Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doom Eternal

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 135,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeszedłem. KÓR.VA, jak bardzo nie zgadzam się z opiniami że gra jest źle zaprojektowana, za trudna, za mało ammo,elementy platformowe po hoi, oooooo... Gra jest wyyebanym po stratosfere dziełem sztu

• Online to zło. Jakiekolwiek, w jakiejkolwiek formie, na czymkolwiek. Online to zabawa tymczasowa, wyłączą serwery, pstryk i nie ma gry; wykruszy się ekipa, pstryk i też po grze. Poza tym patrząc po ga

• Ok, parę słów ode mnie jakiś czas po przejściu   Doom 2016 był moim zdaniem jednym z najlepszych FPSów tej generacji, więc poprzeczka została postawiona wysoko.   Muszę przyznać od

Opublikowano

o4jJjOj.png

Mam nadzieję, że wpadnie jeszcze ten 64 przed Eternalem :D A wczoraj zobaczyłem, że wygrałem koszulkę na doom.com :D

Opublikowano

Wpis. Wygląda absolutnie beznadziejnie. Nie można zrobić po prostu rzeźni w stylu Quake?

Opublikowano

I tak dla singla to kupuje. Multi sprawdzę z ciekawości. Tak samo jak w Doom 2016.

Opublikowano

Jezu jak to nijako wygląda. :| 

W ogóle to mam wrażenie, że ten multik wygląda gorzej graficznie niż ten z poprzedniczki. 

Opublikowano

Sprawdzi się, wygląda intrygująco jako DODATEK do kampanii. Mogliby jednak zrobić po prostu survival coop - przeżyjcie jak najwięcej fal. Albo multi z 2016, ale z pickupami broni rozstawionymi na mapie itp.

Opublikowano
Kombinują bo w multi z jedynki ludzie nie grali.
Tutaj też nie będą, strasznie kiepsko to wygląda. Nie wiem w ogóle po co pchają na siłę ten multik, który jest tu zbędny. Ewentualnie mogli dać jakiś osoby tryb związany z coopem albo coś w stylu trybu zombie z CoD'a, ale jakieś pvp się tu ewidentnie nie sprawdza.
Opublikowano

Ja pięknie 1 ogarniam za zero ... 

Ciekaw jestem tej serii a jako nowicjusz pewnie poczuję magię 93 roku. 

Opublikowano
3 godziny temu, wodny1988 napisał:

Wiadomo co dokładnie ma być w Season Pass?

Dodatki do singla. 

Opublikowano

Multi jakby robione na silniku quake 3 xd Nie wiem po co to zyje, w jedynce chociaz na papierze wygladalo spoko, a tutaj dead on arrival.

Opublikowano

Doom 3 robi wrażenie ale zostawię sobie pobranie na potem .... Cholera jedynka mnie wkręciła w 12 minut jestem w 3/4 gry...  

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Zamawiając grę w przedsprzedaży, otrzymasz pakiet Walcz i zabijaj, skórkę broni i mistrzowską Bazę kultysty."

O co chodzi ? Ten pakiet to do singla czy multi ?

Opublikowano

Do singla. 

Opublikowano

Wiesz coś wiecej na ten temat ?Co to za dodatek  co zawiera ?

Opublikowano

Skórki to skórki. W Eternalu będzie można zmieniać skórki broni, co uważam za fajny pomysł - wolę grać strzelbą bardziej podobną do oryginału niż metaliczną. Jeśli chodzi o ten poziom, to będzie to bardziej hardkorowy remix jednego poziomu z kampanii. Ważniejszy wydaje się Season Pass. O ile dodatki do multi mają być całkowicie darmowe, to do singla nie. Zapowiedziano dwa DLC (nie wiem czy pojedyncze dwa poziomy, czy dwa zestawu kilku poziomów). Mamy się wcielić w inne postacie i zobaczyć kulisy najazdu demonów na Ziemię z innych perspektyw.

Przy okazji się pochwalę - wygrałem konkurs na fanpage'u DOOM:

WofPc0I.jpg

R0D5OQI.jpg

CgXX9li.jpg

Przygotowania na Eternal prawie kompletne. Zrobi się jeszcze platynę w DOOM-ie 3 na PS4 (bo na PS3 już siedzi) i mam komplet. No i czekanko na 64 na PS4, ale to chyba po Eternalu wyjdzie. Dodatkowo zamówiłem figureczkę.

mcf11107-doom-eternal-doom-slayer-classi[/img]

Edytowane przez Nyu

Opublikowano

Doom 64 ? A co to takiego ?

Opublikowano

Moj ulubiiny dum, wlasciwy dum 3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka przesunięta na 2020

Edytowane przez _Be_