Opublikowano 10 kwietnia10 kwi 1 godzinę temu, WisnieR napisał(a):A tobie jest HGIG przypadkiem? Ta trefna aktualizacja nie miała miejsca w EU. Zorientowali się w KOR i zanim poszła dalej została zablokowana. Dlatego w EU nowy Tizen OS wpadł dużo później do wersji B i C. Może że D już wyszło od razu z tym błędem ale wiem że na pewno to już przywrócili, sam ostatnio tego szukałem w 90C.Edit: A w sumie to mi się pojebało bo ja mam przecież D. To był błąd w nowym Tizenie gdzie ta funkcja zniknęła a TV w wersji F startowały z nowym Tizenem. Poszła aktualizacja w KOR na stare serię i zanim doszło do EU to została zablokowana. Pamiętam, że właśnie czekałem na nowego Tizena dość długo.Jaki masz model i jaką wersję oprogramowania? Masz w menu normalnie opcje HGiG? Bo ja mam wersje softu 1400 a mam możliwość do pobrania 6400 (to jest ten nowy Tizen One) i zastanawiam się czy go instalować właśnie.
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi 6 minut temu, Redmitsu napisał(a):Jaki masz model i jaką wersję oprogramowania?S90D i jakiś najnowszy soft. W Samsungu nie ma w opcjach HGIG, bo to się po prostu tak nie nazywa. Kryje się to pod nazwą HDR/HDR10+ Gaming. Masz to do wyboru? Na 100% zostało to przywrócone.
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi 1 godzinę temu, WisnieR napisał(a):S90D i jakiś najnowszy soft. W Samsungu nie ma w opcjach HGIG, bo to się po prostu tak nie nazywa. Kryje się to pod nazwą HDR/HDR10+ Gaming. Masz to do wyboru? Na 100% zostało to przywrócone.To też takie mam opcje ale kiedyś był normalnie HGiG (to jest fota z jakiegoś modelu z 2024r tv) Edytowane 10 kwietnia10 kwi przez Redmitsu
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi 2 godziny temu, Redmitsu napisał(a):To też takie mam opcje ale kiedyś był normalnie HGiG (to jest fota z jakiegoś modelu z 2024r tv)No to jest stary Tizen OS. W nowym jest HDR GAME.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi orientujecie się po ile najtaniej w promkach była C5 77? obecnie widzę za 8 kafelków a było taniej?
Opublikowano 5 maja5 maj Powiedzcie czy OLEDy od Samsunga czy Phillipsa to jest jakaś duża różnica w obrazie względem LG?Bo tak sobie przeglądam narazie 55/65 cali https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-telewizor-oled55b56la.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtv_pla&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=17378536977&gbraid=0AAAAAD6k90GdLHWbgCNxzw_kFo-ktTxLj&gclid=CjwKCAjwqubPBhBOEiwAzgZX2khDZvDZ5Cow3e-3APLNB98NEmFxkM-DAasox55mjBJnJK77ktjATRoC3-YQAvD_BwEMediaexpert.plSAMSUNG QE65S85F 65" OLED 4K 120Hz Tizen TV Dolby At...SAMSUNG QE65S85F 65" OLED 4K 120Hz Tizen TV Dolby Atmos HDMI 2.1 Telewizor ⭐ w Media Expert! ➤ Ekran: 65" OLED, UHD/4K, 3840 x 2160px, Częstotliwość odświeżania ekranu: 120 Hz | Cena i opinii wMediaexpert.plPHILIPS 65OLED770 65" OLED 4K 120Hz VRR Titan OS Amb...PHILIPS 65OLED770 65" OLED 4K 120Hz VRR Titan OS Ambilight 3 Dolby Vision Dolby Atmos, HDMI 2.1 Telewizor ⭐ w Media Expert! ➤ Ekran: 65" OLED, UHD/4K, 3840 x 2160px, Częstotliwość odświeżania ekr
Opublikowano 5 maja5 maj 5 godzin temu, drozdu7 napisał(a):Powiedzcie czy OLEDy od Samsunga czy Phillipsa to jest jakaś duża różnica w obrazie względem LG?Bo tak sobie przeglądam narazie 55/65 calihttps://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-telewizor-oled55b56la.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtv_pla&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=17378536977&gbraid=0AAAAAD6k90GdLHWbgCNxzw_kFo-ktTxLj&gclid=CjwKCAjwqubPBhBOEiwAzgZX2khDZvDZ5Cow3e-3APLNB98NEmFxkM-DAasox55mjBJnJK77ktjATRoC3-YQAvD_BwEMediaexpert.plSAMSUNG QE65S85F 65" OLED 4K 120Hz Tizen TV Dolby At...SAMSUNG QE65S85F 65" OLED 4K 120Hz Tizen TV Dolby Atmos HDMI 2.1 Telewizor ⭐ w Media Expert! ➤ Ekran: 65" OLED, UHD/4K, 3840 x 2160px, Częstotliwość odświeżania ekranu: 120 Hz | Cena i opinii wMediaexpert.plPHILIPS 65OLED770 65" OLED 4K 120Hz VRR Titan OS Amb...PHILIPS 65OLED770 65" OLED 4K 120Hz VRR Titan OS Ambilight 3 Dolby Vision Dolby Atmos, HDMI 2.1 Telewizor ⭐ w Media Expert! ➤ Ekran: 65" OLED, UHD/4K, 3840 x 2160px, Częstotliwość odświeżania ekrPewnie niewiele, ale jakościowo od jakiegoś czasy LG stoi wyżej i mają według mnie najfajniejszy soft. Mam serię B i C i G z 2025 i są to absolutnie bajeranckie wyświetlacze, a soft w porównaniu z moim poprzednim Samsungiem to niebo.
Opublikowano 9 maja9 maj +1 dla LG. W porównaniu do Samsunga i Philipsa jakoś lepiej ten system działa, szybciej i dla mnie bardziej intuicyjnie. Mam tylko wrażenie, że na obecnym B5 lag jest odrobinę większy niż na starym C2.
Opublikowano środa o 19:344 dni A ten Titan OS to jest tak fatalny system jak piszą w necie? Bo czytam że nawet ludzie są zmuszeni do używania firestickow bo tak hooyowo to działa
Opublikowano środa o 20:284 dni 54 minuty temu, drozdu7 napisał(a):A ten Titan OS to jest tak fatalny system jak piszą w necie? Bo czytam że nawet ludzie są zmuszeni do używania firestickow bo tak hooyowo to działaNawet nie widziałem, że zrezygnowali z Android TV, to chyba jakaś nowość.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Posiadam Samsunga i nie ma jakiejś wybitnej trgedii. Wszystkie apki działają. Nie mam porównania do LG, ale jak mówi stare przysłowie, "czego oczy nie widza tego sercu nie żal"
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja mam w domu OLEDy od Samsunga jak i od LG i zdecydowanie wole soft LG.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dzisiaj okazja na LG OLED65C5 za 4.499 zł na allegrohttps://allegro.pl/oferta/telewizor-65-cali-oled-lg-oled65c51la-webos-smart-tv-4k-uhd-czarny-17876350651
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Piękna cena. Wysłałem dzisiaj rano kumplowi, który właśnie kończy remont chaty i jutro już ma być u niego