Skocz do zawartości

Spyro Reignited Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 36,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nigdy nie byłem wielkim fanem Spyro(szczególnie jedynki), bo to bardziej gra eksploracyjna, ale właśnie tak powinny wyglądać rimejki. Oby wszystko było na płycie, bez kodów.

Opublikowano
W dniu 30.08.2018 o 13:10, MEVEK napisał:

Co następne....   MGS  ? 

Wszyscy się zgodzą: DAWAĆ MNIE CRASH TEAM RACING !!1! Oczywiście z multi :banderas:

Zwłaszcza, że za rok będzie rocznica 20th. 

Opublikowano

Jak dadzą samego CTR to słabo, ale jak w dwupaku z Crash Bash to biorę na pewno 

Opublikowano
11 godzin temu, sprite napisał:

Cudowny trailer :fsg: 

Taaaa bajka.

Na premierę chyba nie wezmę bo to idealna gra na święta. Kakałko, kapciuszki, choinka i Spyro. Coś pięknego:banderas:

Opublikowano

Kupuje cyfre w listopadzie. Moja ulubiona seria z szaraka pożyczanego od kolegi. Będzie idealną odskocznią od dużych tytułów w przerwach :)

Opublikowano
  • Autor

Na bank będą wszystkie na płycie. Acti przesunęło premierę po tym, jak sie ludzie dowiedzieli, ze nie bedzie wszystkich gier na płycie. Na bank to było właśnie powodem tej decyzji. 

Opublikowano

Przesunęli bo kto chce walczyć przeciwko RDR2? Ciekawe, czy nagle w Crashu zrobią w patchu demko Spyro, kod na demko działa, ale poza dźwiękiem nic się nie pojawia.

Chciałbym przed zakupem obczaić sterowanie, bo te w Crashu jest jednak niewygodne :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli przesunęli premiere bo RDR2. Dalej 1ka na płycie a 2ka i 3ka częściowo płyta częsciowo DLC. Jezeli to prawda to nara.

Opublikowano

Tez chciałem brać, a tak wezmę na promce za rok z pss.

Opublikowano

W ME jest konkurs, w którym do wygrania jest to cudo. Ktoś coś wie więcej na temat tej edycji?dc3344f29937b5a7e7cae45fd1ad1263.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A to ch#jki... I tak chcę pudełko, ale na premierę nie biorę. W listopadzie Darksiders III dostanie moją kasę w takim razie - niech się bujają z cyfrówkami, do których uruchomienia potrzebna jest płyta. I jeszcze to tłumaczenie z opóźnieniem premiery, że to niby po to, by całość wrzucić na płytę,  a to zwykła ściema była...

Opublikowano

Ide zrobic preorder na cyfre, nie bede plakal nad jakims plastikowym pudeleczkiem z DLC, bedzie sie dzialo za 3 dni :banderas:

Opublikowano

Ale kodu nie ma na resztę gier? Znaczy kupię pudełko przejdę i ktoś na mojej używce ściągnie całość z neta?

Chciałem kumplowi na święta dać w prezencie:(

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No raczej tak to jest, że musisz ściągnąć resztę z neta, żeby mieć całość, ale kodu na to żadnego nie ma. Po prostu wystarczy płyta. 

Jakby był jednorazowy kod to już byłaby afera w necie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Hype spada do niemal zera, walić takie zagrywki wydawnicze.

Opublikowano

67 GB taki odgrzewany kotlecik na dysku zajmuje. Wspaniała generacja.

iEB676u.png

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

3 odgrzewane kotlety, a generacja bardzo dobra jak dla mnie.

Opublikowano

Jak to jest, że niektórzy już grają?

Opublikowano

Ja tam nie mam w takim razie problemu z tym że całość na płycie nie siedzi. I tak 95 % gier jest nie grywalna bez patchy premierowych

Opublikowano

Ja dopiero dziś odebrałem z paczkomatu i dociaga 48giga. Bez żadnego kodu. Xbox jakby kogoś.