Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano
Ściąga mi się najnowsza aktualka ok 13 GB. Wiadomo co wnosi? 
Nie wiem czy to efekt lockdownu i związanej z tym pracy zdalnej wielu osób. Patch ściąga mi się z zawrotną prędkością ok 5MB/sek:frog:

Wraca tryb z Shipment/Shot house. Nowe zlecenie w BR, gdzie wszyscy z gry polują na Ciebie, w nagrodę zmarli kompanii zostają wskrzeszeni.

Można już wyrzucać bronię (jak kase czy plyty).
Z odpowiednim przedmiotem mozna miec 8 plyt pancerza.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 161,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano

Kuśwa, najpierw pobiera 13 GB, a potem jeszcze woła o pakiet danych 18 GB:wallbash:

Opublikowano

Na plejce ściągało mi ten patch 5 minut, a "kopiowało" godzinę :pawel: Kocham grać w gry.

Opublikowano

No te dyski są po ch.uju. U mnie też pobrało w 18min a kopiowanie ponad godzinke.

Edt. Spoko. Sciagnalem wszystko, zostawilem konsole wlaczona na kilkanascie godzin w instant, pobralo, skopiowalo. Odpalam a tam pack 18gb do multi... pobiera niecale 1mb/s i pokazuje 8h. Dramat.

Opublikowano

Coś musieli zyebać w tym patchu. Dużo, duuuużo gorzej wyszukuje teraz mecze pomimo włączenia gry międzyplatformowej:pechowiec:

Opublikowano

Mi coś się z(pipi)ało z instalacją patcha, zatrzymało się na 100%, gra sie niby odpaliła ale chodzi jak (pipi) i tekstury i modele sie nie wczytują do końca, ściągam wszystko jeszcze raz :| 

Opublikowano

znowu zyebali bo musialem sciągnać dodatkową paczkę 18,4GB którą nota bene już posiadam. 

Dziwi mnie ten zabieg, bo wygląda na to, że gra jest podzielona na pakiety, sklejona w całość i jak jeden pakiet zależy od drugiego w patchu, to konsola stwierdza, że masz "starą wersję paczki" i sciąga wszystko od nowa.

Opublikowano
53 minuty temu, oFi napisał:

znowu zyebali bo musialem sciągnać dodatkową paczkę 18,4GB którą nota bene już posiadam. 

Dziwi mnie ten zabieg, bo wygląda na to, że gra jest podzielona na pakiety, sklejona w całość i jak jeden pakiet zależy od drugiego w patchu, to konsola stwierdza, że masz "starą wersję paczki" i sciąga wszystko od nowa.

No też tak właśnie patrzę, że mam coś do pobrania. Korwa, tyle zespołów robi tą grę już tyle lat i dalej wuja ogarniają:facepalm:

Opublikowano
27 minut temu, McDrive napisał:

No też tak właśnie patrzę, że mam coś do pobrania. Korwa, tyle zespołów robi tą grę już tyle lat i dalej wuja ogarniają:facepalm:

Pewnie wymaga to dodatkowego nakładu pracy i czasu by ogarnąć kompilację między paczkami, bo widać, że stwierdzili by tego nie łatać.

"NIECH SOBIE ZASSĄ Z CHMURY DODATKOWE 18,4GB, BO NAM SIE NIE CHCE"

:mevek:

Opublikowano

Ten patch to porażka, wyszukiwanie meczy trwa strasznie długo

Opublikowano

To jakieś też chyba losowe jest. Bo raz na shipment/shoot house wyszukuje w minute niecałą a raz kilka min i nic, musze wyjść i wybrać tryb od nowa. Czasem to coś daje. Lada moment zapewne kolejny patch.

Opublikowano

Nie dobrze dzieje sie z ta gra... Gralem wczoraj pare godzin w Warzone i po jakims czasie grania we trzech mielismy straszne lagi praktycznie w kazdym meczu, a jakby tego bylo malo to z dzwiekiem sie cos sypalo i w trakcie meczu przestawalismy sie slyszec i to w kilku meczach tak bylo, ehh takie granie to tylko frustruje :/

Opublikowano

to samo na PC mam od przedwczoraj, laaaagi, problemy z matchmakingiem, problemy z dźwiękiem

Opublikowano
14 minut temu, szejdj napisał:

to samo na PC mam od przedwczoraj, laaaagi, problemy z matchmakingiem, problemy z dźwiękiem

Platforma nie ma znaczenia, ja gram na PC, a dwoch znajomych na PS4 i wszyscy mielismy takie same problemy z lagami i dzwiekiem wczoraj. Zapewne serwery sa przeciazone i nie wyrabiaja. 

Opublikowano

Ja pierdole XD

Opublikowano

a mialem pogram w inne gierki xD no nic bedzie trzeba przynerdzic

Opublikowano

Co z tego że podwójny exp wszystkiego jak po ostatnim patchu gra się kompletnie rozregulowała a z innymi graczami łączy jak parujące gunvo :(

Opublikowano

Wszystko podwójne, a wszyscy znajomi u mnie z którymi gram, nic im nie nalicza. Karnet stoi w miejscu. Je.bane nieudolne kur.wy. Jakby pierwszy raz w karierze zrobili grę. :yao:

Opublikowano

od premiery powtarzam, że te gra to jest jakaś abominacja, plucie w twarz graczom, tworzona przez bandę nieudaczników

Opublikowano

Pany probuje wbic akimbo w magnum. Odpalilem atut rekonesans, zagral dwa mecze, ktorych mialem min 30 killi i nadal przy atucie akimbo pokazuje 0/5 ock? Cos zle odpyerdalam?

Nie było tematu, restart gry pomógł.

Opublikowano

Akimbo w rewolwerach wymaga w sumie 15 killi. Zrobiłem ich 150 żeby to (pipi) zaliczyło. Po prostu dramat. Żadne restarty ani nic nie pomagało. To samo miałem z ramem żeby go odblokować. Zaliczało co 3 mecz. W tak niedopracowane (pipi) w życiu nie grałem. Gra jest na rynku pół roku i nikt błędów nie naprawia, a nawet jeśli coś naprawią, to przy okazji stworzą 10 innych problemów. :yao: