Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

No ale co chcesz wznieść do dyskusji ? Masz słabego już LCDka, który Ci się nie rozkleja. Gratulacje.

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano
14 minut temu, Fanek napisał:

Tak czytam was od jakiegoś czasu z tymi wypaleniami i zacząłem sam u siebie sprawdzać co jakiś czas.

W tamtym tygodniu nic nie było funkiel nówka matryca, w poniedziałek nóweczka, w środe też czyściutko, a dziś włączyłem plansze i ręcę mi qwraaa opadły.

Przyznam, że Tvn oglądałem wczoraj dłużej, ale ja pierd.ole panowie. Czy to wypalenia już??  gdzie to trzeba dzwonić?

Chris85 no weś zobacz u Ciebie tak nie ma?

no plama na oledzie jak chuy

5 tysięcy dałem

6Qe1jUv.jpg

Coś gruba ta ramka. Ten oled to z Ali Expres? 

Opublikowano

Trzeba dzwonić na telewizorową milicje

Opublikowano
8 minut temu, Ins napisał:

No ale co chcesz wznieść do dyskusji ? Masz słabego już LCDka, który Ci się nie rozkleja. Gratulacje.

zluzuj porty Ins, poczekaj z nerwami aż Ci się gwarancja skończy

Opublikowano

Normalnie trzęsę portami. Zapomniałem, że niektórzy kupują telewizor na 10 lat xD

Nawet jak mi się coś wypali to i tak będzie to mniej męczące niż chvjowa czerń, kąty widzenia i lipne podświetlenie występujące w prawie wszystkich LCDkach. Tak więc mam wyj.ebane.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
17 minut temu, chris85 napisał:

Coś gruba ta ramka. Ten oled to z Ali Expres? 

W media expert kupiłem loleda

Opublikowano
11 minut temu, Ins napisał:

Tak więc mam wyj.ebane.

Edytowane 9 minut temu przez Ins

Czyli sprawa jest POWAŻNA 

Opublikowano
Godzinę temu, Fanek napisał:

Tak czytam was od jakiegoś czasu z tymi wypaleniami i zacząłem sam u siebie sprawdzać co jakiś czas.

W tamtym tygodniu nic nie było funkiel nówka matryca, w poniedziałek nóweczka, w środe też czyściutko, a dziś włączyłem plansze i ręcę mi qwraaa opadły.

Przyznam, że Tvn oglądałem wczoraj dłużej, ale ja pierd.ole panowie. Czy to wypalenia już??  gdzie to trzeba dzwonić?

Chris85 no weś zobacz u Ciebie tak nie ma?

no plama na oledzie jak chuy

5 tysięcy dałem

6Qe1jUv.jpg

To samo miałem kilka miesięcy temu, czyli po roku. 2 tygodnie trzymali tvika, az w końcu wymienili matryce. Na szczęście mam dożywotnia gwarancje.

Reedycja..

I weź tu rób profesjonalna kalibracje. No nie da sie. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Podnioslem kontrast oraz brightness  w Photoshopie i widze, ze nie tylko logo sie wypalilo mordo.

6Qe1jUv_copy.jpg?width=911&height=541

Opublikowano
3 godziny temu, Arm9_Team napisał:

Parówy co grają 2h tygodniowo odpalają plansze testowe i się podniecają, że nie ma wypaleń xDDD

Yep, bez sensu podawanie w latach od zakupu. W jednych domach TV stoi włączony cały dzień, w innych średnio może godzina dziennie wyjdzie.

Opublikowano

Jeszcze w innych nawet nie służą do oglądania telewizji, tzw. "użytkowanie sprzętu klasy premium z glowa" - tak jak temat nakazuje xD

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Jeszcze w innych nawet nie służą do oglądania telewizji, tzw. "użytkowanie sprzętu klasy premium z glowa" - tak jak temat nakazuje xD

Telewizja w 2019 służy wyłącznie do oglądania wydarzeń sportowych. No chyba że jest się mamusią/ tatusiem 500+ to faktycznie trzeba  przez pół dnia słuchać kanałów informacyjnych, żeby nie przegapić jakiegoś zasiłku. 

Opublikowano

ja mam oleda i nie sprawdzam żadnych wypaleń tylko uzywam go tak jak chce, nie jestem tak popi,erdolony jak wy w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, szejdj napisał:

ja mam oleda i nie sprawdzam żadnych wypaleń tylko uzywam go tak jak chce, nie jestem tak popi,erdolony jak wy w tym temacie

Z takim podejściem to możesz być pewny tego że znaczek tvn24 Cię dopadnie. 

Opublikowano
2 godziny temu, szejdj napisał:

I super, bo jeśli ci to daje szczęście, to najważniejsze!!!! Tak oglądaj 

Opublikowano

Wyobrazilem sobie, jak siedzicie z lupa drukarska przed TV i sprawdzacie czy nie ma martwych pikseli wsrod tych 8847360 rozlozonych na matrycy. xd

Opublikowano
11 godzin temu, Kokejba Hetero napisał:

Wyobrazilem sobie, jak siedzicie z lupa drukarska przed TV i sprawdzacie czy nie ma martwych pikseli wsrod tych 8847360 rozlozonych na matrycy. xd

Nie ma się z czego śmiać, to się nadaje co najmniej do Interwencji, Ekspresu reporterów lub do programu warto rozmawiać pospieszalskiego. 

Opublikowano

Ogólnie smutne czasy nastały. Kupujesz TV za furę siana z technologią z innych galaktyk a ten nawet dwóch lat nie wytrzymuje. Elon chce lecieć na Marsa a oni produkcji ekranu jeszcze nie ogarnęli.

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Polecam japońskie tv marki S O N Y. Ludzie kupują jakieś koreance, a później płaczą że coś się odkleja czy wypala. 

Ktoś tu miła problemy z tv Sony? Bo osób na forum posiadających tv tej marki jest chyba sporo. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

Polecam japońskie tv marki S O N Y. Ludzie kupują jakieś koreance, a później płaczą że coś się odkleja czy wypala. 

Ktoś tu miła problemy z tv Sony? Bo osób na forum posiadających tv tej marki jest chyba sporo. 

No skoro mało kto ma przepłacone telewizory tej firmy to trudno by ludzie pisali o problemach xD