Opublikowano 10 września 20195 l Volta - spodziewałem się większego szału, skończy się jak zawsze, dwoma meczami i trybu nie odpalę Rozgrywka - jest lepiej niż w 19 - oczywiście pełna wersja nie będzie miała nic wspólnego z demem, ale teraz jest bardzo dobrze
Opublikowano 10 września 20195 l Volta spozniona o kilka dobrych lat. Te arkejdy juz nie modne. A sam nawet w czasach Fify Street nie złapałem bakcyla na ten rodzaj zabawy. Lepiej bawilem sie juz w Red Card Soccer Demko obadam po robocie chociaz nie wiem po co. I tak pojde do lidla po serki homogenizowane i przy okazji kupić guwno
Opublikowano 10 września 20195 l 18 minut temu, Lipa napisał: Rozgrywka - jest lepiej niż w 19 No trudno, żeby nie było, skoro 19 to był totalny kibel.
Opublikowano 10 września 20195 l w tym roku wygrywa PES 2020, nie ma w obu piłkach dużego progresu i tak jak wspominałem czekam na nową generacje, ale tym razem PES 2020 wygrywa
Opublikowano 10 września 20195 l Zagrałem demko i stara dobra Fifa się szykuje z wylewami, głupotami i oczywiście bramkami w 90min.Zrobisz sobie setkę oczywiście twój napastnik nie trafia, strzelasz z dupy gol. Napastnik bez szybkosci oczywiście jest bezużyteczny, jak i dla większość graczy z małym pejsem.
Opublikowano 10 września 20195 l Volta jest niczym fifa Street czyli proste sztuczki pod jednym przyciskiem, czy to po prostu fifa z mniejszą ilością piłkarzy?
Opublikowano 10 września 20195 l Volta jest niczym guwno obesrane. Albo te kilka lat od fify street zrobilo swoje albo faktycznie ta volta to jest kompletna padaka bo po jednym meczu mi sie odechcialo. A sztuczki to przyjemniej sie robi w zwyklym trybie. No nie wiem co tak slabo. Jeszcze zamiast zrobic normalnie zeby mozna bylo zagrac to zanim sie odpali mecz trawajacy 2min trzeba obejrzec jakies guwnofilmy i przejsc przez 10 ekranow wiadomosci. Dramat Po 1 meczu w volcie i 1,5 w normalnym trybie pierwszy raz od lat czuje jak 250zl zostaje mi w kieszeni
Opublikowano 10 września 20195 l O (pipi) xD Z nowości to Jorginho w Chelsea dostał twarz i to chyba tyle. To jest fifa 19. Volta meh, przy piwie można popykać pewnie ale szybko się znudzi. Mocno drętwe.
Opublikowano 10 września 20195 l No mi głównie zależy aby z kumplami pograć. Własne ustawienia rozgrywki, volta, sam miód na posiadówy. No nic, sprawdzi się jak wrócę.
Opublikowano 10 września 20195 l wychodzi że to będzie taka typowo młodzieżowa edycja - ma być szybko i efektownie tempo jest bardzo bardzo szybkie, już widać że najważniejszy będzie pace, takim Sancho czy Viniciusem odstawia się obrońców o kilka długości, co oznacza od razu stuprocentową sytuację ; do tego prostopadłe i driven through, które wchodzą jak w masło, finesse shoty to teraz obowiązkowy sposób na wykończenie akcji...powiało arcade'm i to tak mocniej niż zwykle, bo sytuacje kleci się bez większych problemów właściwie to już po paru meczach wiem jak będę w to grał :p wpuszczam ultraszybkich zmienników w 60min i kończę sprawę :x mało tutaj dostrzegalnych zmian, a kolizje jakby gorsze (np. przecięcia dośrodkowań to teraz "ball motion" i zazwyczaj piłka odskoczy obrońcy przy przecięciu co skutkuje wylewem), w samym demie miałem masę przeników przez nogi obrońcy, wcześniej to były faule, teraz zrobili z tego skuteczną kiwkę :p zapowiada się klasyczna fifka z wszystkim co w niej najlepsze i najgorsze a Volta nic specjalnego, szczególnie że to ma nie mieć trybu online więc olewam totalnie
Opublikowano 10 września 20195 l Uwielbiam jak w grach sportowych wymyśla się dodatkowe tryby typu jakaś Volta zamiast skupić się na tym, żeby rozgrywka była jak najbardziej grywalna i dawała dużo funu. I cyk, kupsztal, ale z nowinkami xd
Opublikowano 10 września 20195 l Boże, ale ta fifa jest dramatyczna, jeszcze ta Volta jak Cię mogę, ale co roku wydawać to samo i ludzie się dalej potrafią tym jarać. Fenomen.
Opublikowano 10 września 20195 l Autor Wersja ultimate dawno kupiona. I będę się bawić doskonale jak co rok od 1996 [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Opublikowano 10 września 20195 l Piłka w końcu ma odpowiednia masę https://m.imgur.com/r/FIFA/Kv8UMuj
Opublikowano 10 września 20195 l Fucktycznie Volta nie ma nic wspólnego z Fifa Street Szkoda, że to wygląda tylko jak mod z innymi boiskami, po najmniejszej linii oporu
Opublikowano 10 września 20195 l Autor Nikt nie mówił, że to będzie FIFA Street. Dostajesz FIFA z opcją gry na boiskach w mieście i na sali. + triki których nie ma normalnie w grze.
Opublikowano 10 września 20195 l Już nawet ja nie widzę różnić między 20, a 19... skip jak (pipi). Lepiej w origin Basic zainwestować te 70 zł jak się zachce zagrać w piłkę pyknac czasami z kumplem. Dramat.
