Opublikowano 29 października29 paź 16 godzin temu, LiŚciu napisał(a):Pytanie mam, może ktoś sie orientuje.LG G5 występuje w polskich sklepach w wersji LG G54LW oraz LG G51LW. Różnica w cenie kilka tysi. To jest kwestia regionu czy może być jeszcze jakaś inna różnica?Jedno jest pewne - w tym wypadku warto zaoszczędzić, nawet jak są różnice w jakości wykonania i modułach pobocznych to naprawdę minimalne i nie zawsze na plus wersji z PL dystro.
Opublikowano 31 października31 paź Napisalem do jednego sklepu co sprzedaje oba modele tv z zapytaniem o roznice w ww modelach i taka odpowiedz dostalem: "Dzień dobry,praktycznie nikt nie kupuje wersji 54 bo niczym się nie różni od 51. Wersje 54 są w marketach. Obie wersje są produkowane w polsce i obięte pełną autoryzowaną gwarancjąGwarancja 24 miesiące na oba a na matrycę 5 lat też na oba. Matryce też takie same."Teraz sam nie wiem czy kupic model 51 czy 54....
Opublikowano 4 listopada4 lis Powie mi ktoś bo ja zgłupiałem, co niby różni te tv między sobą??? Pierwszy z roku 2024 model, ale te dwa pozostałe? Edytowane 4 listopada4 lis przez czarek250885
Opublikowano 6 listopada6 lis Samsung Frame Pro 65LS03FWMatryca VA, 5561:1, małe smużenie, ale najciekawsze jest przy tym odwzorowanie ruchu, bo ten TV wyświetla 1080 linii na 1080... Bez upłynniaczy i innych "ulepszeń". Autor recenzji napisał:No cóż, 65LS03FW oferuje świetną reprodukcję obrazów ruchomych i jak na razie jest na samym szczycie mojej prywatnej listy najlepszych telewizorów LCD do gier i do sportu.Większość dobrych TV na IPS/VA wyświetla 500/550 linii.Wrzucam ot tak, jako ciekawostkę, z tego konkretnego względu. Edytowane 6 listopada6 lis przez krzysiek923
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Panowie a jak się sprawują Oledy philipsa?Zastanawiam się nad Telewizor OLED PHILIPS 77OLED820/12 77" 4K 144Hz Ambilight Dolby Vision Czarny | MediaMarktgłównie przez Ambilight, z tego co widzę to siedzi w nim Android, więc problemów z systemem nie powinno być.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ambilight robi robotę, system niezawodny.A OLED jak to OLED - ostra martwica mózgowa