Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 18 minut temu, PiotrekP napisał(a):@Paolo1986 będziesz robił 100%?Mam taki zamiar, kiedyś już tak zrobiłem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Co pół roku lubię wrócić do trylogii GTA3,VC,SA, bez dwóch zdań jedne z gier mojego życia obok Residentów i DMC. Na szczęście mam oryginalne wersje, a nie to szambo DE. Połatali już te wszystkie bugi chociaż?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak, DE to teraz kompletnie inna gra niż na premierę. Ja grałem w 2023 roku i już było dobrze, grało mi się zajebiście. 3 calaki wleciały znowu
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Fajnie, że dodali tutaj koło wyboru broni, sprawniej się podmienia pukawkiAI durne tak samo jak 25 lat temu
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mnie ta grafika odstrasza. Jak jakiś nieudolny mod, totalnie psujący całość i pozbawiający klimatu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zacząłem Space Marine 2, w sumie z przypadku. PS5 odpalam od wielkiego dzwonu, ale chciało mi się pograć w Uncharted, kolega opłaca abonament, więc dostęp do kolekcji Drake'a jest, pograłem 2 godziny i moje emocje szybko opadły. Taki sam nawał wrogów jak w części pierwszej, no myślę sobie - nie da rady, nie będę się z tym męczył. Wróciłem do pulpitu i tak patrzę zainstalowany Space Marine 2, którego pobrałem kilka miesięcy temu w sumie nie wiem po co, bo już przy premierze próbowałem w to grać na pc, ale zwróciłem. No ale klasyczna myśl CZEMU NIE? no i zaczynam przygodę z właściwie zerową wiedzą o tym uniwersum. I...o Boże jak się w to dobrze gra, albo ta gra jest genialna albo ja potrzebowałem takiej produkcji. Taka epickość bije z tej gry już od pierwszej misji, no cudo. W międzyczasie przeniosłem się na pc i gram w GP, bo ps5 niestety nie domagała przy tej grze, w trybie 60fps wszystko leciało w dół, tekstury, cienie, odległość obiektów - generalnie tragicznie to wyglądało :/ kampania pewnie długa nie jest, ale jest też tryb pve, który mam zamiar solidnie zbadać. Gameplay generalnie jakiś rozbudowany na razie nie jest i pewnie się już to nie zmieni, ale jest prosto, widowiskowo i przyjemnie. Jucha się leje, pociski latają, a Ty walczysz na chwałę Imperatora, czego więcej można chcieć?Poza tym tak mi się te uniwersum spodobało, że już grzeje kindla żeby kilka książek przeczytać.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @PiotrekP ćwierć wieku temu to był przełom, przejście z widoku z góry w pełne 3D. No i tak trzeba na to patrzeć. A że od tego czasu niewiele się w tej grze zmieniło...cóż patrzymy na to przez pryzmat tego, do czego przyzwyczaiły nas "współczesne" gry. Jedno się nie zmieniło: grywalność