Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, oni napisał:

Nie rozumiem trochę przesadnych zachwytów bo to tylko i aż, to co zwykle.

No własnie pomimo czwartej części nadal gra ma to coś :usmiech:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak jak Pan Bluber powiedział, czwarta odsłona, a seria robi dalej niesamowicie, ciągle zachwyca.

Już sobie wyobrażam Godrizona 5 na Scarlett w grafice jak życie :obama: 

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj udalo mi sie pobrac w jakies 2h z regionu co pisalem 2-3 strony wczesniej.

Powiem tak, ze w ta czesci gra mi sie o wiele lepiej niz w nudnawa FH3. Wprost uwielbiam ten klimacik i jeszcze cztery pory roku. Nadal ubolewam nad rozmiarem mapy, ale raczej tego juz nie zmieni na obecnej generacji.

Co do soundtracku to mi sie nie podoba, wiec w tle leci spotify.

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Okropnie dobry jest pomysł na forzathony live. Ten uczuć, gdy zbiera się 20 randomów, wszyscy współpracują by osiągnąć wspólny cel, a na końcu "cześć!" i każdy rozjeżdża się w swoją stronę - zmiażdzyło mi to mózgoczaszkę :fsg:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Okropnie dobry jest pomysł na forzathony live. Ten uczuć, gdy zbiera się 20 randomów, wszyscy współpracują by osiągnąć wspólny cel, a na końcu "cześć!" i każdy rozjeżdża się w swoją stronę - zmiażdzyło mi to mózgoczaszkę :fsg:

czyli jednak multi potrafi być spoko? ;) 

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

czyli jednak multi potrafi być spoko? ;) 

W takim nieinwazyjnym wydaniu (siedzę ja i ktoś tam na serwerze, nie jestem do niczego uwiązany i robię sobie singla, a w mulitku te losowe eventy) tak, jest bardzo spoko :)

Większe używanie będziesz miał na mnie po premierze DMC5, bo coop będzie nakurwiany srogo ;)

Opublikowano
42 minuty temu, oni napisał:

Nie rozumiem trochę przesadnych zachwytów bo to tylko i aż, to co zwykle.

To jest właśnie powód do zachwytów. Od zawsze było zaje,biście, no i dalej jest.

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

z tego co widzialem po 30gb mozna odpalac wiec don zagrasz juz w czwartek

Luzik, rano miałem JUŻ 45% XD

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

W takim nieinwazyjnym wydaniu (siedzę ja i ktoś tam na serwerze, nie jestem do niczego uwiązany i robię sobie singla, a w mulitku te losowe eventy) tak, jest bardzo spoko :)

Czaje i wiem o co chodzi ;) Zawsze powtarzam że w shared worldach i w ogóle w grach multiplayer tkwi ogromny potencjał , ale niestety zbyt często sprowadzają się one tylko do głupiej rywalizacji 

Trzeba umieć to tylko dobrze zrobić 

Edytowane przez oni

Opublikowano
10 godzin temu, Malibu napisał:

Na Kiribati można już kupować dodatki jak ktoś nie brał Ultimate czyli tylko wersja :cebula::

Sam Bond Car Pack 9.99$, Car Pass 29.99$

Opublikowano

Dla tych co mają gamepass wszystkie dodatki z Ultimate są za 179 zł. Moim zdaniem bardzo spoko cena 

Opublikowano

350pln za gierkę o samochodach gdzie sie jezdzi w kolko, nie posralo mnie jeszcze

Opublikowano
  • Autor

W kazdym temacie placzesz plebsie

Opublikowano
21 minut temu, funditto napisał:

Dla tych co mają gamepass wszystkie dodatki z Ultimate są za 179 zł. Moim zdaniem bardzo spoko cena 

o, bardzo spoko opcja 

Opublikowano

Ta gra ma singla, coś na wzór festiwalu z jedynki(lubie mieć poczucie celu nawet w samochodzikach), bo gdzieś czytałem, że to bardziej usługa i wyścigi się odnawiają?

Opublikowano
2 godziny temu, SlimShady napisał:

Ta gra ma singla, coś na wzór festiwalu z jedynki(lubie mieć poczucie celu nawet w samochodzikach), bo gdzieś czytałem, że to bardziej usługa i wyścigi się odnawiają?

No jest singleplayer, ale grasz podłączony do serwera (chyba że nie chcesz, to się odłączasz). Nie spodziewaj się tylko żadnej fabuły, bo oprócz "bierzesz udział w festiwalu Horizon" żadnej nie ma. Odnawiające się wyścigi? Chyba jakieś eventy multiplayerowe, bo te które przejedziesz masz zaliczone i nic się nie odnawia.

Opublikowano

To normalny singiel tak jak każdy Horizon tylko do gry wpleciono sprytnie elementy mulitplayerowe. A co do usługi to oznacza to tylko, że gra będzie rozwijana tak aby cały czas było co w niej robić. 

Opublikowano

Coś WSPANIAŁEGO. miałem uruchomić na sekunde w celu sprawdzenia i sam wstęp najlepszy z dotychczasowych horizonow. Do tego ta grafika o ja (pipi)ie jak to robi na koksiku. Od jednego wyścigu zrobiło się kilka. Gra wciąga i ma tą magie wcześniejszych horizonów. Jak juz myślę że samochodówki nie są dla mnie wychodzi nowy horizon i na 20-30 h potrafi mnie przytrzymać. Jedyna gra wyścigowa dla każdego nawet antyfana takich gier. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No to z polskiego Game Passa można już zasysać!

MHnm4q0.gif

Opublikowano
7 minut temu, Czezare napisał:

No to z polskiego Game Passa można już zasysać!

MHnm4q0.gif

no od 7 rano xd

Opublikowano
Teraz, kermit napisał:

no od 7 rano xd

A ktoś tu niby pisał, że od 18-tej ma być:ragus:

No cóż, dopiero z szychty wróciłem ;)

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:

A ktoś tu niby pisał, że od 18-tej ma być:ragus:

To ja, i do tego kilka razy to pisałem - przepraszam, nie wiem co tak słabo :( Sklepik zawsze aktualizował się o 1800.