Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Konsola wyglada wykur wiscie i powtarzam to od prezentacji z czerwcu.

No ale to kropla w morzu 

Opublikowano

Te obecne działania Sony mogą sugerować, że coś jest nie tak i nie dziwią mnie głosy o jakiejś wpadce na premierę. Z drugiej strony, preordery rozeszły się błyskawicznie, mają mase oddanych fanów, startują z pozycji 'lidera' - po co mają się wysilać? 

Opublikowano

Ten czarny plastik jest niematowy? xD

Opublikowano
28 minut temu, schabek napisał:

W NIEDZIELE MEGA POKAZ PS5 GIERKI SPRZET ITP ITD I W OGOLE ZAYEBISCIE BEDZIE

Ale kto tak mówił? Kto?

Nakręciliście się sami no coś innego, a teraz wielki zawód.

Opublikowano

Ja tam sie na nic nie nakręcałem, a i tak się zawiodłem.

Nigdy nowa generacja nie zapowiadała się tak słabo, a kilka już ich przeżyłem. 

Opublikowano

To co, kto oddaje preordera? :rayos: 

Jak coś to priv :ogor:

Opublikowano
15 minut temu, Rozi napisał:

Ale kto tak mówił? Kto?

Nakręciliście się sami no coś innego, a teraz wielki zawód.

No kto?! 

No nie wiem, ludzie są głodni szczegółów to upatrują w każdej takiej prezentacji czegoś więcej, a tu lipa. Na dodatek nic co by nie wychodziło bezpośrednio od samego Sony. Ta konsola i jej działanie to dalej jedna wielka tajemnica, a został miesiąc do premiery.

Opublikowano
17 minut temu, Rozi napisał:

Ale kto tak mówił? Kto?

no listerine w CW, ale to wiesz

CW

Swoją drogą konsola jest podobno BARDZO cicha i świetnie schłodzona. Jak dla mnie bomba. Kultura pracy to rzecz istotna.

Opublikowano

Będzie się dało na pewno grać w gry.

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

No kto?! 

No nie wiem, ludzie są głodni szczegółów to upatrują w każdej takiej prezentacji czegoś więcej, a tu lipa. Na dodatek nic co by nie wychodziło bezpośrednio od samego Sony. Ta konsola i jej działanie to dalej jedna wielka tajemnica, a został miesiąc do premiery.

Obawiam się, ze tajemnicy to tu żadnej nie ma. Sony pokazało co miało, tj. niedogamajcego grata, ktory nie ciągnie 4K i 60 fps w starych gierkach, z nie licząc jednego remaku (pipi)owym linę upem gier na start..

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

CW

Swoją drogą konsola jest podobno BARDZO cicha i świetnie schłodzona. Jak dla mnie bomba. Kultura pracy to rzecz istotna.

Fajnie, ale na przykładzie czego te opinie? Astro boy z grafika z ps3? Tak naprawde zobaczyny jak to naprawde wyglada jak wyjdzie jakis kosior graficzny jak gow2/horizon2 I czy wtedy nie odleci konsola.

Opublikowano
29 minut temu, Figuś napisał:

EjebCxhXsAAScBS?format=jpg&name=900x900

EjebFhWWoAAvx7t?format=jpg&name=small

I to by było na tyle z ciekawszych rzeczy :Coolface:

Podstawka jest także wymagana by postawić konsolę poziomo? Grubo.... Jeszcze ten Piano Black.

To jest jakaś padaka designerska, zwłaszcza z punktu widzenia usability i... kosztów. Sony wpakowało się w dodatkowe i niepotrzebne koszty wybierając taki projekt. Nie zdziwiłbym się gdyby PS5 było droższe w produkcji niż XsX i teraz celowo dostarczą niewielką liczbę konsol, by ograniczyć straty i wypuścić więcej next year jak ceny komponentów spadną. 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

CW

Chociaż tyle, bo jakby jeszcze przy takich rozmiarach chodziła jak odrzutowiec to już w ogóle byłaby beka.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To nie jest przypadkiem folia ochronna nałożona na matowym czarnym? Wygląda jak folia bo nie na rantach typowe ślady od folii i zarysowania....

Niech to będzie folia...

Proszę....

Opublikowano

Konsola pracuje bardzo cicho, w Astro gra zaczyna się 3.8 sekundy po wcisnieciu start.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

Za chwile polecą bomby :)

Mokre kapiszony ;)

Prezentacja robiona pod rynek azjatycki więc może tam ktoś będzie z tego zadowolony... Póki co nie widzę nic co by mnie skłoniło do szybkiego przejścia na PS5.

Opublikowano

Gra, która ponoć waży 2 gb czy co tam, grafika z rodem ps3, to i konsola chodzi cicho. Najlepiej to by było trochę odczekać na bardziej wymagające gry, które mają tam milion wodotrysków, wtedy można pogadać o kulturze, czy faktycznie podołał temat.

Opublikowano

Akurat przy Godfallu sprawdzali hałas.

Opublikowano

Jakimiś miernikami czy na ucho? Możesz zapodać filmik?