funditto 657 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jest szansa na Skyward Sword na Switcha https://nintendoeverything.com/rumor-aonuma-teases-zelda-skyward-sword-for-switch-during-japanese-concert/ Jeśli to o tym mówił koleś z IGN to faktycznie jest szansa na bliską premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 18 minut temu, funditto napisał: Jest szansa na Skyward Sword na Switcha https://nintendoeverything.com/rumor-aonuma-teases-zelda-skyward-sword-for-switch-during-japanese-concert/ Jeśli to o tym mówił koleś z IGN to faktycznie jest szansa na bliską premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 A to było to co japoniec na konfie wyszedł i probował machac willotem i mu nie wychodziło? Takie złe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) tak, tyle że tam na scenie nie przewidzieli tego, że będzie pier,dolić się komunikacja między padem, a konsolą, gdyż na sali było zbyt dużo urządzeń bezprzewodowych, bo tak to działa normalnie. samo sterowanie w grze mi osobiście bardzo się podobało, czuć było innowację, tyle że na każdego mnie jest druga osoba, która sterowania w tej grze nie lubi a odchodząc od sterowania moim zdaniem jest to najsłabsza zelda 3d, ale już nie chce mi się pisać dlaczego, swoje żale wylałem kilka lat temu w temacie o grze. za dużo wojen było, biedy. przez nią nie jarałem się zapowiedzią Breath of the Wild, no ale Nintendo zamknęło mi mordę, robiąc zupełnie inną, lepszą grę. liniowa, ciągle trzymająca za rękę, z recyklingiem na każdym kroku. co jednak muszę jej oddać, to rewelacyjną krainę piaskową, jeden z lepszych etapów w jakiejkolwiek zeldzie. Edytowane 25 Listopada 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Też uważam, że Skyward Sword był słaby, ale słaby jak na Zeldę, to dalej byla gra na 9. Jak tą wersję poprawią jak Wind Wakera HD to nie powinno być źle. Tylko pytanie kto to robi, bo Greezo dopiero skończyło Luigiego Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wolałbym Wind Wakera :). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 SS bez durnego machania? Oj tak bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 mobilne wersje Wind Waker i TP przyjmę z otwartymi ramionami, choć obie mi średnio podpasowały. Co do SS... ale SS... Podobnie jak inni, uważam, że to najgorsza 3D Zelda i jedna z najgorszych w ogóle i nie wiem czy chciałbym do niej wrócić. No ale się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 8 godzin temu, funditto napisał: Też uważam, że Skyward Sword był słaby, ale słaby jak na Zeldę, to dalej byla gra na 9. Jak tą wersję poprawią jak Wind Wakera HD to nie powinno być źle. Tylko pytanie kto to robi, bo Greezo dopiero skończyło Luigiego Wind Wakera HD zrobiła ekipa Nintendo od Zeld wraz z Hexa Drive (team robi jedne z najlepszych remasterów i remake'ów jakie wychodzą na rynku). Więc za Skyward Sword też mogliby odpowiadać. Greezo zaś nie ma doświadczenia na Switchu, tylko na 3DS;ie. Ja Wind Wakera HD i Skyward Sworda przyjmę z otwartymi ramionami. SS pomimo dużego backtrackingu grało mi się świetnie, uwielbiałem walkę wiilotem (wystarczyło tylko dobrze skalibrować Wiilota i nie siedzieć w takim miejscu gdzie celuje się w żarówki led czy grzejnik a Wiilot nie wariuje - zresztą Nintendo akurat świetnie pomyślało o tym aby reset celowania wrzucić pod d-pada o czym wielu najwidoczniej zapominało że istnieje). Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ciekaw jestem jak wypadnie na switcha port pillars of eternity 2. PS4 na bank polegnie na loadingach tak jak to było w przypadku części pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 10 godzin temu, balon napisał: SS bez durnego machania? Oj tak bardzo proszę no jak bez durnego machania, joycony mają lepsze żyroskopy niż wii remote+, a usunąć sterowania ruchem z SS się nie da bez kompletnego przemodelowania gry Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 No jakoś gałeczką. Przecież tak to nie będzie można grać w pełni mobilnie. Czuję, że jak już wydadzą ten port to przemodelują sterowanie, Ew jakieś celowanie konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ja się od tej gry odbiłem na Wii więc mi ten kolejny port zwisa. Wii sports by się przydało cyfrowo za 5 dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Jeśli to prawda i wrzucą grę na Switcha ze zmienionym sterowaniem to będzie dobry znak na inne porty z Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wincyj portów, wincyj, a w 2019 znowu wyjdą ze dwie nowe gry z czego jedna warta uwagi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 A ja tam czekam, bo mi się ta Zelda podobała, i mimo pewnych wad (przesadne prowadzenie za rączkę) to jest jedną z moich ulubionych odsłon w serii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Godzinę temu, XM. napisał: Wincyj portów, wincyj, a w 2019 znowu wyjdą ze dwie nowe gry z czego jedna warta uwagi. O to się akurat nie martw, bo już w tym momencie masz 6 exów zapowiedzianych na 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 xD no nie wiem co tak slabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Ale rozmazane gunwo. Który mamy rok 2002? Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Bylo to oczywiste, przeciez to na duzych konsolach jest dalej nieogarniete technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Godzinę temu, Faka napisał: Ale rozmazane gunwo. Który mamy rok 2002? Na Xboxie one fat ta gra chodzi w jakimś 540p xD Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 W sumie to ten ark na switcha tak źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Last Story będzie na Switcha. Czaicie taką gierkę z Wii? Takie "Gears of War x Final Fantasy". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 zrodlo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No tak średnio bym powiedział. Zamiast przeportować gierki które się faktycznie dobrze sprzedadzą i wszyscy się będą cieszyć np. pakiet Mario Galaxy 1 i 2, 3D land to taką niższową gierkę w którą zagra 100 tys graczy maks. GTAV też by dobrze wyglądało chociaż 3 raz bym już nie kupił. Mario Galaxy przenośnie lub legalnie w 1080p na TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi