Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez gta3 to nie bylo przeniesienie kilku plansz czy platform w 3d, to bylo przeniesienie calego miasta. Nie jestem fanem rockstara i ich gier ale ten tytul to byl kamien milowy w historii gejmingu notlikethis

• Odpowiedzi 25,9 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

I dobrze. Im później ps6 tym lepiej. Wiadomo że na koniec generacji wychodzą najładniejsze sztosy więc warto ją przedłużyć :)

Opublikowano

Niech zrobią tylko PS5 Slim, bo odmawiam zakupu tego brzydala.

Najlepiej w idealnym momencie jak zacznie się wysyp sztosów, dokładnie jak było ze PS3 Slim.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

Niech zrobię tylko PS5 Slim, bo odmawiam zakupu tego brzydala.

Już jest na rynku xd chyba, że czekasz na super slimkę.

Opublikowano
5 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Już jest na rynku xd chyba, że czekasz na super slimkę.

Ej, faktycznie, lol.

Niemniej liczę na jeszcze mocniejsze zeslimowanie niczym z

PS2 Could Be Getting Its Own LEGO Set

na

Konsola PS2 noire – wersja niemiecka : Amazon.pl: Gry wideo

btw nigdy nie wybaczę Sony, że usunęli z PS2 Slim ten fajny błękitny kolor z logo.

Opublikowano

Ta PS2 slim później dostała rewizję i o ile dobrze pamiętam to zasilacz jeszcze wcisneli do środka. No ale mogę się mylić, nigdy nie widziałem ani PS1 ani PS2 za czasów jej świetności na żywo. Pierwszy raz PS2 widziałem w 2007 roku jak już miałem X360 xd

Opublikowano

Ta jest, Slimy 90000 miały zasilacz w środku.

Opublikowano

Top 3 najpaskudniejszych sonek:

1 Ps5

2 Ps3 super slim

3 Ps2 slim

Opublikowano
16 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Pierwszy raz PS2 widziałem w 2007 roku jak już miałem X360 xd

Poprzedni rekord nalezal do Mazzeo ktory o psx dowiedzial sie w 1999. Gratulujemy, Perez odezwie sie celem wyslania fanta.

Opublikowano
8 minutes ago, Mejm said:

Top 3 najpaskudniejszych sonek:

1 Ps5

2 Ps3 super slim

3 Ps2 slim

O tak. Cieszę się, że udało mi się jeszcze załapać na kolejny egzemplarz nowego, normalnego, PS2 kiedy na rynku pojawił się już Slim. Niestety już nie było czarnych, więc wziąłem Satin Silver. Slimka wygląda biednie i krucho, otwierana klapka to też powrót do przeszłości kiedy futuryzmem była wysuwana tacka. PS3 Super Slim miała moja żona, dobrze, że się tego pozbyła bad

Co do PS5 to bawił mnie jej wygląd ale po roku ze Slimką już się przyzwyczaiłem i ten design nie jest taki zły nie licząc tych nóżek.

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

O tak. Cieszę się, że udało mi się jeszcze załapać na kolejny egzemplarz nowego, normalnego, PS2 kiedy na rynku pojawił się już Slim. Niestety już nie było czarnych, więc wziąłem Satin Silver.

Moja historia. Z tym ze ja chcialem srebrna i specjalnie celowalem w satin silver. Mam ja do dzis. Padla w niej bateria ale nie mam serca jej wybebeszac.

Ps2 slim zawsze mi sie kojarzylo z zeszytem szkolnym a5.

Opublikowano

Wyznanie - lubię PS3 Super Slim :( Ta mechaniczność tej przesuwnej tacki przywracała moje wspomnienia do NESa i jej klapki. Jest coś w niej konsolowego.

Opublikowano

PS3 Slim wyglada jak urządzenie z wyższych sfer nawet dzisiaj, a inne konsole trzeba chować na strychu jak tylko przestaną na nie wychodzić gry.