YETI 10 977 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Piąty odcinek drugiego sozonu Eufori, mocna rzecz. Twórcy w końcu pokazali upadek osoby uzależnionej. Do tego scena otwierająca, aktorsko zagrana po mistrzowsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 Tajemnice Smallville wylądowało. Ależ będzie rewatch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 Ja sb Supernatural robię pomalutku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 16 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2022 9 hours ago, Faka said: Tajemnice Smallville wylądowało. Ależ będzie rewatch. Jakoś nigdy nie mogłem się przekonać do tego. a dużo jest sezonów? 8 hours ago, Crazy Horse said: Ja sb Supernatural robię pomalutku. To zostawiam na starość i emeryturę haha. Z chęcią bym obejrzał, bo niezła przygoda to była przez te wszystkie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2022 13 minut temu, Sedrak napisał: Jakoś nigdy nie mogłem się przekonać do tego. a dużo jest sezonów? 10 sezonów - 218 epów xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 16 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2022 Lepsze niż 15 Supernatural, ale raczej pass. Teraz oglądam 8 sezon chorych doktorów, a tam krótsze odcinki i już czasu brakuje na cokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 17 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2022 Czemu oni nowe filmy wrzucają w takiej kiepskiej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 17 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2022 Czy to nie jest problem apki na konsolach? Też mi się nie podobała jakość obrazu, a jak odpaliłem na iPadzie to było pięknie, wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 18 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2022 "Wszystkie sezony serialu "Parks and Recreation" od dzisiaj w HBO Max." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 18 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2022 No HBO teraz wychodzi na prowadzenie w serialach. Można odświeżyć Alfa i Parki Tyle co skończyłem Tokyo Vice (trochę siara, że cliffhanger bo myślałem, że to mini seria, ale nie zmienia to faktu, że mocne sztosiwo i Japonia oddana pięknie), We Own This City (pachnie The Wire na tyle, że mnie wzięło na rewatch, mocne kino, świetne role i ta beznadzieja Baltimore, kolejne sztosiwo), drugi sezon Hacks, nowy sezon Barry'ego. No i wszystko w pytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 19 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2022 W dniu 17.07.2022 o 19:23, Wojtq napisał: Czy to nie jest problem apki na konsolach? Też mi się nie podobała jakość obrazu, a jak odpaliłem na iPadzie to było pięknie, wyraźnie. Czy przez apke czy z poziomu tv, na laptopie też mi ujdzie ale większy ekran już trochę boli po oglądaniu czegoś z Apple TV albo prime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Santi 28 Opublikowano 19 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2022 Czy przez apke czy z poziomu tv, na laptopie też mi ujdzie ale większy ekran już trochę boli po oglądaniu czegoś z Apple TV albo prime. Dokładnie, brak 4K w serialach trochę boli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 20 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2022 https://screenrant.com/hbo-max-to-add-massive-collection-of-a24-films-in-august-2022-exclusive/ pewnie nie dla polaka to Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 22 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2022 Zacząłem te Parki teraz dopiero i wszystko fajnie, można się pośmiać, ale ilość skopiowanych motywów z The Office trochę mi psuje odbiór. Jestem dopiero gdzies w polowie drugiego sezonu, a już co najmniej kilka razy się złapałem na tym, że oglądając jakąś scenę miałem dejavu, ze juz to widzialem The Office. Zaczynając w ogóle od tego że Leslie to taka jakby żeńska wersja Michaela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2022 Parki są SUPER. Dobra zabawa, miło wspominam. Później jeszcze ogladaliśmy Brooklyn 99, też fajne. Wiele razy ryczałem ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 Brooklyn 99 to rewelacyjny serial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 Parki > B-99 > The Office. Oficjalna klasyfikacja, rozejść się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 14 minut temu, Rudiok napisał: Parki > B-99 > The Office. Oficjalna klasyfikacja, rozejść się. Obrzydliwy post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 https://www.filmweb.pl/film/Wirtuoz.+Pojedynek+zabójców-2021-869137 "Wirtuoz. Pojedynek zabójców." Tytuł mocno zdaje się nijaki. Dobrze jednak odnosi się do treści filmu. Powiem tak: oceny zbiera średnie, a samego Hopkinsa jak na lekarstwo. Akcja powolna z narracją. Ogląda się jednak dobrze, scenariusz ciekawi co się wydarzy i całość dosyć dobrze się skleja w końcówce. 7+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 Parki to Parks and Recreation czy to inny serial? Widzę, że jest porównywany do the office więc trzeba obejrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 396 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 No jest zrobiony przez tych samych ludzi, wielu traktuje go jako spin off The Office. Nawet Adam Scott gra, który ubiegał się o rolę Jima, czy Rashida Jones, która grała Karen w Biurze. Pierwszy sezon trochę niemrawy, ale potem się rozkręca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 24 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2022 Wiem, wiem, dlatego bardzo mi zależało żeby Parki obejrzeć, bo Biuro znam już na wylot. Tylko właśnie nie spodziewałem się aż takich podobieństw w sposobie budowania postaci na przykład, bo Leslie ze swoimi odpałami i mądrościami to kopia Michaela. Jak się ogląda niektóre sceny i motywy to są jakby żywcem wyjęte z Biura. Nie spodziewałem się, że to będzie aż tak podobne. Chociaż Parki jeszcze bardziej pociągnięte w absurdalny humor i bardziej odjechane akcje, z tego co widzę póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 396 Opublikowano 24 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2022 Tokyo Vice - właśnie skończyłem sezon i cholera, ale to było dobre. Zaczynając od świetnej fabuły, poprzez bardzo dobrze dobranych aktorów, a na brudnym Tokyo kończąc. Dawno nie oglądałem tak dobrego serialu poświęconego yakuzie, a jeśli mam być szczery, może to być jeden z lepszych materiałów. Wyłudzanie, haracze, walki rodzin, głęboko zakorzenione układy, no po prostu majstersztyk. Miejscami czułem się jakbym w Yakuze grał. Brakowało tylko Kiryu walącego po mordzie każdego. Do tego aktorsko jest też świetnie, każda postać ma na tyle charyzmy, że chciałbym poznać historię większości z nich, co rzadko się zdarza. Nawet gajin Jake nie jest irytujący, a jego zachowania mają sens.Jedyne co mi trochę przeszkadzało, to mieszanie japońskiego z angielskim + ewidentnie nałożony angielski dubbing niektórym aktorom. Zachowanie niektórych babek z tego klubu (szczególnie Polina) też bywało irytujące. Zastanawiało mnie również, dlaczego Samantha nie podjęła żadnych kroków, gdy stało co się stało, przecież doskonale wiedziała kto jej to zrobił, strasznie to dziwne było. No chyba, że w sezonie 2 pociągną.Czekam na kolejny sezon jak na szpilkach. Wspaniałe widowisko, gdzie każdy odcinek wciągałem jak karczek z grilla. Mocne 9/10, a miejscami nawet 10/10. Dla mnie serial poszybował do osobistego top 5. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2022 Tydzień temu widziałem na apce w tv animację "pociąg do nieskończoności". Dzisiaj jak chciałem obejrzeć pierwszy sezon, to już nie było, a to przecież ich twór. Możecie to u siebie znaleźć w wyszukiwarce w tv? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2022 Gra o Tron wleciała w 4K + DV/HDR + Atmos... W końcu coś się rusza w tym temacie, oby było tego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi