Opublikowano 26 marca26 mar gardzę współczesnym color gradingiemO to mi właśnie chodzi. Jeszcze powinni zabryzgać ten pociąg krwią i wybić Ronowi kilka zębów, żeby ktoś czasem nie pomylił tego z serialem dla dzieci. Wygląda jak kolejny sezon Adolescence. Edytowane 26 marca26 mar przez Josh
Opublikowano 26 marca26 mar Potężne OBURZENIe przetacza się przez internet, że dlaczego ludzie hejtujo, dobry aktor, a że czarny? W książce nie ma wprost, że musi być biały Snape. Oczywiście co tam, że przez tyle lat miliardy ludzi przyzwyczaiły się do 8 filmów oglądając je pewnie setki razy w przypadku największych fanów.
Opublikowano 26 marca26 mar Co nie? Pieprzeni rasiści znowu się czepiają, podczas gdy mamy tu niezbity dowód na to, że Snape w książce też był czarny Edytowane 26 marca26 mar przez Josh
Opublikowano 26 marca26 mar Jak Snape chociaż raz nie nazwie Harry'ego "lil' nigga" to będzie zaprzepaszczona okazja. I za każdym razem jak będzie na ekranie muszą grać murzyńskie rapy.
Opublikowano 26 marca26 mar Rowling sama zrobiła kilka szkiców jak wygląda Snape, ale chuj tam, co autorka może wiedzieć o wyglądzie postaci którą stworzyła. Edytowane 26 marca26 mar przez tedi007
Opublikowano 26 marca26 mar Pamiętam czasy, jak zmieniali kolor skóry bohatera, bo aktor był dobry, a nie z powodu inkluzywności (np. Morgan Freeman, Samuel L. Jackson). Jak koleś nie wybroni się aktorsko to uwali sobie karierę do końca życia. Mogli zatrudnić jakiegoś ładnego żyda i byłoby po temacie (czyli wybierali by z połowy dostępnych na świecie aktorów). Dzieciaki spoko, zwłaszcza Harry, ale tu też duża odpowiedzialność na reżyserach i scenarzystach, bo jeśli zrobią z powieści dla dzieci wehikuł propagandowy to wszystko im wywali się na cyce. Nie czaję tego mrocznego tonu, kto jest ich docelowym odbiorcą? Póki co to wygląda tak, że mojej 6 letniej córce tego nie puszczę, a oryginalne filmy oglądała (bez dwóch ostatnich bo już zbyt straszne). Nie jestem jakimś dużym fanem, ale miło wspominam te filmy i książki, które były szalenie popularne swego czasu - no ale byłem dzieckiem i czytałem na bieżąco, "dorastając" razem z nimi. HP dla mnie powinien sprawiać, że dzieciaki wołają "łał", jak widzą czary i stworki, a nie patrzą przez ręce jak Harry dostaje wpierdol w kiblu. Ale ja jestem dziadersem i ta produkcja nie jest dla mnie.
Opublikowano 26 marca26 mar Hbo chyba chce zrobić kolejne GoT na podstawie książek Pottera. W 8 sezonie pewnie będą cycky i pindole.
Opublikowano 26 marca26 mar 11 godzin temu, Bartg napisał(a):Potężne OBURZENIe przetacza się przez internet, że dlaczego ludzie hejtujo, dobry aktor, a że czarny? W książce nie ma wprost, że musi być biały Snape. Oczywiście co tam, że przez tyle lat miliardy ludzi przyzwyczaiły się do 8 filmów oglądając je pewnie setki razy w przypadku największych fanów.Murzyni nie mają ziemistej cery jak coś, pojebało ci się.
Opublikowano 26 marca26 mar 9 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Hbo chyba chce zrobić kolejne GoT na podstawie książek Pottera. W 8 sezonie pewnie będą cycky i pindole.Jak będą robić eliksir wielosokowy to będą potrzebować próbkę spermy.
Opublikowano 27 marca27 mar W dniu 26.03.2026 o 12:49, tedi007 napisał(a):Rowling sama zrobiła kilka szkiców jak wygląda Snape, ale chuj tam, co autorka może wiedzieć o wyglądzie postaci którą stworzyła.Podobnie wyglądał Jezus w oryginale, a zrobili z niego przystojnego włocha.
Opublikowano 27 marca27 mar Pierwszy raz zwiastun do s01 ,,HP" od MAXa obejrzałem sam. Drugi look ogarnąłem z odcinka ,,Potterowni" na YT (link powyżej): zgadzam się praktycznie w 90% (zarówno jeśli chodzi o entuzjazm i emocje towarzyszące oglądaniu i odbiorowi zwiastuna, no i co do tego, co to wszystko dla oglądającego znaczy) z tym, co prowadzący ten filmik/analizę zwiastuna powiedział. Jedynie bardziej narzekam na Snape'a, bo takiego wyboru kompletnie nie rozumiem... Podejrzewam, że do ,,Komnaty Tajemnic" z racji rantu i buntu fanów, zorganizuje się nowy casting i wybierze się nowego Snape'a.
Opublikowano 28 marca28 mar Z serialowym potterowskim Uniwersum... może być ,,grubo" (wiecie, chodzi o ten casting, o nic więcej), albo obejdzie się ta awantura i ,,rant stulecia" bez echa. Znając mnie pewnie obejrzę, nawet jeśli ,,Kamień Filozoficzny" skończy się ze swoim sezonem, to będę po czasie nadrabiał. Cóż, aktor do roli Snape'a to po prostu nieporozumienie; wolałbym w tej roli.... werble, xD:Narzędza AI by Danny'ego odmłodzili, a kostiumografowie dodali co nieco. xD.
Opublikowano wtorek o 10:353 dni Oglada ktos Roostera? Bo rozważam czy odnowić abonament w sumie tylko po to.
Opublikowano wtorek o 11:413 dni Godzinę temu, LeifErikson napisał(a):Oglada ktos Roostera? Bo rozważam czy odnowić abonament w sumie tylko po to.Na razie taki średniaczek. Ale dla mnie Carell gra wszędzie samego siebie więc ciężko mi wyjść poza jego maniery słowne i zachowania. Ale relacja ojciec-córka fajnie pokazana. Klimatem trochę zalatuje Kominsky Method, a odcinki są na tyle krótkie, że nie nuży. Poczekałabym na cały sezon.