Kmiot 13 545 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @devilbot Poznajesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) (pipi) srałeś u mnie edit: a nie to bidet xD można się uzależnić Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Bidet czy nie, gdybyś tam miał taboret, to też bym nasrał. Zaufałeś rudemu. xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zobaczcie jaka chamska zrzynka AC na PC itp : Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Te zwierzęta miały być cute jak w AC, ale wyszły creepy. Ach, ten gunplay w crossingu, Doom Eternal wysiada. Double kill wpadł elegancki: Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ma styl zdzira: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 13 godzin temu, devilbot napisał: Zobaczcie jaka chamska zrzynka AC na PC itp : Ale układanie poduszek na kanapie fajne :p Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Kwarantanna dzień szejset Czwarte pomieszczenie w domku przeznaczyłem na stylowy gabinecik do pracy . W odzieżowym u Sonica zaś kupiłem dziś... brodę xD W ogóle ciuszki w tej grze to sam segz, ściślej mówiąc zdozuneg na viagrze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak dużo więcej jest do roboty w porównaniu z ostatnią cześcią na 3DSa? W tamtej pograłem 20h i odstawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Temu pelikanowi po imprezie mam coś na kaca dać czy jak?Leżał na plaży kiedyś-kiedy się pojawia?Coś ma wpływ na to? Co mam robić ze skamielinami które nie chcą w muzeum?Sprzedawać czy przydadzą się do czegoś innego? Skąd brać rzepę?Nigdzie nie widziałem chyba jej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @keyzee Pelikana męcz aż wstanie. Znaczy zagaduj. Sprzedawać. Rzepe kupiszbw każdą niedzielę do 12 po poludniu od npc świni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Ależ to wciąga, mam grę od wtorku i nie mogę się od niej oderwać, sprowadziłem sobie z innych wysp palmy i posadziłem na plaży przy domku na plaży, cudo Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez hennepin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 O co dokładniej chodzi z tym eventem jajkowym, tylko o robienie tych brzydkich ozdób? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 2 godziny temu, zagul napisał: O co dokładniej chodzi z tym eventem jajkowym, tylko o robienie tych brzydkich ozdób? niestety tak Cytuj Odnośnik do komentarza
pietrex 3 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Wasze recenzje mnie zachęciły i tydzień temu kupiłem gierkę, która jest mega wciągająca Na razie udało mi się spłacić pierwsza ratę i w końcu zebrać materiały na sklep, wiec powoli do przodu Po Waszych zdjęciach widzę dużo przedmiotów a u mnie na razie bieda jeśli chodzi o przepisy. Czy to wszystko rusza po otworzeniu sklepu? Mam jeszcze kilka pytań przy okazji: - czy ścięcie drzewa coś daje? Na razie używam tylko zwykłej siekiery, która wyrzuca po 3 materialy. - co daje wpłacanie kasy do depozytu? - czy nietrafione podłogi, ciuchy itd. sprzedajecie czy trzymacie w schowku, bo widzę ze miejsce póki co jest bardzo ograniczone. - czy warto kupić multiplayera tylko dla tej gry? Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez pietrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ścięcie drzewa daje pieniek, na którym mogą się pojawić owady specyficzne. Poza tym można się pozbyć drzewa bez konieczności używania wykopania całego (a to wymaga owocu). Depozyt daje jakieś procenciki do kasy co jakiś czas, chyba co miesiąc. No i czasem hajs zajmuje miejsce w kieszeni (powyżej 100k). No ja na tyle rozbudowuję, że mi się mieści w schowku, ale ledwo. I powoli część ubrań sprzedaje. Co do multi to raczej sprawa indywidualna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak jak kolega pisze: Warto mieć kilka pieńków, bo pojawia się na nich kilka owadów, ale poza tym ścięcie drzewa to tylko kwestia estetyczna, albo dobra opcja gdy coś nam zasłania (np. staw). No i ze ściętego drzewa nazajutrz nie będzie materiałów, więc warto posadzić gdzieś nowe, aby się wyrównało. Z racji limitu 100k w kieszeni, depozyt jest konieczny. Ja większość nieprzydatnych rzeczy (ubrania, meble, tapety) daję w prezencie mieszkańcom. Dopiero po 2-3 dniach znajomości można im dawać gifty, wcześniej można (a nawet trzeba) tylko zagadać, by zwiększać przyjaźń. Mieszkańcy za prezenty potrafią się odwdzięczyć - zapłacą, dadzą coś innego, podzielą się reakcją, Czasem dodatkowo im ten prezent pakuję w papier (do kupienia w sklepie szopów), ale w zasadzie nie wiem czy to coś zmienia. Multi to na tyle śliski temat, że bez niego będziesz miał problem z uzyskaniem wszystkich typów owoców. Jeden masz natywny na wyspie (który jest Twoim dobrem narodowym), na drugi (oraz kokosy) można trafić na Mystery Island, ale pozostałe są według mojej wiedzy nieosiągalne bez online. Podobnie może być z rodzajami kwiatów. Ja na tulipany i mumsy trafiłem dopiero na wyspie @devilbot, wcześniej grałem dwa, trzy tygodnie i nigdzie ich nie widziałem (ani na Mystery Island, ani w sklepie). Może w późniejszej fazie się coś zmieni (sklep się rozbuduje czy coś), ale tego już nie wiem. No i jednak wizyta ziomków to zawsze trochę dodatkowej frajdy z gry. Można pogadać, coś doradzić, wymienić się przedmiotami, zaprezentować fajny ciuch, nasrać koledze w pokoju, zainspirować się jakąś dekoracją, sprzedać drożej owoce i rzepę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Fani Animal Crossing: gram w tę grę, bo pozwala ona zrelaksować się, jest kompletnie pozbawiona celu, ma spokojny klimat bez żadnego ciśnienia, to jak wakacje Także fani Animal Crossing: aby optymalnie zmaksymalizować produkcję surowca Iron w jednostkach na sekundę, powinieneś wykopać dołki za swoimi plecami, co pozwoli ci oszukać system i zredukować zabierający cenne ułamki sekund odrzut po uderzeniu łopatą i, jeśli będziesz napie'rdalał A wystarczająco szybko, zebrać nawet 8 jednostek z jednego kamienia, unikając marnotrawstwa i przyspieszając spłatę kredytów oraz konstrukcję twojego imperium Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez ogqozo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Można zrobić taką serię nawet. Fani Animal Crossing: gram w tę grę, bo pozwala ona zrelaksować się, jest kompletnie pozbawiona celu, ma spokojny klimat bez żadnego ciśnienia Także fani Animal Crossing: pierwszego dnia miesiąca wstaję skoro świt i sprawdzam dokładnie (zestawiając ze sobą kilka źródeł), jakie nowe, niezbadane i nieopisane w moich publikacjach ichtiologicznych i entomologicznych gatunki ryb i owadów stają się aktywne w tym miesiącu, w jakich godzinach można je spotkać i co jest ich naturalnym habitatem. Stwarzam jak najlepsze warunki ekologiczne do ich pojawienia się, przygotowuję kilkadziesiąt kilogramów zanęty do ryb, nierzadko karczuję całą florę danej wyspy, następnie do późnych godzin nocnych uzupełniam zbiory i dzielę się zdobyczami z zaprzyjaźnionym muzeum-ośrodkiem badawczym. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez tomasz_sromasz Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (pipi)a otwierajcie czasem te bramki, przez dwa tygodnie raz udało mi się do kogoś wbić, lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zawsze możesz napisać wiadomość na czacie i "send to all". Ja zawsze wtedy otworzę jak jestem przy konsoli. Być moze nie będę miał czasu się powygłupiać, bo będę czymś zajęty, ale ogólnie obsłużysz się sam, a w razie potrzeby będę w pobliżu. Jestem aktywny najczęściej wieczorami. Friend code: SW-5928-3312-9402 Z chomikiem jesteśmy już ziomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No mi najbardziej zależy na zbieraniu owocków i obejrzeniu jak wyglądają wysepki. Ja zawsze otwieram po włączeniu gry, ogarniam swoją wyspe i zamykam dopiero jak gdzieś lecę. Z tą listą też jest jakiś przypał bo mam wrażenie, że widzę tam tylko osoby, które mnie odwiedziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Z owocami u mnie skromnie, bo póki co sam kilka dni otrzymałem kilka sztuk i wszystkie zasadziłem, ale dzisiaj widziałem, że część zaowocowała, więc mogę się podzielić paroma. Jabłka, kokosy i brzoskwinie mam na stanie i pod dostatkiem, pozostałych mogę odstąpić, ale w ograniczonej ilości - do ewentualnego zasadzenia. Teraz też mogę wskoczyć do gry, więc jak chcesz to wpadnij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Teraz nie dam rady, ale o ile dobrze pamiętam, to mam Cie już na liście Także prędzej czy później wbije Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ja swoj natywny owoc zawsze sprzedaje u kogos bo płacą wtedy 500 za sztuke a nie 100 Wczoraj np u kmiota sprzedalem gruszki i przy okazji zostałem posadzony ze oje.balem mu kamienie z rudy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi