Opublikowano 17 czerwca 20213 l a no pląta się czasem po wyspie ten lisek chytrusek ale zawsze myślałem że to jakiś zwykły naciągacz i nic od niego nie kupowałem
Opublikowano 17 czerwca 20213 l W dniu 22.12.2020 o 08:39, Ken Adams napisał: Fajne. Jeden villager jakiego bym chciał spotkać to Ketchup. Szkoda, że mam zasadę nie wyrzucać nikogo. Edytowane 19 lipca 20213 l przez Ken Adams
Opublikowano 14 października 20213 l Kupilem w koncu cyfre a nie pudedko, szkoda ze stracilem wczesniejsza wyspe ale teraz lokacje mam w Poludniowej Afryce wiec bedzie spoko. No to jade od nowa xD Edytowane 14 października 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 14 października 20213 l Ciekawe co zapowiedzą. Podejrzewałbym nowe gówno przedmioty na Halloween i powtórkę z zeszłorocznych aktywności, ale robią dedykowany Direct, więc oczekiwania mimo wszystko mam odrobinę większe.
Opublikowano 15 października 20213 l od picia kawy w akompaniamencie jednego z najprzyjemniejszych utworow w AC:
Opublikowano 15 października 20213 l No dojebali w chuj. Niby pierdoły, ale z tych pierdół się składa całe AC. Chyba trzeba będzie wrócić na wyspę podczas tych długich, jesiennych wieczorów.
Opublikowano 15 października 20213 l To chyba wszystko startuje 5.11. Piątek, więc idealnie na weekend wpadnie.
Opublikowano 15 października 20213 l Ja nigdy nie odszedłem. Gra kupiona jakoś rok temu wg screena, nie włączyłem jej tylko jednego dnia, nie miałem siły po narkozie. Z tymi dodatkami dobiję śmiało do 1000h. Wprowadzone zmiany są rewolucyjne i szczerze - nie spodziewałem się aż takiego ich natłoku. Kto spędził w tej grze trochę czasu zrozumie,
Opublikowano 15 października 20213 l Ominęło Cię lato, jesień, zima, potem była wiosna gdzie pewnie grałeś i znowu lato i połowa jesieni, czyli w sumie ponad jeden cykl gry, a tu co miesiąc jest jakiś nowy motyw. Ale możesz nadrobić, tylko musisz dalej grać
Opublikowano 15 października 20213 l 6 minutes ago, Szwed said: tylko musisz dalej grać AC to taka gra ze jak nie trafi na dzień dobry do serduszka to chyba nigdy
Opublikowano 15 października 20213 l New Leaf trochę bardziej mnie wciągnęło, może przez to ze byla to dla mnie nowość. W NH też ponad 100h weszło, ale nie bawiłem się już tak dobrze, mimo wielu usprawnień czegoś mi brakowało. Po dzisiejszym directcie myślę że jednak będzie warto sie przeprosić z grą i wrócić na jakis czas. Dużo dobra zapowiedzieli, nawet nie licząc platnego DLC.
Opublikowano 16 października 20213 l Jezu ale mega bomby w tym free update i dlc Trochę mi się odechciało grać po 100h, ale teraz to będzie zupełnie nowa gra więc wracam na kolejną setkę albo i więcej
Opublikowano 16 października 20213 l Bardzo fajny ten darmowy update, platne DLC to rozwiniecie idei z 3DSowego Happy Home Designer i milo ze wrzucaja do rozszerzonego abonamentu. Szkoda tylko, ze wiekszosc rzeczy z tego darmowego DLC powinno byc w grze na premiere jak np Brewster czy gyroidy, ale nie ma co plakac, milo, ze w koncu to wrzucili, wroce do gry
Opublikowano 16 października 20213 l DLC to 24$ wiec dla mnie wszystko wpada Day 1 i odnowa wkładam pewnie z 100 godzin w grę, ale dziś wieczorem pewnie odpalę i zrobię jakiś damage control bo od jakiegoś czasu mój 7 letni syn w to gra, wiec niezły burdel się zrobił na wyspie , maszyna do kawy albo basen w przejściu przez lasek itp,itd
Opublikowano 31 października 20213 l Dziś chyba najlepszy z wszystkich eventów? Dominic mnie napadł przy siłce. 5 listopad niby blisko, a, daleko
Opublikowano 1 listopada 20213 l Może też wrócę. Czy w międzyczasie pojawił się jakiś kontent ograniczony czasowy którego już nigdy nie będzie dało się zebrać? Czy jest coś takiego w tej grze?
Opublikowano 1 listopada 20213 l Tak co chwila są jakieś eventy ale nie przegapiłeś niczego strasznego. Ot okolicznościowe przedmioty (najczęściej regionalne potrawy) albo stroje na dana okazję. Zresztą i tak zanosi się na to, że to wszystko będzie powtarzać się
Opublikowano 1 listopada 20213 l Tak sobie myśle, ze chyba zresetuje sobie wyspę na dlc nowe. Będzie fun jak na początku