignorowania wątków?
Opublikowano czwartek o 09:091 dzień Autor Tak jak już chyba wspominałem - my z Tapem nic nie zrobimy - to zewnętrzna apka. Od zmiany skryptu forum wypuścili tylko jedną wersję aktualki i cały czas jest 0.0.7.Problemy ze spoilerami to może być efekt tego skrótu, który dodaliśmy, bo nie jest to dodawane tak jak sobie IPB wymyśliło.
Opublikowano czwartek o 09:171 dzień Dopóki tak się dzieje to warto rozważyć przeglądanie tematów w trybie kompaktowym - nie ma podglądu postów, nie ma spoilerów.
Opublikowano czwartek o 12:061 dzień Ze spoilerami to już tak było nawet przy poprzedniej wersji forum, tej przed tegorocznymi dużymi zmianami.