Opublikowano 3 czerwca 20204 l Polecam ograć A Link To The Past a potem ALBTW obie gry dzieją się w tym samym Hyrule i generalnie tą drugą jeszcze bardziej się docenia, chociażby za to że drugi raz biegamy po tych lokacjach a absolutnie nie nudzi i nie mamy do czynienia z leniwym copy-paste.
Opublikowano 6 czerwca 20204 l Nic dziwnego skoro A Link between Worlds to tak naprawdę sequel ALttP, ponieważ w Japonii tytuł nazywa się A Link to the Past 2.
Opublikowano 17 lipca 20204 l Co za idiota wymyślił dungeon eagle tower. Ciągłe te latanie, szukanie dziur w ścianach, czy przełączanie kryształu, żeby przejść gdzieś dalej. No najgorszy level jaskinii jaki mogli dać, co się namęczyłem to swoje.
Opublikowano 17 lipca 20204 l Mnie w tym duneonie autentycznie głowa rozbolała, to chyba było jeszcze gorsze od Water Temple z Ocaryny.
Opublikowano 17 lipca 20204 l Zyebany dungeon i tyle. Już tak mnie wkuwienie się włączyło, że pozostało tylko tego pajaca uwalić za ten pomysł.
Opublikowano 7 września 20204 l Ja sie wkręciłem, jak narazie. Szukam sposobu na przejście przez las. Uwielbiam takie kombinowania/puzzle
Opublikowano 8 września 20204 l 9 godzin temu, MEVEK napisał: Ja sie wkręciłem, jak narazie. Szukam sposobu na przejście przez las. Uwielbiam takie kombinowania/puzzle Staraj się nie odwalić kity przez całą grę, bo masz wtedy true ending.
Opublikowano 8 września 20204 l 2 godziny temu, Strife napisał: Staraj się nie odwalić kity przez całą grę, bo masz wtedy true ending. Spoko. Mala podpowiedz by sie przydala do sily. Gdzie moge ja poprawic? W dniu 17.07.2020 o 10:46, Faka napisał: Zyebany dungeon i tyle. Już tak mnie wkuwienie się włączyło, że pozostało tylko tego pajaca uwalić za ten pomysł. O co z nim chodzi? Mi sie dobrze gra. Pierwszy juz zaliczony
Opublikowano 8 września 20204 l 1 godzinę temu, MEVEK napisał: Spoko. Mala podpowiedz by sie przydala do sily. Gdzie moge ja poprawic? Power braclet znajdziesz w drugim dungeonie. Edytowane 8 września 20204 l przez Strife
Opublikowano 29 września 20204 l W 4 lochu sie zblokowalem. Uzylem klucza w niewlasciwym miejscu. I nie moge przejsc dalej. Jest jeszcze jeden klucz z przerywnika, ktory wpadl gdzies na nizsze poziomy ale nie wiem, jak sie do niego dostac. Ktos pomoze? Edytowane 29 września 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 10 października 20204 l W dniu 17.07.2020 o 09:34, Faka napisał: Co za idiota wymyślił dungeon eagle tower. Ciągłe te latanie, szukanie dziur w ścianach, czy przełączanie kryształu, żeby przejść gdzieś dalej. No najgorszy level jaskinii jaki mogli dać, co się namęczyłem to swoje. Taki urok retro gier.
Opublikowano 18 marca 20214 l Cudowna gra. Przeszedłem, raz się bloknalem i musiał raven naprowadzic na dobra drogę, a tak to legancko poszło. 7dungeon mimo opinii poszedł bez problemu. Kurde no przywitalbym w tej oprawie resztę starych zeld.
Opublikowano 19 marca 20214 l 9 godzin temu, XM. napisał: Kurde no przywitalbym w tej oprawie resztę starych zeld. o to to, Oracle of Ages / Oracle of Seasons z otwartymi ramionami bym przyjął w takiej konwencji
Opublikowano 19 marca 20214 l Minish cap powinien zostać w oprawie rysowanej, jak oryginał. Ale już taki link to the past na silniku z links awekning - tylko trochę mniej świecącym się, to byłoby cudo.