Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
GRY-Online.pl
No image preview

Włączasz Complete Mode i odkładasz pada. Nowy patent Sony...

Sony opatentowało technologię AI, która może na zawsze zmienić definicję „przechodzenia gry” – system nie tylko podpowie rozwiązanie, ale w trybie „Complete Mode” ukończy trudny fragment za gracza.

Niesamowite czasy nadchodzą dla sonowców wyścigowców, pojęcie samograja wchodzi na jeszcze wyższy level kaz

• Odpowiedzi 25,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
4 minuty temu, Wooyek napisał(a):
GRY-Online.pl
No image preview

Sony opatentowało technologię AI, która może na zawsze zmienić definicję „przechodzenia gry” – system nie tylko podpowie rozwiązanie, ale w trybie „Complete Mode” ukończy trudny fragment za gracza.

Niesamowite czasy nadchodzą dla sonowców wyścigowców, pojęcie samograja wchodzi na jeszcze wyższy level kaz

Badania pokazują, że ludzie wolą oglądać gry niż w nie grać więc jest to spory rynek. Tylko że jak ktoś chce sobie przejść grę to włącza po prostu youtuba więc pomysł raczej trafiony ślepakiem.

Opublikowano

Dla kogoś kto chce coś obejrzeć a nie grać już coś wymyślili i jest to dosyć popularne "film". Po co się brać za coś czego się nie lubi robić no bo jaki może być inny powód korzystania z takich rzeczy.

Opublikowano

ale w tych korpo debile pracują. ludzie oglądają gry, więc zaoferujmy im oglądanie gier... no nie, ludzie oglądają gameplaye w celu szybkiego sprawdzenia i streamerów ze względu na interakcję ze streamerem, pod filmami z ludźmi

Opublikowano

No nie ma to żadnego sensu. Mam nadzieję, że trofiki wyłączą podczas tej funkcji bo wtedy to już totalnie trophy hunterzy będą mieli ulatwione zadanie.

Opublikowano
41 minut temu, Wooyek napisał(a):
GRY-Online.pl
No image preview

Dodać możliwość przyspieszenia oglądania i na pchli po godzinie można.

Opublikowano
2 godziny temu, Wooyek napisał(a):
GRY-Online.pl
No image preview

W gran turismo już przecież była taka opcja jak B spec.

Opublikowano

Generalnie powinny być opcje ułatwiające rozgrywkę dla amatorów, jak i opcje utrudniające dla hardkorów lub tych, co lubią wyzwanie. Jak widać da się to zrobić. Wtedy każdy byłby zadowolony, bo dostosowałby poziom pod siebie i otrzymał od danej produkcji tego, czego oczekuje.

Opublikowano
16 minut temu, lukas_k96 napisał(a):

Generalnie powinny być opcje ułatwiające rozgrywkę dla amatorów, jak i opcje utrudniające dla hardkorów lub tych, co lubią wyzwanie. Jak widać da się to zrobić. Wtedy każdy byłby zadowolony, bo dostosowałby poziom pod siebie i otrzymał od danej produkcji tego, czego oczekuje.

Skoro na targach mogą grać z innymi opcjami żeby uzyskać efekt wow na widowni, to to musi być w kodzie gry tak myślę ermm

Opublikowano

Dopasowują się do współczesnej publiki, ludzi uzależnionych od scrollowania i ciągłych bodźców, dla których włączenie AI kiedy w grze robi się nieco spokojniej, będzie idealnym momentem na sięgnięcie po telefon. Ostatnio czytałem artykuł, z którego wynikało, że coraz więcej filmów i seriali kręconych jest z myślą o nieuważnych widzach, zerkających regularnie na ekran telefonu i przegapiających co jakiś czas fragmenty obrazu.

Opublikowano
W dniu 5.01.2026 o 10:42, Mustang napisał(a):

Jestem fanem systemów trofeów oraz osiągnięć i brakuje mi tego rozwiązania na konsolach Nintendo, ale zabawa w ilość platyn czy gamerscore straciła dla mnie sens od kiedy na konsolach zagościły śmieciowe budżetowe gry ze sklepików online.

Zawsze były gry z łatwymi aczikami jak choćby słynny avatar, nawet w erze xboxa 360/ps3 było to widać jak ktoś miał w profilu same gry dla dzieci, jakieś barbie hanna montana itd. To prawda, że teraz jest masa shovelware z łatwymi dzbankami ale na szczęście to indywidualna sprawa czy ktoś chce sobie robić śmietnik z profilu ja mam na to wywalone ile kto ma platyn/calaków. Wystarczy wejść komuś w profil i spojrzeć z politowaniem.

Jedyna rzecz, która mnie demotywuje to te osiągnięcia, których się nie da wbić przez wyłączone serwery itd. Z drugiej strony człowiek się mniej stresuje, żeby wycalakować trudne gry bo i tak nie będzie się miało 100%. Niektórzy ludzie zakładają nowe konta, żeby mieć tam 100% co jest imo głupie i stratą czasu.

4 godziny temu, Wooyek napisał(a):
GRY-Online.pl
No image preview

Czyli co, takie ai zrobi mi wszystkie trofea w ninja gaiden? Wydaje się to fajne dla monotonnych gier gdzie trzeba farmić jakiś exp w jakimś online ale dla skillowych platyn/calaków to przecież debilizm bo nie będą one już nic znaczyły.

Opublikowano

Nie no pewnie to jakoś ogarną, może wyłączą trofea jak się tego używa. Nie tylko trofikowe dziwki były by zagrożone ale też speedrunnerzy przecież. Ogólnie niezła zagłada się szykuje z tym ej aj.

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

Dobre dla ryslawow i innych cweli co gier nie przechodzą i udają znawców

Dla recenzentów super opcja!

Opublikowano
37 minut temu, Chewie napisał(a):

Dla recenzentów super opcja!

Istnieją takie asy?

Opublikowano

O jakie pstrokate kolorki

Opublikowano
9 godzin temu, Wooyek napisał(a):

pojęcie samograja wchodzi na jeszcze wyższy level kaz

sporo ludzi już 'gra' w jakieś obsrane auto-shootery w stylu vampire survivors czy inne deep rocki, więc do AI jeden krok boski_miszcz

Opublikowano

Ej no, nie tak ostro jimmy.

Nie uważam siebie za człowieka lubiącego samograje, dość często używam opcji hard / expert / hardcore a akurat Vampire Survivors bardzo lubię.

Opublikowano

Na pewno takie wampiry mają głębszy gameplay od jakiegoś last of us czy samograjów od davida cage'a.