Skocz do zawartości

Devil May Cry 5

Featured Replies

Opublikowano

Bo to było dopiero potwierdzone w oficjalnym art booku  do dmc4.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 118,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najprościej powiedzieć, że na Ziemi, w każdym przypadku są to miejsca fikcyjne i nie bazujące na żadnych realnych odpowiednikach, w realiach w których przejście między światami ludzi a demonów nie jes

• BrandonLee_z_TheCrow
    BrandonLee_z_TheCrow

Dobra, to może moja pierwsza opinia na tym forum. Devil May Cry 5 to chyba najlepsza gra, w jaką grałem od lat. Serio. Jak napisał jeden z recenzentów: "maksimum gry w grze". Urzekła mnie ta z lekk

Opublikowano

4SE na to wskazuje, piątka pewnie potwierdzi przypuszczenia.

No uprzedził mnie, skubaniec

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Trochę się tym dmcv jaram ale co jak co fabułę mam gdzieś. Oby tylko były kozackie cutscenki i one linery.

Opublikowano
9 minut temu, devilbot napisał:

Trochę się tym dmcv jaram ale co jak co fabułę mam gdzieś. Oby tylko były kozackie cutscenki i one linery.

W tej serii cutscenki i one linery robią za fabułę :yao:

4 dni do CHEER UP, CREW CUT

Opublikowano

3, dzisiaj juz sie nie liczy xD w sumie to dwa dni jeszcze bo w czwartek do północy już jakoś zleci xD

Opublikowano

Modlę się do Spardy o przecenę HD Collection bo chce nadrobić 1 i 3. 4 i demo 5 niezle mnie najarały na całą serię.

Opublikowano
43 minuty temu, Kalel napisał:

Modlę się do Spardy o przecenę HD Collection bo chce nadrobić 1 i 3. 4 i demo 5 niezle mnie najarały na całą serię.

Tez bym to ograł :/ Mogelm na steam sale kupić :( 

Opublikowano

Kupujcie, kupujcie. Ja się własnie najarałem po demie piątki na serię i DMC1 mnie rozszarpało, połknęło i wypluło. W 2019 roku! Gra się nie zestarzała. 

Edytowane przez mate6

Opublikowano
3 godziny temu, XM. napisał:

Arkham i Arkham-galaretka  w sumie też słabi byli.

Walka ze zmutowanym Arkhamem czy Arkhamem klaunem były mocno średnie, ale ja miałem na myśli, że gość jest zaje'bisty jako postać. Niby niepozorny przydupas Vergila, a tak naprawdę...

Dzisiaj ostro negocjowałem z szefem urlop. Nie był zadowolony, ale od piątku zaczynam tydzień ostrego szarpańska :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, mate6 napisał:

Kupujcie, kupujcie. Ja się własnie najarałem po demie piątki na serię i DMC1 mnie rozszarpało, połknęło i wypluło. W 2019 roku! Gra się nie zestarzała. 

ale bierzesz sie za reedycję 3, c'nie?

Opublikowano
31 minut temu, nobody napisał:

ale bierzesz sie za reedycję 3, c'nie?

Oczywiscie ale najpierw jedynka na hardzie, co na razie odkładam bo już druga misja mi dała popalić. 

Opublikowano
8 godzin temu, mate6 napisał:

Oczywiscie ale najpierw jedynka na hardzie, co na razie odkładam bo już druga misja mi dała popalić. 

Zostaw jedynkę jak przeszedłeś i leć z trójką, do premiery już tylko 3 dni - zdążysz poznać fabułę :)

BTW, dla tych, którzy znają serię - całkiem ciekawy materiał. Zawiera duże ilości spoilerów naraz z części 1-4, także jeśli nie graliście w starsze części i macie to w planach to odradzam oglądanie.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Ciekawe czy po pre-downloadzie dziś w nocy, będzie można odpalić sobie już motyw dla PS4 czy wszystko przyjdzie 8 marca :D

Opublikowano

Motywy chyba są dostępne od ręki jak dobrze pamiętam.

Opublikowano

3 dni, 3 DNI czujecie to kórva?!

vxRAwo8.gif

Opublikowano

U mnie taki hype ostatnio byl przy Doomie 2016. Jednak jak jedna z ulubionych serii wraca po latach przerwy, to apetyt jest nieziemski. 

Opublikowano
36 minut temu, XM. napisał:

3 dni, 3 DNI czujecie to kórva?!

vxRAwo8.gif

Ej, ale ten gif już był :/

6t4zy4ss7cj21.jpg?width=960&crop=smart&a

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia ;)

@down: <sfx> YEAH! </sfx>

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Bzduras, już się poprawiam

3 DNI!

tenor.gif

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Kwestia przyzwyczajenia ;)

Klimat dmc2 był yebany i nikt nie miał zamiaru się przyzwyczajać. Poczekam na recki, nie chce mi  sie wierzyć że będziemy latać tylko po industrialu i miastach.

Mysle o statku w dmc1 i wiem że można zrobić fajne miejscówki.

Opublikowano

Ty, ale on o designie postaci mówił.

Opublikowano

A, ok, ale akurat design postaci jest zgodny z klimatami gry, nie da się ukryć.