Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No i ja np wybieram go, niż tych "czołowych". Dlaczego? Jest naturalny, nie udaję, nie gada jakby był NAJ we wszystkim. 

Ale to nie temat o Polskim gównianym YT. 

Czekam na pokazanie czarnej konsoli/paneli i na gameplay Demons Souls, bo to jedyna gra na teraz która mnie interesuje w obozie konkurencji.

• Odpowiedzi 24,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ty też w takim razie odpadasz:D

?

Nie mam ani kanału na YT, ani nie chcę ps5.

Opublikowano
6 godzin temu, Czoperrr napisał:

Niestety w mojej opinii gabaryty PS5 są nie do przyjęcia i poczekam na slimkę.

jemzuzo9.jpeg

Opublikowano
44 minuty temu, Patricko napisał:

Czy już czasem nie zostało ustalone, że konsola nie obsługuje Atmosa?

Nie wiadomo.

Opublikowano

Ciekawe, co faktycznie obejmuje to embargo do 6 listopada. Może chodzi o same gry, a tak naprawdę to zaraz dostaniemy wysyp porównań z XSX odnośnie głośności pracy, osiąganej temp. itd.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Właśnie czekam z niecierpliwościa jak z temperaturami sprzętu - liczę że jest dobrze, ale muszę to gdzieś wyczytać aby mieć pewność :) 

Opublikowano

Chyba jedyny unboxing wersji digital i pierwsze nie rendery tej wersji

niestety w najgorszym możliwym języku

Opublikowano
2 minuty temu, czarek250885 napisał:

To po co wchodzić do tematu o ps5? 

Bo chcę. Pisałem tylko o youtuberze, ale zealoci już muszą się zlecieć.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

No okej już było tutaj z 10 unboxingów, nic nowego z kartonu nie wyciągną.

Co tam krzyczysz?

Masz jeszcze ulubieńca forum

:Coolface:

Opublikowano

Jak rozumiem jakichś testów samej konsoli można się spodziewać od 06.11 ? 

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Co tam krzyczysz?

Co on ma za miotłę z tyłu głowy?

Opublikowano
44 minuty temu, Figuś napisał:

Co tam krzyczysz?

Niech się on nie zabiera za takie rzeczy bo po jego głosie miałem wrażenie, że robi to za karę.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Bo chcę. Pisałem tylko o youtuberze, ale zealoci już muszą się zlecieć.

Rozumiem. Pewnie póki embargo niezostanie zniesione zbyt wiele się niedowiemy. Sam czekam na jakis pokaz kultury pracy i tego jak sprzęt odprowadza ciepło. Chciałbym zobaczyć test sprzętu robiony przez black white tv, gościu w przystępny sposób omawia wszystko, szkoda że omawia tylko rynek PC, ale z jego grupy widzę, że  ziemniak dostał swój egzemplarz, więc czekam na jakieś konkrety. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

"Czekaliśmy 7 lat". Gościu odebrał PS4 ze sklepu i już czekał na PS5.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

"Czekaliśmy 7 lat". Gościu odebrał PS4 ze sklepu i już czekał na PS5.

Wiesz gościu żyje rynkiem pc, ale dobrze posłuchać zdania właśnie takiej osoby. Jednakże jak pisałem wcześniej, wolałbym test robiony przez blackwhite tv.

Opublikowano

I co by ci black powiedział czego nie powiedzą inni blacharze?

- yyy no tak dzienki plajstejszyn za kumsolę pi es fajw,

i obrazki  na wzór tego jak maniak z soulem się podniecają przed tv oooo widziłeś jak zayebiście wyglonda

Jedyne warte testy konsol tylko od Digital Foundry

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

I co by ci black powiedział czego nie powiedzą inni blacharze?

- yyy no tak dzienki plajstejszyn za kumsolę pi es fajw,

i obrazki  na wzór tego jak maniak z soulem się podniecają przed tv oooo widziłeś jak zayebiście wyglonda

Jedyne warte testy konsol tylko od Digital Foundry

Obejrzyj sobie coś u niego to bedziesz wiedział jak podchodzi do tematu, tam nie ma jakiegoś podniecania się, fachowe podejście i test. A myślisz, że df to jacyś inni ludzie?

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano
2 minuty temu, czarek250885 napisał:

Obejrzyj sobie coś u niego to bedziesz wiedział jak podchodzi do tematu, tam nie ma jakiegoś podniecania się, fachowe podejście i test. A myślisz, że df to jacyś inni ludzie?

Tak znam blacka, ale co mi zrobi za porównanie jak frapsa na konsoli nie zainstaluje i nie ma dostępu do sprzętu jak DF, teraz łapiesz o co mi chodzi?! Jedynie co to temperatury kamerką termowizyjna może zrobić.

Opublikowano
8 minutes ago, czarek250885 said:

A myślisz, że df to jacyś inni ludzie?

tak, jeśli testy to tylko Digital Foundry

Opublikowano
45 minut temu, Figuś napisał:

Tak znam blacka, ale co mi zrobi za porównanie jak frapsa na konsoli nie zainstaluje i nie ma dostępu do sprzętu jak DF, teraz łapiesz o co mi chodzi?! Jedynie co to temperatury kamerką termowizyjna może zrobić.

Widzę że to df to jacyś bogowie z kosmiczną technologią niedostępną dla innych. Obecnie interesuję mnie głośność sprzętu i to czy się grzeję czy nie. No i może dłuższe posiedzenie w menu, przeskakiwanie miedzy wiadomosciami, imprezą a grami, czy system nie łapie zawieszek. Tyle.

Ps pisane z przymrużeniem oka, oczywiscie df cenię, ale do tego co napisałem nie trzeba cudów. 

A blacka lubię słuchać i to moja subiektywna ocena. Więc bez stresu.

Edytowane przez czarek250885