Opublikowano 21 czerwca 20195 l Dobra już wiem :). 2 minuty temu, funditto napisał: Zdrowy, masz online wykupione na Switchu ? Może pogramy razem ? Mam, ale na razie jestem cienki w to, dopiero teraz zajarzyłem jak w to grać i już wiem, że to je dobre i szybkie :).
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Activision puściło na twitterze link do komiksu CTR:NF https://www.activision.com/cdn/crash/CTR_NF_COMIC.pdf Edytowane 21 czerwca 20195 l przez firana140
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Jakis wariat mi sie trafil w lobby, po kilkanascie sekund przewagi nad reszta w kazdym wyscigu
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Łatwo nie ma. To mój pierwszy kontakt. I chooj od razu classic mode. Dobrze, że jest online to zatuszuje, że singla przechodziłem 200h. Edytowane 21 czerwca 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 2 krainy i jeden sniezny zrobiony, i te wspaniałe kryształy na czas. Mechanika jest mega bogata, bo nie dość że możemy zrobić turbo slide'a, to jeszcze jak wszystkie wejdą na perfect to mamy napalm z silnika, cos pięknego. Zauwazylem tez ze jak zrobi się chyba kóres wybicie z rzędu z zielonego pola to też daje max płomieni. Ale żeby nie było śneżno różowo kondominium niemiecko-rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym ona przegoni cię w ostatniej chwili, on żezre ci nawet jabłko przed tobą.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ten kanapowy CO-OP, te emocje. Dawno nie było takiej gry Edytowane 21 czerwca 20195 l przez Dreyes
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Na minus brak możliwości ustawienia driftu pod r2, czasy ładowania bez szału i za dużo gadania aku aku między wyścigami. A tak to bardzo przyjemna giera, z chęcią zrobię całego singla. Im więcej kolorków tym lepiej, w tej smutnej jak piz,da branży. Edytowane 21 czerwca 20195 l przez ragus
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Oj tak, te loadingi to jest skandal, a pier,dolenie aku aku i filmiki przed wyscigami to też zart do wyłączenia, nawet przy restarcie na ps4 jest przez sekunde plansza loading, no i loading do planszy z podium, ehhh.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l 8 godzin temu, Square napisał: Tak była. Sorry Wojtas ale trochę ciężko mi w to uwierzyć. Wpis, również CTR w 1999 zaliczony bez driftów :D. Ehh, piękne czasy :).
Opublikowano 22 czerwca 20195 l 6 godzin temu, milan napisał: Oj tak, te loadingi to jest skandal, a pier,dolenie aku aku i filmiki przed wyscigami to też zart do wyłączenia, nawet przy restarcie na ps4 jest przez sekunde plansza loading, no i loading do planszy z podium, ehhh. W opcjach można wyłączyć te filmiki pokazowe z planszy
Opublikowano 22 czerwca 20195 l 3 godziny temu, Meanthord napisał: Wpis, również CTR w 1999 zaliczony bez driftów :D. Ehh, piękne czasy :). Jesli masz na mysli zaliczony w sensie ukonczenie adventure to moze i tak. Ja mam 100 % na memorce i bez driftu jest to niemozliwe
Opublikowano 22 czerwca 20195 l ale masz tych gier na PSXa wrzuć ładne foto od frontu tutej: ps. ja do gier z psx, używałem ps2, podobno lepsza grafa, więc jak psx Ci pada to polecam przesiadkę na ps2.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Nie ma opcji, mam w opakowaniu nowy laser w razie padniecia starego. Musi byc szarak. Z ps2 nie mam kompletnie zadnego sentymentu. Nie chce tez ps one. Ma byc taki jak dostalem od ciotki z niemiec w latach 90 i pokochalem konsole
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Nie wiem jak działa to nabijanie monet online, dostaje nawet 500 za miejsce poza podium a za pierwsze potrafi wpasc 200.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l 9 godzin temu, milan napisał: Oj tak, te loadingi to jest skandal, a pier,dolenie aku aku i filmiki przed wyscigami to też zart do wyłączenia, nawet przy restarcie na ps4 jest przez sekunde plansza loading, no i loading do planszy z podium, ehhh. Generacja 7.5 ((pipi)owy HDD/procesor). Niestety większość gier ma problem z loadingami. Szkoda że nowe konsole z SSD nie pojawią się w końcówce 2019
Opublikowano 22 czerwca 20195 l a w pitstopie te itemy się kiedyś skończą? to działa jak monetki w krypcie mortala, czy dodali tam jakieś bonusy? Chodzi o to że chce odblokować wszystko, a nie wiem, czy te rzeczy są w adventure mode za free, czy tu wydaję niepotrzebnie monety
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Jak sobie wejdziesz w customizacje postaci to widać co można odblokować w Adventure i po prostu wygrywając każdą postacią, a co jest do kupienia w Pit Stopie. Ogólnie to nie da się kupić czegoś, co jest do odblokowania.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Dobra pierwszy swiatek poszedl na 100%. Narazie styknie. No co tutaj duzo mowic, nie zawiodlem sie. CTR dalej rajcuje
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Gra mega! Tylko cholera nie mogę opanować tych driftów,Jakieś wskazówki?
Opublikowano 22 czerwca 20195 l To jest piękne w tej grze, że jest wiele możliwości, żeby ugrać kilka sekund. Chooj, że wczoraj pograłem z 3h i tylko 3 trasy zrobiłem (classic mode), heh xD. Edytowane 22 czerwca 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Wskazówki? Zależy z czym masz problem konkretnie. Tor jazdy kontrolujesz analogiem, warto opanować też boosty na drifcie. Ot, kwestia praktyki.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Niby nabijam jeden drift a potem odbitka w drugą stronę i lipa .20 lat temu było łatwiej
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Nie musisz odbijać w drugą stronę, tylko jak Ci zacznie dymić z silnika, to drugi przycisk Power Boosta wciskasz.