Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Goście zwariowali do reszty i nawet nie można już tego zrzucić na jima ryana bo teraz hiroki pitoki rządzi i dzieli

• Odpowiedzi 30,2 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał(a):

Lekki vibe generacji ps3, za dobrze mają teraz, a konkurencja zdechła.

Przecież każdy niebieski fan modlił się o to żeby ten Xbox wkoncu zdechł

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Przecież każdy niebieski fan modlił się o to żeby ten Xbox wkoncu zdechł

Nie no trzeba oddzielać cw od prawdziwego życia

Opublikowano
38 minut temu, bountyhunter napisał(a):

Zapowiada się pętla spierdolenia ) Nie trzeba rozszerzać bazy klientów, wystarczy mocniej doić tych, co jeszcze zostali -> przy każdym nowym pomyśle na dojenie część obecnej bazy się wykruszy -> nie trzeba rozszerzać bazy klientów, wystarczy mocniej doić tych, co jeszcze zostali -> ...

U netflixa działa, z taką baza to oni jeszcze maja sporo rzeczy do ogarniecia, w tym reklamy :D.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał(a):

rynek konsol nie rośnie jak dawniej, czyli de facto jest w słynnej stagnacji, więc skoro nie ma nowych klientów trzeba wydoić bardziej aktualnych, a decyzja Sony o końcu płyt jest tylko początki

Wydaje mi się że ktoś o tym już pisał wcześniej, ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć kto

W dniu 30.08.2026 o 13:47, Mejm napisał(a):

Ciagle patrzycie na ten ruch z perspektywy gracza i wymyslacie jakies fantastyczne scenariusze. To nie jest etap pozyskiwania klienta, ani uzalezniania go od produktu. To jest etap poteznego dojenia. Pogodzcie sie z tym. Albo zacznijcie transferowac swoje srodki do konkurencji.

images?q=tbn:ANd9GcTPyGw7cmGxQseNGH3zSLj

Opublikowano

Pamięta ktoś? Może wleci coś do Plusa Premium, bo bijatyki teraz to tak średnio się sprzedają by klepać nową część.

Screenshots_2026-09-02-19-56-24.png

Opublikowano

Ja się cieszę ze dali chained echoes.

Od dawna na liście, a dosłownie tydzień temu sie zastanawiałem czy nie kupić na bazarku w Turcji bo mocne promo było.

Opublikowano

Lords of The Fallen - gra generalnie jest w pudełku na Ps5, i to w dobrej cenie. Może i moje klimaty i gusta, ale w chęci sięgnięcia po platynę i po prostu pogrania w to konkretnie blokuje mnie ,,rzekoma!" trudność całości. Bo teoretycznie nie jest to łatwe i wymaga ku Platynie cierpliwości. I jak, opłaca się angażować w coś takiego?

Opublikowano

Jak oglądam tego japończyka co w każdym wywiadzie klepie jak to się już nasprzedawali tych konsol to aż mam ochotę rownoeż sprzedać te swoje PS5Pro ...dramatyczny okres dla PlayStation, nie do pomyślenia kiedyś.

Opublikowano

W empiku i Kauflandzie ps5 pro po 6.5k.

Niby wiadomo ze sprzet jest wart tyle ile ktoś chce zapłacić ale ładnietam ich odkleiło.

Screenshot_20260902_223250_WhatsApp.jpg

Opublikowano

Ta dynamika, gdzie sonka myśli, ze ma zabezpieczoną sprzedaż usług i softu bo wcisnęła klientom zamkniete platformy, to sie chyba nazywa... MONOPOL. Jasne, każdy może przepłacić 3x i kupić sobie inny sprzęt teraz

ojty

Może następnym razem trzeba wybrać otwartą platformę. Może żaden sprzęt nie powinien być przykuty do jednego sprzedawcy.

Opublikowano
7 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):

W empiku i Kauflandzie ps5 pro po 6.5k.

Niby wiadomo ze sprzet jest wart tyle ile ktoś chce zapłacić ale ładnietam ich odkleiło.

Screenshot_20260902_223250_WhatsApp.jpg

Wydajesz 7 koła i modlisz się o tryb 40fps w GTA6, żeby ostatecznie jakoś to zracjonalizować. Wspaniale jest być fanem gier telewizyjnych w roku pańskim 2026, ech

Opublikowano

Teraz ziomek chciał kupić pro i mówię mu, że teraz grubo powyżej 5k jak nie 6k trzeba wydać. Skwitował krótko " niech spierdalają" D

Nie wiem czy oni są tak pewni swojej pozycji czy może mają wyliczone, że takie chore decyzje im nie zaszkodzą, a w czasie only cyfra będzie jeszcze więcej kasy od graczy bo to co ostatnio się dzieje w obozie sonki to jaja z graczy i klientów, którzy pomogli im obecną pozycję zbudować. Trzeba obserwować cyrk czy sobie pysk rozbiją.

Opublikowano

Dobrze odlatują polskie sklepy.

Ta z empiku to akurat nie jest empik sprzedającym tylko jakieś chuj wie co ale już np euro rtv 5999 xd

Opublikowano
8 minut temu, mario10 napisał(a):

Nie wiem czy oni są tak pewni swojej pozycji czy może mają wyliczone, że takie chore decyzje im nie zaszkodzą

Niech kupi w Niemczech, tam normalne ceny.

Opublikowano

Na szczęście w GieTeA 6 będę grał na hi-endowym LEDzie Full HD od Samsunga z 2012 roku. Całe 40 cali bandingu i DSE. Po co się ograniczać, gdy można mieć i spierdolony frejmrejt, i taką też jakość obrazu. PS5 Pro? A kogo to stać? I tak się żyje w tej Polsce powiatowej, chłopaki. Jebla idzie dostać, echhhhhh

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano
9 hours ago, addhoc said:

Jak oglądam tego japończyka co w każdym wywiadzie klepie jak to się już nasprzedawali tych konsol to aż mam ochotę rownoeż sprzedać te swoje PS5Pro

Ale co on takiego powiedział?

Obecna baza PlayStation jest na tyle duża,że nie muszą martwić się o sprzedaż konsoli w czasie gdzie przez centra AI mamy podwyżki podzespołów.

Kupując grę na PlayStation to już jesteś "monetyzowany" przez Sony bo odcinają swój procent.

9 hours ago, addhoc said:

dramatyczny okres dla PlayStation, nie do pomyślenia kiedyś.

To jest jedna i ta sama korporacja która dba o dobro akcjonariuszy.

Opublikowano
4 hours ago, Resident Debil said:

Wydajesz 7 koła i modlisz się o tryb 40fps w GTA6, żeby ostatecznie jakoś to zracjonalizować. Wspaniale jest być fanem gier telewizyjnych w roku pańskim 2026, ech

Gadalem z gosciem ktory puscil na olx pro za 4,5 k i poszla od strzala

wydal na nia 3k w promce

przerzuca sie na pc

Opublikowano

To jest osoba zdrowa psychicznie. To jest inteligencja, to jest życzliwość, serdeczność.

Opublikowano

Nie wątpię. Wiadomo, że sieci i sprzedawcy prywatni szukają frajerów wśród normików, którzy tu i teraz muszą zagrać w GTA6 w najlepszej jakości. A jaka to? Nie wiadomo, ale trzeba grać na PS5 Pro. Potem Mariusze będą miały o czym nawijać na przerwach w kołchozie/biurze. Jak to nie grasz, Mati? To przecież popkulturowy FENOMEN

Opublikowano

A leaknely juz ustawienia na pro z gta VI?, pss2 moze poprawi grafike na tyle ze dadza moze jakies kulawe 40 fps bo 60 fps na pewno nie

Opublikowano

Myślę, że dowiezie też na zwykłej Ps5 odpowiednie doznania, ale znam takie osoby, które kupiły pro tylko dla tej gierki.

Opublikowano

Nope. Podejrzewam, że grafa będzie lepsza, wiadomo, ale fpsy te same. Procek w Pro to chyba w praktyce to samo, co w premierowej biedawersji