Solderowy123 43 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Lista premier i nowości na sierpień https://www.antyradio.pl/Film/Seriale/Sierpien-2019-w-HBO-GO-oto-nowe-filmy-i-seriale-33890 Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Z dokumentów na HBO to obnowiązkowo: jinx: życie i śmierci roberta dursta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Oraz to Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Właśnie skończyłem Silicon Valley. Ubawił mnie ten serial PO PACHY, wciąż zaskakując pomysłami i chamskim, rasistowskim, ale inteligentnym humorem. Dzięki za polecenie forumku. Tekst z ostatniego odcinka: Spoiler How would you like to die today motherf*****r? Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Polecam też technicy magicy (IT Crowd) -trochę inny styl, ale też dobry humor jak na serial o informatykach. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 4 sezon Snowfall potwierdzony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 6 minut temu, MLeKSk napisał: Ja właśnie oglądam Westworld i zaraz obok Kompanii Braci jest to moim zdaniem najlepszy serial HBO. Obym nie zapeszył, bo dzisiaj z drugim sezonem ruszam :-) Oj się rozczarujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ou, wczoraj wleciał finalny odcinek Euforii. Dawno mnie nic tak nie targało emocjonalnie. Genialnie zrealizowane zwieńczenie świetnego serialu i największe zaskoczenie tego roku. Spoiler Nawet sekwencja taneczno-śpiewana na koniec była świetna. Jak to wygląda w ogóle, jak fajnie jest zmontowane, z pomysłem, Panieeee. Problemy większych gówniaków dawno już nie były na ekranie tak "dorosłe". Oglądać. Mogę z czystym sumieniem postawić kolejny mini pomniczek chwały na OŁTARZU HBO. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ja mam wrażenie, że po tym jak zamówiono drugi sezon Euforii, nieco zmieniono plany jak zakończyć pierwszy, trochę temperatura spadła. Mam nadzieje, że nie zepsują tego w drugi sezonie, bo odcinki 1-6 były świetne Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ja odpuściłem Euforię po dwóch odcinkach. Jakoś te "dorosłe" problemy nastolatków wydawały mi się dorosłe z punktu widzenia nastolatków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ja się zdziwiłem jak ta laska-trans, na serio jest kolesiem - a ktoś na filmwebie skometował "jaka ona brzydka" https://natemat.pl/278559,transseksualna-aktorka-z-serialu-euforia-hunter-schafer-gra-tam-jules Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 27 minut temu, grzybiarz napisał: Ja się zdziwiłem jak ta laska-trans, na serio jest kolesiem No nie jest kolesiem skoro jest transeksualną kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 w sensie myślałem, że to baba, ale coś mi w niej nie pasowało, a potem wyczytałem że to typ, który staje się babą, ale oki, nie dyskutujmy na ten temat. Dla mnie to dalej facet co za babe się przebrał, dla Ciebie to już baba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 No a jakbyś nie przeczytał to byś uznał ja za babę i jeszcze by ci sie podobała to co wtedy? Byłbyś gejem? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 nie odpowiem na to pytanie, najgorzej że mi przypomina koleżanę hehe a wyczytałem o niej, bo mi się od początku coś nie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 2 minuty temu, grzybiarz napisał: nie odpowiem na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ty no nawet fajny ten chłop baba, ruchołbyk Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Wiedziałam, że coś z nią nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Też dopiero w okolicy 7 odcinka przeczytałem, że to trans i zdziwko było spore. W sumie to drugi sezon jest trochę zbędny, spokojnie mogłoby się to zakończyć tak jak teraz, ale z drugiej strony polubiłem niektóre postacie i ciekawi co tam dalej odwalą. Np. FEZ ala Mac Miller, czy Spoiler skończy jak realny pierwowzór ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ktoś ogląda „Miasto na wzgórzu”? Właśnie skończyłem 9odc. Sztosik. Malo akcji, dobre dialogi, klimacik ale to wszystko nic przy roli Kevina Bacona. Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 W dniu 8.08.2019 o 09:46, grzybiarz napisał: Ja się zdziwiłem jak ta laska-trans, na serio jest kolesiem - a ktoś na filmwebie skometował "jaka ona brzydka" https://natemat.pl/278559,transseksualna-aktorka-z-serialu-euforia-hunter-schafer-gra-tam-jules "W następnym sezonie wolałabym zobaczyć czarnoskóre, grube i niepełnosprawne modelki" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na webos 2.0 pojawiła mi sie nowa wersja apki. Póki co moim zdaniem wszystko jest na plus zwłaszcza stabilność polaczenia. Na poprzedniej wersji co chwila skakala mi jakość obrazu, teraz jest kultura. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Aktualnie to chyba Amazon ma najlepiej zooptymalizowany player imo, nic nie ścina, ładnie w tle kończy buffering jak dasz cancel etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Netflix najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Amazon ma fajny myk 'X-ray'. Jak się zapauzuje film to wyświetla imiona i nazwiska aktorów w danej scenie + nazwe kawałka muzycznego jaki leci (nie wiem czy jest to dostępne w każym filmie/serialu ale bajer fajny) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi