Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, schabek napisał:

Naughty dog to tylko frakcje? Nie bylo info ze dlubia nad jakims nowym ip? Strasznie sie opierdalaja od 3 lat. Mogliby rzucic jakis teaserek czegos nowego

Nowe IP robi się od kilku lat.

Opublikowano

Kurde, że nie mają żadnego insajdera w swoich szeregach żebyśmy wiedzieli co tam smażą :reggie:

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

Nowe IP robi się od kilku lat.

To niech pokazuja

Wole kilka zapowiedzi z data na 2025 albo i bez daty niz MAMY DLA WAS DUZO WIECEJ ALE NARAZIE NIE MOZEMY TEGO ZDRADZIC

Opublikowano
11 minut temu, mario10 napisał:

Kurde, że nie mają żadnego insajdera w swoich szeregach żebyśmy wiedzieli co tam smażą :reggie:

I zepsuć sobie oglądanie? Spadam z tego tematu, wracam wieczorem w garniaku z puszką zimnego monsterka :boomer:

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

To niech pokazuja

Wole kilka zapowiedzi z data na 2025 albo i bez daty niz MAMY DLA WAS DUZO WIECEJ ALE NARAZIE NIE MOZEMY TEGO ZDRADZIC

Też tak myślałem ale z perspektywy czasu i grania na switchu i directow gdzie często i gęsto pokazują pierwszy raz jakiś zwiastun z premierą za parę miesięcy zdecydowanie wolę rozwiązanie Nintendo 

Za dużo razy przy takich wczesnych pokazach potem same rozczarowania - downgrady, przekładane premiery, skasowane projekty albo wożenie gry na każdy pokaż i targi i połowę gry znasz potem z trailerów i gameplayow

Edytowane przez Daffy

Opublikowano

Ja bym już zapowiedział gt8 i gt9, ależ jaranko

Opublikowano

Co wam ta to yebane cgi 10 lat przed premierą? Elder scrollsa też zapowiedzieli, jesteście spokojniejsi widząc chuja warty teaser czy po co wam to? xD

Opublikowano
30 minut temu, Shen napisał:

I zepsuć sobie oglądanie? Spadam z tego tematu, wracam wieczorem w garniaku z puszką zimnego monsterka :boomer:

No co kto lubi, ja pewnie z braku czasu nie będę oglądał choć w sumie 22 to nie ma biedy, ale pewnie jutro rano przejrzę zachwyty bądź psy wieszana na Sony :kaz:

Opublikowano

Chcę zobaczyć jedna grę wyrywającą się ze schematu trzecioosobowych akcyjniaków (z bliska premierą - do końca roku). Coś całkiem nowego lub powrót jakiejś starej marki. 

Szczegóły na temat tego nowego ps5 z odłączanym napędem - wygląd, cena. 

Już mogę czuć się rozczarowany? 

Opublikowano
33 minuty temu, Shen napisał:

Temat konf dzisiaj na forumku będzie PŁONĄŁ

:hype::ohboy::hype:

Spoiler

Hideło na twiterku już wyćwierkał, że naszykowal coś również

Opublikowano

Sony od dawna ma krótki czas na marketing, góra 6 msc od pokazania gameplay'u. Nie mówię o trailerkach, ale też są mniej wylewni (i dobrze). Imo krótszy okres marketingu = lepsze postrzeganie. 

Po FF XVI w czerwcu mają wolne sloty, więc Spider 2, a potem DS2 albo SH2 zapewne. Reszta 2024. 

21 minut temu, Szermac napisał:

Dawaj mnie Sajlenta 2, tLoU2 DC i Bloodborne DC i nara

TLOU2 DC ok, jakby dali jakieś DLC z Abby, inaczej nie biorę xD. 

EDIT: Czaicie pierwsza minuta Sony Showcase, a tam wychodzi Howard cały na biało z logiem Starfielda. :leo:

40 minut temu, Daffy napisał:

Też tak myślałem ale z perspektywy czasu i grania na switchu i directow gdzie często i gęsto pokazują pierwszy raz jakiś zwiastun z premierą za parę miesięcy zdecydowanie wolę rozwiązanie Nintendo 

Za dużo razy przy takich wczesnych pokazach potem same rozczarowania - downgrady, przekładane premiery, skasowane projekty albo wożenie gry na każdy pokaż i targi i połowę gry znasz potem z trailerów i gameplayow

Taa Nintendo boskie, wcale nie pokazali Tears of Kingdom 10 lat temu. 

Opublikowano

Przecież pisałem że często i gęsto, a nie zawsze. Jaka gierka była wogole ogłoszona wcześnie? Totk, MP4 i tyle, no i bayo3 i smt5 ale obie nie od nich.

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Przecież pisałem że często i gęsto, a nie zawsze. Jaka gierka była wogole ogłoszona wcześnie? Totk, MP4 i tyle, no i bayo3 i smt5 ale obie nie od nich.

MP4 to akurat przykład klasycznego niedowiezienia.

No realnie tak robią, ale Sony w tej generacji też raczej dowozi kalendarz. 

Tylko M$ miękka pizda z first party. 

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Naughty dog to tylko frakcje? Nie bylo info ze dlubia nad jakims nowym ip? Strasznie sie opierdalaja od 3 lat. Mogliby rzucic jakis teaserek czegos nowego

na pewno coś klecą, Savage Starlight albo Uncharted z Cassie albo młodym Sullym, lets fuckin go

imo otworzą show z Factions lub Spideyem (coś z dłuższym gameplayem) a zamkną jakimś nowym IP bo to gotuje głowy najbardziej 

Opublikowano
2 minuty temu, nero2082 napisał:

na pewno coś klecą, Savage Starlight albo Uncharted z Cassie albo młodym Sullym, lets fuckin go

imo otworzą show z Factions lub Spideyem (coś z dłuższym gameplayem) a zamkną jakimś nowym IP bo to gotuje głowy najbardziej 

Realnie: Na start Spiderman 2 z rel date i gameplayem.  Na koniec Factions.

Chciałbym: Na start Spiderman 2, na koniec nowe single player IP od ND z Druckmannem i postacią gender jako postać główna, do tego w kosmosie :fsg:

Tak będzie:  Na start Spiderman 2 z rel date i gameplayem.  Na koniec Knack 3:leo:.

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, schabek napisał:

To niech pokazuja

Nikłe szansę, skupia się w 100% na Frakcjach.