Skocz do zawartości

Apex Legends

Featured Replies

• Odpowiedzi 466
  • Wyświetleń 50 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć.   Dziś podobną akcje zrobiliśmy:   Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Jak dla mnie udało im się wejść w te luke idealnie. Pubg jest dla mnie za wolny , fortnite straszy nawet nie samym community i otoczką a systemem budowania , cod bo4 do tej pory był moim ulubionym bat

• Bardzo ciekawa gra, jestem ogolnie wielkim fanem pustynnych klimatów SF, fajnie sie biega i szczela, nawet spoko chodzi na moim złomie itp.    ALE CZEMU TO (pipi)A MUSI BYĆ BATTLE ROYALE ??

Opublikowano

W koncu odblokowałem Caustic i mam pełen skład. Teraz pobawie się w zrobienie wszystkich trofeów. Jeszcze 6 poziomów do 50 lvl, nabić 5k dmg jako Wraith, Caustic i Pathfinder i wygrać jako Caustic:) Wczoraj prawie się udało to ostatnie ale trafiłem na głupków w składzie, dali się wybić w głupi sposób a wystarczyło poczekać.

Opublikowano

Dla mnie najtrudniejsze osiągniecie to zaloazyc zloty hełm i zbroje w 1 meczu ^^ Przez te 50h może z 2 razy miałem szanse, raz nawet nie poprosiłem znajomych, bo pomyślałem,ze do 50 levelu to wpadnie na luzie, 2 raz randomy nie mogły sie zdecydować czy rzucić czy nie xD

Opublikowano

ja to zdobyłem gdzies na początku. Po prostu fuks:) Miałem już raz złotą broń, plecak, hełm, zbroje i Krabera :D Trzeba było zrobić screena. Zginąłem bez oddania strzału :D

Kim najczęściej gracie? Ja Lifeline bo jak nikt nie wybiera to ja biorę. W klażdym składzie powinna być IMO. Lubie też Mirage bo potrafi super zamieszanie zrobić i Bangalore za zasłone dymną. Za to kompletnie nie trawię Gibraltara.

Edytowane przez qraq_pk

Opublikowano

Ja na razie próbuję zrobić winy każdym po kolei, a później chyba będę Bangalore cisnął, bo dym plus pm z wykrywaczem zagrożenia jest trochę op

Opublikowano

Dla mnie wszystkie postacie sa fajne i praktycznie o każdej można napisać, że ma coś OP ^^ 

Opublikowano

No, ale Mirage to jest jednak beka. Jak dłużej pogra się przeciwko niemu jego skille stają się kompletnie przewidywalne. Pasywka bezużyteczna, skill banalny do rozróżnienia i ten ult, który jedynie do czego się nadaje to do wycofania i to też kiedy walczy się na płaskim terenie, bo gdy przeciwnik jest wyżej to pozamiatane. Łatwo go zauważyć kiedy jest niewidzialny. Zdecydowanie powinien dostać buffa.

Opublikowano

gruby najgorszy, jak można grać tym śmieciem xD

Opublikowano

Wczoraj wykupiłem Mirage i 3 razy pod rząd z randomami był win. Także nie zgodzę się, że jego skille są bezuzyteczne. 

Wcześniej zawsze grałem Murzynką, która często mnie ratowała swoim skillem leczenia.

17 minut temu, Pupcio napisał:

gruby najgorszy, jak można grać tym śmieciem xD

Jak gra się z randomem, który go wybrał to robi wtedy dobrze za decoy. Jego grube dupsko przysłania pół mapy :yao: 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Giblantarem gram tylko dlatego że to ostatnia postać która muszę wygrać mecz. Dla mnie najgorsza postać ze względu na jej ociężałość.

Opublikowano

Pod koniec rozgrywki jest takie ciśnienie, że 99% nabiera się na decoy. Nie raz wygrałem pojedynek/mecz decoyem. Jedynie ulti jest biedne, pewno będzie jakiś buff kiedyś.

Opublikowano
13 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:

Właśnie wbiłem ostatnie trofeum , moge iść na odwyk od tej gry emoji3.png

Też tak mówiłem, a nie ma dnia abym nie zagrał. Jeszcze jak ruszy w końcu sezon to tym bardziej nie będzie odwyku :D

Opublikowano
Chodzi Ci o linke pionową zakończoną balonem? Yyyyy.....od zawsze [emoji4]
Nie , na ziemi są platformy do wystrzeliwania w powietrze fajnie skacze się na dachy budynków . I dziś odstrzelilem w powietrzu kolesia
Opublikowano

Wygrałem SAM mecz. Jakieś randomy wyszły na początku gry i po cichutku zbierałem sobie najlepsze bronie + zbroje i jak wjechałem na pełnej na ostatnie 2 teamy to aż sobie zdjęcia ze mną robili :yao: 

Opublikowano

Twórcy Apex poszli w końcu po rozum do głowy i za cheaterke bany lecą na sprzęt, nie tylko na konto. Zaczyna się lament na forach oszustów, którzy próbują wszystkiego od zmiany oprogramowania, sieci, adresów IP i nie mogą się dostać do gry. Nagle "Nikt już nie chce cheatowac" xD

Nie rozumiem dlaczego tak długo im to zajęło, skoro w takim Fortnite system antycheat działa właśnie w ten sposób od początku! 

Edytowane przez easye