Opublikowano 11 września11 wrz Mi wywalił komunikat, że forumek jest niedostępny ze względu na aktualizację, więc to pewnie to.
Opublikowano 11 września11 wrz Mnie codziennie około 4 forum się w ogóle nie wczytuje na telefonie i tak już od kilku tygodni. Gdzieś po pół godzinie jest ok. Nie zgłaszałem tego, bo mam przeczucie, że wina leży gdzieś po mojej stronie.
Opublikowano 11 września11 wrz Autor 10 minut temu, Grześ napisał(a):Mnie codziennie około 4 forum się w ogóle nie wczytuje na telefonie i tak już od kilku tygodni. Gdzieś po pół godzinie jest ok. Nie zgłaszałem tego, bo mam przeczucie, że wina leży gdzieś po mojej stronie.A to akurat niekoniecznie, jeśli o tej porze. Bodaj jakoś 3-4 jest codzienny backup odpalany, więc wtedy może być zamuła.
Opublikowano 11 września11 wrz Nie dość, że muszę wstawać o nieludzkiej porze to jeszcze nie można umilić sobie poranka czytając forumek
Opublikowano 11 września11 wrz W dniu 7.09.2025 o 23:04, Square napisał(a):Cały czas tak działa przecież. Nawet sprawdziłem i normalnie się osadza po napisaniu czegoś.Działa w 99ciu na 100 przypadków. Można by to uznać za błąd statystyczny ale sam doświadczyłem że raz mi się jeden filmik z YT (ten o końcu Islamu) nie wyświetlił w okienku do odtworzenia lecz ukazał jako link. Próbowałem to zmienić różnymi sposobami ale poddałem się w końcu i zostawiłem link. Filmik bardzo dobry ale zapewne każdy go olał bo trzeba było kliknąć w link zamiast obejrzeć na forumke.
Opublikowano 11 września11 wrz 5 minut temu, Square napisał(a):Jeżeli w tytule były jakieś zjebane znaki to co innego.emotki jak są to wtedy na pewno nie działa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wytłumaczy mi ktoś jak to jest w koncu z załączaniem linków do X albo Youtube? Często ten link nie zamienia się w miniaturkę i muszę pary razy robić kopiuj-wklej żeby zadziałało, albo odświeżać stronę.