Opublikowano 18 marca 20196 l Kurła trzecią stronę sie bedo zastanawiać nad nazwą klanu. Pograłem chwilę z ogniową wieżyczką i faktycznie jakby nieco lepiej działała - w senie nie buguje się jak pozostałe skille. No chyba, że zwyczajne miałem farta.
Opublikowano 18 marca 20196 l Jak dołączacie do innego gracza i on wyjdzie pierwszy to przez chwilę wyskakuje komunikat żeby wrócić do swojej sesji (trzeba przytrzymać górę na krzyżaku). Jednak bardzo łatwo to przeoczyć i wtedy zostajemy na mapie hosta (oczywiście to bug bo nie powinno pytać tylko od razu przenosić do naszej sesji). Także żeby niechcący nie wyczyścić hostowi mapy (faktycznie @bartiz wtedy mi się poyebalo bo punkty kontrolne i aktywności zalicza tylko hostowi, jedynie misje główne i poboczne wszystkim) trzeba kliknąć start, wejść w opcje społecznościowe najechać na swój nick i wrócić do swojej sesji. Edytowane 18 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 18 marca 20196 l Dla misji pobocznych i głównych no i dla exp. Bo exp oczywiście wpada każdemu. Nie pamiętam jak było w jedynce ale tam chyba potyczki też zaliczało tylko hostowi.
Opublikowano 18 marca 20196 l Ryo robiłeś misje główną BUNKIER, potrzebuje kogoś kto mnie do niej zaprosi bo złapałem buga a może ktoś inny z forumowiczów? PS4
Opublikowano 18 marca 20196 l Jasne. Dam znaka jak tak będę. Chyba że już to ogarniesz. Jestem na 20lvl więc nie wiem ile mi jeszcze zejdzie żeby tam dobić. Edytowane 18 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 18 marca 20196 l Bedo naprawione zaraz skille 2 godziny temu, bartiz napisał: To trochę słabo, po co więc zatem biegać w coopie i czyścić mapę? Za Control pointy wpada dwa razy exp więc co słabo ZAJE,BISCIE *Znaczy wpada tyle ile razy pomagasz innym kolegom Edytowane 18 marca 20196 l przez _Be_
Opublikowano 18 marca 20196 l Autor I przy okazji coś pewnie innego spiedolą, jak to w zwyczaju bywa u Massive
Opublikowano 18 marca 20196 l Ładnie to ogarniają, szybko... Co prawda lipton, że coś takiego przedostało się przez sito testów, ale dobrze, że reakcja odpowiednia. No i ten licznik w grze, za ile wyłączają serwery - zdążyłem się na styk z misją wyrobić
Opublikowano 18 marca 20196 l Najlepsze jest to że nie było żadnego patcha. Pomógł zwykły restart serwerów xD W tym wypadku to nie gra miała problemy tylko serwery Ubi z kartofli. Edytowane 19 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 19 marca 20196 l 12 godzin temu, bartiz napisał: To trochę słabo, po co więc zatem biegać w coopie i czyścić mapę? Po wczorajszym resecie już zalicza punkty każdemu na mapie także luźno. btw zaczynają pojawiać się pierwsze oceny. Edytowane 19 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 19 marca 20196 l Wczoraj trochę pograłem i na trzecim poziomie świata już tak szybko się nie zbiera gear score. Chyba że miałem pecha i leciał kiepski loot.
Opublikowano 19 marca 20196 l W ogóle to jaki jest max gearscore na chwilę obecną? Da się go podkręcać teszkami jak w jedynce przy stole optymalizacyjnym? Niektórzy piszą że 450 ale ja widziałem kolesia w kryjówce który miał ponad 500
Opublikowano 19 marca 20196 l Czy klan można zmienić, tylko dostając zaproszenie od innego? Bo opuścić nie mogę i wyszukać innego też nie.
Opublikowano 19 marca 20196 l @PiotrekP Jak na siebie najedziesz na liście klanowej to masz tam opcje "opuść klan"
Opublikowano 19 marca 20196 l W ogóle to jaki jest max gearscore na chwilę obecną? Da się go podkręcać teszkami jak w jedynce przy stole optymalizacyjnym? Niektórzy piszą że 450 ale ja widziałem kolesia w kryjówce który miał ponad 500 Jak czytałem artykuły iw internecie to max 450. Chyba że da się go podkręcić optymalizacja i modyfikacjami jakoś jeszcze.
Opublikowano 19 marca 20196 l W ogóle to jaki jest max gearscore na chwilę obecną? Da się go podkręcać teszkami jak w jedynce przy stole optymalizacyjnym? Niektórzy piszą że 450 ale ja widziałem kolesia w kryjówce który miał ponad 500 450 ale podobno dzięki rekalibracji można wyżej. Choć to raczej bug jest i nie było zamierzone.
Opublikowano 19 marca 20196 l W SW są ci ukryci npc i można im jedynie dać morfinę. Skąd to wziąć? (Chyba to była morfina bo teraz nie do końca pamiętam hehe)
Opublikowano 19 marca 20196 l @szurubur Morfinę można zdobyć tylko w DZ West. Dropi z DZtowych skrzyń.
Opublikowano 19 marca 20196 l 15 godzin temu, Kolos28 napisał: Wiem, że to nikogo ale No i znowu podnoszenie rozdzialki na siłe najlepiej nie wyszło. Bardzo wiele ustawień niestety "lower than lowest Setting on PC" , co od razu widać po szczegółach, odwzorowanie terenu, czy detalach tekstur. Szkoda ze nie dali moiwosci zmiany rozdzialki na konsolach, bo nawet na gtx 1060 gra chodzi w 80 fpsach przy 1080p... Edytowane 19 marca 20196 l przez easye
Opublikowano 19 marca 20196 l Gracie sami, z randomami czy z jakąś ekipą? Jestem ciekaw jak się gra w tych pierwszych dwóch konfiguracjach.