Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No to macie ten big announcement - śmiechu co nie miara. Ale czego można było się spodziewać, gdy źródłem jest Mega 64. Echhh ;/

• Odpowiedzi 30,3 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Amerykance sie zaczynają orientować jak sony rucha już dziś.

Ciekawe jakie ceny ma Jimmy, czy lubi na twardo czy dostał legitke VIP z niskimi cenami za obrone Częstochowy na forum.

Oby więcej sie o tym gadało. Niech rozjadą tych dziadów procesami gdzie sie da.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Mnie juz stargetowali cenowo nawet poza psn!

Screenshot_20260908-065719 (1).png

Na bogato!

Opublikowano

Ostatnia sztuka. Więcej nie będzie.

Opublikowano
45 minut temu, Resident Debil napisał(a):

Najgorszy GoW ever [

Panie, wszędzie dostawał same 9 i 9+. Nie znasz się na giereczkach leo

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Od redaktorków tego typu? beka

IMG_0395.png

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

Nie przeszłem Ragnaroka. Szybka ankieta: lepiej wydać tysiaka na to arcydzielo czy dać cyganom?

Opublikowano

Ja też nie przeszłem, aczkolwiek przeszedłem. Mocne 7/10, ale 1000 zł rzeczywiście lepiej oddać obywatelom narodowości romskiej

Opublikowano
8 minut temu, dominalien napisał(a):

Nie przeszłem Ragnaroka. Szybka ankieta: lepiej wydać tysiaka na to arcydzielo czy dać cyganom?

Na szkołę

Opublikowano

Pierwszy God Of War z 2018 był kozak i sporo po fabule nawet w niego grałem natomiast Ragnarok rzeczywiście nie miał tego czegoś. Ciężko mi stwierdzić nawet czego ale pamiętam że strasznie męczyłem się kończąc go i nigdy do niego nie wróciłem. Nadzieja w Laufey i galaretce w fioletowej poświacie, nowy GOW uważam że będzie już gwoździem do trumny dla serii.

Opublikowano

Wnioskujesz po słabej sprzedaży czy po czym?

Opublikowano

Ajjjjjjj, 2018 to była rewizjonistyczna perfekcja, bez kozery 9/10, hot nowość, only on PlayStation kaz Nordycki klimacik, idealnie wplecione motywy z tejże mitologii, twisty i koziro napierdalanka, choć inna niż w poprzednikach. Do tego GRAFA (grałem na Pro) podczas rozgrywki waliła konia pepegasm Ragnarok to więcej tego samego, ale (o wiele) gorzej + spierdolone elementy open world a la Gears 5. Ogółem zawód dla chuopa był konkretny, echhh ;/

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

@Resident Debil w sumie coś w tym jest, ten sam problem miałem z Gears 5, niby to ładne niby strzela się dobrze ale cały czas czułem że coś jest nie tak w tej odsłonie. Piękne czasy ps4pro gdzie konsola odpalała tak wysokie obroty w menu GOW że musiałem grać w godzinach porannych by nie budzić nikogo w domu.

Opublikowano

Kurcze, wtedy miałem już drugie Pro. Nie wiem czy to poprawiony hardware, ale nie pamiętam, żeby było specjalnie głośne. Ale premierowa konsola chodziła jak suszarka na ekranie mapy w Horizon. Chyba odblokowane były tam klatki. W trakcie grania też nieźle szumiała. Ajjjj, 2017, nostalgia chuopska, echhh ;/

Opublikowano

Największe problemy Ragnaroka to jego długość i okres developingu. Po 4 latach od GoW 2018 każdy liczył na coś więcej niż rozdmuchany, bezpieczny sequel. Wywalić 30-40% zawartości, wydać w 2021 i odbiór był by o wiele lepszy. Część graczy pewnie nawet nie dotarła do najlepszej miejscówki w całej grze, która była opcjonalna.

Opublikowano

Jeżdżenie na sankach i chodzenie Arteusem po dżungli z czekoladką najgorsze ;///

Opublikowano
8 minut temu, Resident Debil napisał(a):

Kurcze, wtedy miałem już drugie Pro. Nie wiem czy to poprawiony hardware, ale nie pamiętam, żeby było specjalnie głośne. Ale premierowa konsola chodziła jak suszarka na ekranie mapy w Horizon. Chyba odblokowane były tam klatki. W trakcie grania też nieźle szumiała. Ajjjj, 2017, nostalgia chuopska, echhh ;/

Mój prosiak był mega cichy tak długo jak się tych ekranów nie włączyło. A wcześniej miałem suszarkę nooba ;).

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Pamietam, ze premierowy egzemplarz nieźle robił też za farelkę w lutym 2017 jak nie chciało mi się drewna do izby nanosić. W chuopskim gayming kornerze zawsze było nagrzane ;333

Opublikowano

Przesiadka z PS4 slim na pro to była moja najgorsza decyzja growa, nienawidziłem tego kawałka gówna. Przestałem korzystać z systemu audio bo to sensu nie miało, tylko słuchawki.

Pamiętam, że ktoś tutaj przerobił pro na chłodzenie wodne ale konsola była przykręcona do blatu xD

Opublikowano

Miałem pierwszą wersję PS4 Pro i zmiana nawet na lepsze pasty mało co pomagała dopiero PTM rozwiązał sprawę.

Opublikowano

Bez przesady fakt, że jak kupiłem od kogoś PS4 Pro to po chwili grania myślałem, że wyleci przez okno ale zrobiłem czyszczenie, wymieniłem pastę i termopady co sprawiło, że było bardzo cicha.

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Przesiadka z PS4 slim na pro to była moja najgorsza decyzja growa, nienawidziłem tego kawałka gówna. Przestałem korzystać z systemu audio bo to sensu nie miało, tylko słuchawki.

Pamiętam, że ktoś tutaj przerobił pro na chłodzenie wodne ale konsola była przykręcona do blatu xD

Potem (chyba ostatni) był model C ze zmienioną wtyczką zasilacza i serio był bezgłośny. Kupiłem w sklepie Perfect Blue ) Łącznie mailem 3 sztuki na przestrzeni 3 lat z hakiem. Dlaczego? Sam nwm

Opublikowano

To rzeczywiście bez przesady że trzeba rozkręcić konsole i wymieniać chłodzenie żeby działała jak trzeba wujaszek

Mój znajomy miał to gówno, jak od niego wychodziłem to było jak wyjście z placu budowy tak było to kurestwo