June 10, 20187 yr Korevaaaa! Jakie to jest zayebiste!!! Czyli nici z Bloodborne 2, ale w sumie... kogo to martwi, jeśli w zamian dostaniemy takie cudo? Chyba FromSoftware chce pokazać Niohowi, co to znaczy "soulsy w feudalnej Japonii"
June 10, 20187 yr Trailer świetny, kupuję te klimaty! Jest tylko jeden problem - nie kręcą mnie Dark Soulsy, Bloodborne i inne tego typu gry, więc chyba nie mam czego szukać w tej produkcji
June 10, 20187 yr Próbowałeś? Czy nasłuchałeś się głupot o tym, jakie to "trudne i frustrujące"? Ja też przez wiele lat myślałem, że to nie dla mnie, a teraz jestem fanem tego typu produkcji. No i to wygląda na coś bardziej dynamicznego, niż typowe "soulsy" - sprawdź NIOH'a, czy Ci podejdzie.
June 10, 20187 yr 7 minut temu, Wredny napisał: Próbowałeś? Czy nasłuchałeś się głupot o tym, jakie to "trudne i frustrujące"? Ja też przez wiele lat myślałem, że to nie dla mnie, a teraz jestem fanem tego typu produkcji. No i to wygląda na coś bardziej dynamicznego, niż typowe "soulsy" - sprawdź NIOH'a, czy Ci podejdzie. Chciałem zawsze spróbować, ale odstraszało mnie to gadanie o poziomie trudności i generalnie masa innych produkcji, które mam jeszcze ograć Ale może w końcu się zdecyduję
June 10, 20187 yr @lukas_k96 To najpierw zagraj, a później pisz, że "nie kręcą Cię tego typu produkcje" - takie głupie gadanie wielu osobom obrzydziło te gierki, a naprawdę nie taki diabeł straszny...
June 10, 20187 yr Też tak myślałem i mowilem, że to nie dla mnie. A dziś już wiem, że będzie 2 podejście pod platynkę w Bloodborne Nie gadaj tylko kupuj goty i graj. Zobaczysz że będzie ci mało.
June 10, 20187 yr 1 godzinę temu, Wredny napisał: Korevaaaa! Jakie to jest zayebiste!!! Czyli nici z Bloodborne 2, ale w sumie... kogo to martwi, jeśli w zamian dostaniemy takie cudo? Chyba FromSoftware chce pokazać Niohowi, co to znaczy "soulsy w feudalnej Japonii" Bloodborne byl raczej dobrze wykonana jednorazowa giera. i to w sumie fajne, ze nie zrobili z tego kury do zajechania. z reszta lore tej gry wymagal tego, zeby wiele rzeczy, szczegolnie pod koniec stalo na krawedzi tajemnicy. sequel prawdopodobnie moglby za duzo starac sie wytlumaczyc i to by nie wyszlo na dobre grze. Sekiro wyglada super, jaram sie z dwukrotna sila, bo rozmawialem o 'japonskiej' grze of FS z moim ziomeczkiem rok temu, w ramach czystej fantazji.
June 10, 20187 yr Najlepsza gra konferencji i obecnie najlepsza gra targów, będzie kolejny mesjasz od FS. W pierwszych chwilach stawiałem, ze to Nioh 2 :) Dynamika starć, linka <3 Edited June 10, 20187 yr by YETI
June 10, 20187 yr Wygląda jak podróbka NioH, zero podniety. W ogole juz mogliby troche odejsc od tego gameplay soulsów i dodac cos nowego, ile mozna. Łooo linka...
June 10, 20187 yr stylistycznie gier z rycerzami, smokami i szkieletami mielismy prawie tyle co gier zombie, nie zmienia to jednak faktu, ze FS stoi w swojej klasie na podium. jak ogladam Nioha, to troche mnie skreca na widok japonskiej masturbacji do kolorowych cyferek zalewajacych ekran. a juz tak calkowicie obiektywnie: nie widze problemy by na rynku zalanym przez wydmuszki od ubisoftu i fakeowe cinematic experience staly dwie podobne mechanicznie gry osadzone w podobnym settingu. w porownaniu do ilosci scifi, 2 podobne gry 'japonskie' to wrecz antidotum. biore na stowe na ps4. Edited June 10, 20187 yr by Najtmer
June 10, 20187 yr Cytat jak ogladam Nioha, to troche mnie skreca na widok japonskiej masturbacji do kolorowych cyferek zalewajacych ekran. cooo? xd od razu je wyłączyłem i było gites co niestety nie zmieniło faktu że powtarzalnosc przeciwników i recykling lokacji w tej grze to trochę :|
June 10, 20187 yr Team Ninja: We have the best weeb souls game with Nioh! FromSoftware: Hold my estus, kid
June 10, 20187 yr Przez powtarzalność porzuciłem Nioha, mimo kilku mocnych zalet no odechciało mi sie grać
June 11, 20187 yr Pieknie. Walka z konikiem. Doslownie i w przenosni. Niemal jak starcie Hayabusy w NG. Będzie kosa. No i pyerdolenie narzekaczy xD Sprzedajcie konsolki staruchy bo nie da sie tego jojczenia czytac.
June 11, 20187 yr To tak dla odmiany w temacie "jojczenia"... Czy tam czasem nie było logo Activision na początku?