Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 355,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Skończyłem prolog.

Yebać fpsy, co za gierka :obama:

Opublikowano

Koleżka od karpich łusek :headbanger:

Muzyka jest cudowna w tej grze!

Opublikowano

Fhoi trudna ta gra, typ z włócznia to juz mnie zgwalcil  w anusa dobre 10 razy i zero progressu.

Opublikowano

Polecam ten skill z deptaniem wloczni i criticalem :fsg:

Opublikowano

Z japońskim co to za pytanie kek.

Nie macie wrażenia, że lapanie za krawędzie przy wyskoku czasami działa jak chce? Raz łapie, a raz nie.

Opublikowano
9 minut temu, Zebra napisał:

Polecam ten skill z deptaniem wloczni i criticalem :fsg:

Tak, kupilem go i poszedl za pierwszym razem siuras.

4 minuty temu, ragus napisał:

Nie macie wrażenia, że lapanie za krawędzie przy wyskoku czasami działa jak chce? Raz łapie, a raz nie.

Bardziej mnie w(pipi)ia ta linka bo nie zawsze lapie jak chce.

Opublikowano

Tez tak mam, trzeba trafic idealnie i tolerancja jest mala. Ogr juz mnie wyjasnil kilka razy, dostalem jakas figurke co mi obniza szanse na zachowanie dusz. Da sie tego pozbyc jakos? Mam nadzieje ze bedzie cos w stylu Ring of Binding.

Opublikowano
29 minut temu, ragus napisał:

Nie ruszaj gałką w momencie jak się masz złapać. 

Opublikowano

Jakbym wiedział, że aż tyle skradania to niewiem czy bym kupił:frog:

Opublikowano

Nikt Ci się nie każe skradać.

Opublikowano
40 minut temu, ragus napisał:

No wiesz, niektórzy na tym forum twierdzą, że angielski z "ruskim" akcentem w Metro jest bardziej klimatyczny niż faktyczny rosyjski dubbing:reggie:

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Nikt Ci się nie każe skradać.

Niby nie ale czuję że jak tego nie robię to mam często pod górkę i jednak wychodzi na to, że skradanie jest za(pipi)iście istotnym elementem tej gry. Pewnie jestem zmęczony.

Opublikowano

Co najpierw kupujecie u typka z beczki?

Opublikowano

Ogr jak ogr, ale pijaczek Józek z tą swoją świtą też może iść się yebać. Całe szczęście można typków jednego po drugim załatwić i wyrównać szanse.

Opublikowano
38 minut temu, McDrive napisał:

No wiesz, niektórzy na tym forum twierdzą, że angielski z "ruskim" akcentem w Metro jest bardziej klimatyczny niż faktyczny rosyjski dubbing:reggie:

Tu nawet nie o to chodzi. Angielski w Sekiro jest spoko bo nie leci akcentem jak rosyjski anglik. W ogole ta maniera zawsze mnie wytracala z równowagi. Jak juz jest anglik to niech bedzie normalny. 

Opublikowano
1 godzinę temu, XM. napisał:

Fhoi trudna ta gra, typ z włócznia to juz mnie zgwalcil  w anusa dobre 10 razy i zero progressu.

to poczekaj az spotkasz generala z dzidą :pawel:

Opublikowano

Po gosciu z wlocznia moja doope zerznal dzos jeszcze ogr, fioletowy samuraj na pagodzie i pijak Józek . :smutas:

Opublikowano

A właśnie, ten fioletowy chyba strzeże jakiejś protezy. Trzeba się będzie tam udać.

Opublikowano
30 minut temu, Starh napisał:

Co najpierw kupujecie u typka z beczki?

Ja wszystko po kolei. Miałem 3 łuski, to kupiłem te najtańsze.

Opublikowano
11 minut temu, Bigby napisał:

A właśnie, ten fioletowy chyba strzeże jakiejś protezy. Trzeba się będzie tam udać.

o kim mowa, bo nie kojarze, wiec albo nie znalazlem albo padl jak random a jak mowa o jakiejs protezie to wole sie upewnic

Opublikowano
6 minut temu, Bansai napisał:

o kim mowa, bo nie kojarze, wiec albo nie znalazlem albo padl jak random a jak mowa o jakiejs protezie to wole sie upewnic

Dokładnie nie wiem, ale gdzieś się natknąłem na info, że jakiś niebieski/fioletowy typek w Hirata Estate pilnuje Raven Mist.

Opublikowano
9 minut temu, Bigby napisał:

Dokładnie nie wiem, ale gdzieś się natknąłem na info, że jakiś niebieski/fioletowy typek w Hirata Estate pilnuje Raven Mist.

szybkie google i minalem typka, ale juz wyjasnilem ziomeczka i ide po proteze :d