Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

100 milionów bitcoinów

Featured Replies

Opublikowano

https://bithub.pl/wiadomosci/upadek-bitmarket-informacje/

Nie mamy dostępu ani do serwerów produkcyjnych, ani do panelu zarządzania domenami, ani do portfeli, nawet z prezesem się nie próbowaliśmy dzisiaj komunikować bo środa to taka mała sobota, pozdrawiamy IQ Partners.

Myślę że po takim komunikacie wszyscy będą trochę spokojniejsi...xD

• Odpowiedzi 868
  • Wyświetleń 124,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

w końcu się za to wzięli, bo już mi dupa pękała gdy czytałem jak konsolomaniaki wyciągają hajsy za nic nie robienie.    inwestorzy ku.rwa się znaleźli 

• Ja tam dokupiłem 1 sztukę ethera na tych zjazdach kupuj jak się krew leje

• ogólnie to trochę brzmi jak w ogóle w to nie wchodź   ja w sumie od początku roku już wyje,bane na krypto i życie jest dużo spokojniejesze

Opublikowano

obecny stan Bitmarketu w kryptowalutach to troche ponad 1,25mln zł. ze 100mln zostalo 1% do podzialu pomiedzy uzytkownikami, więc wszystko pójdzie na koszty upadlosciowe.

Pozamiatane.

Opublikowano

Tak są gdzieś linki do portfela gdzie było skonsolidowane coś ok 2.5k samych tylko BTC plus Fiaty i inne krypto. Pewnie rozpłynie się na darknecie.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Ktoś wie ile może trwać odblokowanie konta na Binance? Nie logowałem się chyba z rok i teraz mam zawieszone konto, przeszedłem wczoraj procedurę odblokowania konta ale dalej nie mogę się zalogować ;/ 

Opublikowano

Tam na początku było wesoło teraz to już trochę ogarnęli.  Dobre były akcje jak niektórzy robili wspólny wypad na mszę w intencji zwrotu ukradzionych środków czy szukania hakerów i płatnych zabójców na darknecie xD 

Opublikowano

jak tam? xd

przygotowani na boczniaka do 2022r? ja sobie dokupiłem za 2/3 kryptobudżetu xrp, cena trzy za dolara jest całkiem ok. Jeszcze bym dokupił w ludzkiej cenie eth i litecoina i by stykło.

Opublikowano
11 godzin temu, Orzeszek napisał:

jak tam? xd

przygotowani na boczniaka do 2022r? ja sobie dokupiłem za 2/3 kryptobudżetu xrp, cena trzy za dolara jest całkiem ok. Jeszcze bym dokupił w ludzkiej cenie eth i litecoina i by stykło.

Ż ciekawości: na jakiej giełdzie grasz?

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Ż ciekawości: na jakiej giełdzie grasz?

revolut.

Można z kredytówki sobie doładować konto, minusem jest brak możliwości wpłacania i wypłacania krypto, no ale fajnie smiga i raczej bezpiecznie.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
W dniu 9.07.2019 o 15:09, Orzeszek napisał:

>giełda od stycznia na liście niebezpiecznych knf

Z tego co ludzie piszą to BM nie był na liście ostrzeżeń KNF tylko BitMarket24 a to zupełnie inne giełdy/firmy.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Do tego Bitmarket24 pozwolił wypłacić wszystkim swoje pieniądze, zanim zamknął działalność.

Opublikowano
39 minut temu, Ryo-San napisał:

Z tego co ludzie piszą to BM nie był na liście ostrzeżeń KNF tylko BitMarket24 a to zupełnie inne giełdy/firmy.

No racja, mój błąd.

Ale nadal polska giełda bez pieczątki knf to kara śmierci bez daty wykonania egzekucji. no niestety, jak rząd nie pozwola przepisami, trzeba robić kombinacje jak bitbay z maltą, jak nic z tym nie robią to pada jak abucoins i inne giełdy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, jak rozliczacie dochód z kryptowalut, prowadząc działalność gospodarczą? Trzeba to robić w ramach działalności, czyli rozliczyć dochód w miesiącu pozyskania kasy z krypto? Czy może zwyczajnie rozliczyć PIT i wklepać tę kwotę pod koniec roku jako prawa majątkowe, czy tam inne źródło dochodu. US się do tego nie przyczepi? Nie zabiorą małego zusu ^^ ? Bo wiem, że można tak się załatwić, np. podejmując pracę dla byłego pracodawcy. 

@kanabis :ohboy: 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Nie mam dochodu, w bitcoina przegralem 3k i teraz gram w zdrapki.

Mam nadzieje ze pomoglem

Pier.dol to. Wygrales to wygrales. Nie wychylaj sie to ci nie zabiora i sie nie przyczepia. 

Opublikowano

Kosmos pamietaj a jak cie zlapia za reke mow ze to nie twoja reka

Opublikowano

No właśnie, jak się nie wychylę to przyczepią, rozliczyć się trzeba :rayos:

Edytowane przez Kosmos

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PRZECENAAAAA!!!!11

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czyżby powoli alt season?