Opublikowano 11 września 20195 l Volta nawet spoko, grałem b. dużo w Streeta to może nawet kupię za pół roku. Szkoda, że do dema Volty dali ten tryb, którego najbardziej nie lubiłem. Do tego mecze czasami kończą się w minutę i trzeba przejść te wszystkie ekrany, no co za debil to wymyslil. Nie wiem czy manual na strzalach będzie obligatoryjny w tym trybie, mam nadzieję że tak. Największy minus Volty to klej i magnes w nogawkach i butach - przyjmowanie strzału z całej siły na łydkę i od razu 3 klatki później strzał piętka do pustej bramki, no nie, nieeeeeeeeeeeeeee. Nie wiem na jakim poziomie jest CPU ustawione, ale chyba godlike, bo najczęśćiej ma 11/11 strzały, 97% celnych podań i rozbija mnie w minutę. Ciekawe czy będą mecze 3vs3 online, wziąłbym dwóch kumpli, ustawił 3 w bramce ciekawe czy da się strzelić wtedy. No ale jak wyżej pisaliście, na premierę będzie to zupełnie inny gameplay, za 3 miesiące po patchach będzie jeszcze inaczej. To chyba największy rak gier sportowych, w NBA2k20 np kilka dni po premierze, po narzekaniach najbardziej popularnych jutuberów grających w NBA zmienili prędkości graczy, bo były narzekania, że rozgrywający są tak szybcy, że centrzy nie są w stanie ich dogonić i co to za frajda I teraz praktycznie zrównali szybkością graczy 1.90 i 2.20 wrostu, ale teraz narzekają w drugą stronę i zaraz ma być kolejny patch
Opublikowano 11 września 20195 l Autor Masz w opcjach poziom trudności do wyboru. Jak włączasz to jest najniższy, albo jeden wyżej. Ale nawet na legendarnym w Volta jest za łatwo.
Opublikowano 11 września 20195 l Właśnie tu jest problem wydaje mi się. Odkąd na x360 i PS3 usluga sieciowa weszla na dobre to właśnie od tego okresu zacząłem się odbijać od piłek kopanych. PES6 i Fifa 09 to nawet nie wiem czy miały jakiekolwiek pacz który zmieni mi cyklicznie gameplay. Dostawalem kod gry, koslawy czy nie, ze schematami, OP akcjami no ale siedziałem bity rok i dłużej. Multi, singiel w obu mi siedział. Mogłem klepać bieda Juve i cykało. Teraz wychodzi piłeczka i juz na jutub masz tutki co używać a czego unikać bo chuya ugrasz. No bo schematy wchodzą to po chuya sie męczyć w multi? Ja przez te rakowe lata. W sumie 9 lat pogram chwile i gonię póki w cenie bo zbiera na rzyg gdy jakiś jutubowiec pyerdolec stęka bo pilkarzyk szczela z polobrotu itd. Fachowcy z EA zaczynają grzebać, wypuszczają łatke i jest jeszcze guwnianiej niż było. SPANIALE. Ogralem demko 20. Volta to coś co mógłbym wyciąć i mogliby wydać tylko futa w cyfrze za 20zl.
Opublikowano 11 września 20195 l Może, ostatnia Fifa w którą dużo grałem to była 15, więc skill nie ten już.
Opublikowano 11 września 20195 l 28 minut temu, Bartg napisał: Volta nawet spoko, grałem b. dużo w Streeta to może nawet kupię za pół roku. Szkoda, że do dema Volty dali ten tryb, którego najbardziej nie lubiłem. Do tego mecze czasami kończą się w minutę i trzeba przejść te wszystkie ekrany, no co za debil to wymyslil. Nie wiem czy manual na strzalach będzie obligatoryjny w tym trybie, mam nadzieję że tak. Największy minus Volty to klej i magnes w nogawkach i butach - przyjmowanie strzału z całej siły na łydkę i od razu 3 klatki później strzał piętka do pustej bramki, no nie, nieeeeeeeeeeeeeee. Nie wiem na jakim poziomie jest CPU ustawione, ale chyba godlike, bo najczęśćiej ma 11/11 strzały, 97% celnych podań i rozbija mnie w minutę. Ciekawe czy będą mecze 3vs3 online, wziąłbym dwóch kumpli, ustawił 3 w bramce ciekawe czy da się strzelić wtedy. No ale jak wyżej pisaliście, na premierę będzie to zupełnie inny gameplay, za 3 miesiące po patchach będzie jeszcze inaczej. To chyba największy rak gier sportowych, w NBA2k20 np kilka dni po premierze, po narzekaniach najbardziej popularnych jutuberów grających w NBA zmienili prędkości graczy, bo były narzekania, że rozgrywający są tak szybcy, że centrzy nie są w stanie ich dogonić i co to za frajda I teraz praktycznie zrównali szybkością graczy 1.90 i 2.20 wrostu, ale teraz narzekają w drugą stronę i zaraz ma być kolejny patch Pisano i mówiono o tym, że w Volcie nie będzie można grać ze znajomymi z listy, tylko nie wiem czy to dotyczy friendly czy jednej drużyny.
Opublikowano 11 września 20195 l Ja od cudownej 09 do 15 też grałem co roku, ale mam wrażenie wtedy jeszcze nie było takiego rakowiska w Fucie to raz, dwa comiesięcznych patchy zmieniających gameplay o 180 stopni no i co najważniejsze tych wszystkich jutuberów-streamerów-rowerów, których EA zaczęło słuchać jako "głosu społeczności".