Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Niesławny w tym temacie aczik 0.3s właśnie wpadł. Nie było trudno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 12 minut temu, Bzduras napisał: Niesławny w tym temacie aczik 0.3s właśnie wpadł. Nie było trudno zgłaszam cie na policje cziterze Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Berion pisał, losowe ten człowiek zawsze musi mieć rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Graliśmy parę meczy z @pleju @Square oraz @Josh i było egelancko. Żadnych lagów. Do jutra chuopaki 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Pośmigaliśmy ponad 2,5h i w zasadzie bez lagów. Graliśmy na Private Lobby więc pewnie dlatego wszystko działało. Ogólne wrażenia są mega, każdy wyścig online daje masę frajdy, sterowanie jest bardzo dobre, nie ma mowy o jakiejś fuszerce. Jutro sobie pogram Adventure, a jak się zbierze ekipa popołudniu to będzie się działo w multi. Jakby co to zapraszajcie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Bzduras napisał: Niesławny w tym temacie aczik 0.3s właśnie wpadł. Nie było trudno Również mi wpadł i to w jednym z pierwszych wyścigów. Możecie sobie sprawdzić na moim profilu. Póki co to trofeum ma 30% graczy, więc wpada częściej niż mogłoby się wydawać. Czy wraz z wiekiem tak spadla mi zręczność, że stopień trudności nawet na normalu daje mi wycisk? Jak z tym u Was? Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Bez używania Boosta nie mogłem wygrać wyścigu, więc ta umiejętność jest podstawą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Gierka naprawdę ładna i daje dużo funu ale matchmaking nadal kuleje, zarówno tryb race jak i battle... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 3 minuty temu, Kolos28 napisał: Gierka naprawdę ładna i daje dużo funu ale matchmaking nadal kuleje, zarówno tryb race jak i battle... Jak nadal jak gra jest dostępna od 8 godzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 No to nadal od 8h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 2 godziny temu, Lukas_AT napisał: Czy wraz z wiekiem tak spadla mi zręczność, że stopień trudności nawet na normalu daje mi wycisk? Jak z tym u Was? Jest trudniej, to widać. Czasami trzeba mieć łut szczęścia, ale oryginał na normalu jest zdecydowanie łatwiejszy - przez ostatnie kilka dni przeszedłem z 50% adventure i nie miałem większych problemów, a tutaj niektóre wyścigi powtarzane były dwa-trzy razy. Tyle dobrego, że po przegranej lądujemy na tej pozycji początkowej na jakiej skończyliśmy nieudany przejazd. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 9 godzin temu, Berion napisał: Właśnie dlatego wymieniłem i sfaktoryzowałem jedno, bo wszystkich, jak napisałem mnie się nie chce... I nie, zero skilla. Nie ma takiego człowieka na Ziemi co to wyliczy. To jest w stu procentach oparte na przypadku... Miałem takich na PSX wiele, nawet i o 0.1s. Co nie zmienia faktu, że ustawić tak wyścigu się nie da.... (pipi).ć trofiki i po problemie. Graj dotąd dokąd gra Cię cieszy. Czyli w przedziale czasu od 2 minut do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Na ppe, oczywiście news o CTR i Gruszczyk nawet nie wspomina o tym, że nie ma kolizji i, że lagi są xD Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 9 minut temu, Plugawy napisał: Na ppe, oczywiście news o CTR i Gruszczyk nawet nie wspomina o tym, że nie ma kolizji i, że lagi są xD Bo zapewne gre widzial tylko na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Jakby co to trofea nie wpadają w multi, więc trzeba je robić w singlu. Trochę bez sensu, bo miałbym już ten niesławny za wygraną z przewaga mniejszą niż 0,3s. @up Nie bronię, ale może testowali grę na Private Lobby, tam nie ma lagów. Jak w matchmakingu takie cuda to trochę słabo. Na Xboxie i Switchu też są takie lagi tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Biję się z myślami czy iść do euro kupić, a z drugiej strony ten brak kolizji to słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Na innym polskim forum jeden gość napisał, że jednak można się spychać i kolizje są tylko, że nie zawsze, bo czasami wynika to z problemów z synchronizacją online czyli jest nadzieja, że ustabilizują online i wtedy powinno to normalnie działać Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 31 minut temu, Square napisał: akby co to trofea nie wpadają w multi, więc trzeba je robić w singlu. Trochę bez sensu, bo miałbym już ten niesławny za wygraną z przewaga mniejszą niż 0,3s. Dla mnie to plus, bo nie każdy ma plusa albo i za jakiś czas serwery wyłączą i nie będzie można zrobić calaczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ale square mówi o mozliwosci tez w mutli a nie wyłącznosci dla multi. dobra średnia na razie na MC, w zasadzie widać że gra się udała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 https://www.metacritic.com/game/playstation-4/crash-team-racing-nitro-fueled?ref=hp Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Godzinę temu, funditto napisał: Na innym polskim forum jeden gość napisał, że jednak można się spychać i kolizje są tylko, że nie zawsze, bo czasami wynika to z problemów z synchronizacją online czyli jest nadzieja, że ustabilizują online i wtedy powinno to normalnie działać No właśnie podczas nocnego młócenia z ekipą forumową zastanawialiśmy się o co tu chodzi, że raz można w kogoś uderzyć, a raz nie. Tylko co gorsza - te problemy z synchronizacją dotyczą też power-upów. Już kilka razy zdarzyło się, że bomba przeniknęła przez gracza albo aku-aku po kontakcie z gokartem przeciwnika nie wywołało żadnego efektu. Enyłej pomijając te błędy (które i tak pewnie szybko załatają) gierka jest rewelacyjna. Trasy są pięknie odpicowane, soczysta kolorystyka, kozackie efekty pogodowe oraz ładnie oświetlenie robią swoje, no i jest pełno fajnych animacji w tle (np. biegają jakieś zwierzaki albo coś wybucha). Trochę się martwiłem, że lokacje z Nitro Kart będą odstawać od tych z CTR, ale muszę przyznać, że są nawet lepsze: masa na nich ostrych zakrętów, pułapek i lepiej poukrywanych skrótów. Sam model jazdy to poezja, na pierwszy rzut oka niby nic skomplikowanego, jednak wymasterowanie boosta będzie wymagać nie lada wprawy, do tego jeździ się mega płynnie i z wielką frajdą wjeżdża w zakręty na ostrym drifcie. Przy 8 zawodnikach jest IMO za duży chaos i wtedy wygrana zależy bardziej od szczęścia (będąc pierwszym co chwilę ktoś ci ładuje w dupę rakiety), za to przy czterech graczach jest idealnie, można wtedy autentycznie kontrolować przebieg wyścigu. AI w multi nieźle kosi. Udało mi się też chwilę pograć w singlu i w sumie poza nową oprawą gra się w to dokładnie jak w oryginalnego Crasha (tryb adventure podzielony na standardowe Huby, co 4 trasy walka z bossem, zbieranie literek CTR i time trialsy). Co tu dużo mówić, gierka to cudo, zwłaszcza w multiplayerze, masa emocji gwarantowana. Jak coś chłopaki to wysyłajcie zapro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Czyli trzeba dziś po robocie skoczyć do sklepu :). Fajnie, że jest adventure mode, tak jak niegdyś w Diddy’s Kong Racing, bo w MK to chyba nigdy nie będzie. Edytowane 21 Czerwca 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Aż się wierzyć nie chce że ta gra chodzi w 30 FPS bo gra się tak przyjemnie i płynnie. Tylko 4 trasy w Adventure skończyłem ale już się nie moge doczekać na powrót z pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 3 wyscigi z rzedu wygrane/przegrane o mniej niz .1s na medium Rewanz na Tinym byl przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Jak na 30 klatek to ta gra jest bardzo dynamiczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi