Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Ściąga mi się najnowsza aktualka ok 13 GB. Wiadomo co wnosi? Nie wiem czy to efekt lockdownu i związanej z tym pracy zdalnej wielu osób. Patch ściąga mi się z zawrotną prędkością ok 5MB/sek:frog:Wraca tryb z Shipment/Shot house. Nowe zlecenie w BR, gdzie wszyscy z gry polują na Ciebie, w nagrodę zmarli kompanii zostają wskrzeszeni. Można już wyrzucać bronię (jak kase czy plyty). Z odpowiednim przedmiotem mozna miec 8 plyt pancerza.
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Kuśwa, najpierw pobiera 13 GB, a potem jeszcze woła o pakiet danych 18 GB
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Na plejce ściągało mi ten patch 5 minut, a "kopiowało" godzinę Kocham grać w gry.
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l No te dyski są po ch.uju. U mnie też pobrało w 18min a kopiowanie ponad godzinke. Edt. Spoko. Sciagnalem wszystko, zostawilem konsole wlaczona na kilkanascie godzin w instant, pobralo, skopiowalo. Odpalam a tam pack 18gb do multi... pobiera niecale 1mb/s i pokazuje 8h. Dramat.
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Coś musieli zyebać w tym patchu. Dużo, duuuużo gorzej wyszukuje teraz mecze pomimo włączenia gry międzyplatformowej
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Mi coś się z(pipi)ało z instalacją patcha, zatrzymało się na 100%, gra sie niby odpaliła ale chodzi jak (pipi) i tekstury i modele sie nie wczytują do końca, ściągam wszystko jeszcze raz :|
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l znowu zyebali bo musialem sciągnać dodatkową paczkę 18,4GB którą nota bene już posiadam. Dziwi mnie ten zabieg, bo wygląda na to, że gra jest podzielona na pakiety, sklejona w całość i jak jeden pakiet zależy od drugiego w patchu, to konsola stwierdza, że masz "starą wersję paczki" i sciąga wszystko od nowa.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 53 minuty temu, oFi napisał: znowu zyebali bo musialem sciągnać dodatkową paczkę 18,4GB którą nota bene już posiadam. Dziwi mnie ten zabieg, bo wygląda na to, że gra jest podzielona na pakiety, sklejona w całość i jak jeden pakiet zależy od drugiego w patchu, to konsola stwierdza, że masz "starą wersję paczki" i sciąga wszystko od nowa. No też tak właśnie patrzę, że mam coś do pobrania. Korwa, tyle zespołów robi tą grę już tyle lat i dalej wuja ogarniają
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 27 minut temu, McDrive napisał: No też tak właśnie patrzę, że mam coś do pobrania. Korwa, tyle zespołów robi tą grę już tyle lat i dalej wuja ogarniają Pewnie wymaga to dodatkowego nakładu pracy i czasu by ogarnąć kompilację między paczkami, bo widać, że stwierdzili by tego nie łatać. "NIECH SOBIE ZASSĄ Z CHMURY DODATKOWE 18,4GB, BO NAM SIE NIE CHCE"
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l To jakieś też chyba losowe jest. Bo raz na shipment/shoot house wyszukuje w minute niecałą a raz kilka min i nic, musze wyjść i wybrać tryb od nowa. Czasem to coś daje. Lada moment zapewne kolejny patch.
Opublikowano 1 maja 20204 l Nie dobrze dzieje sie z ta gra... Gralem wczoraj pare godzin w Warzone i po jakims czasie grania we trzech mielismy straszne lagi praktycznie w kazdym meczu, a jakby tego bylo malo to z dzwiekiem sie cos sypalo i w trakcie meczu przestawalismy sie slyszec i to w kilku meczach tak bylo, ehh takie granie to tylko frustruje
Opublikowano 1 maja 20204 l to samo na PC mam od przedwczoraj, laaaagi, problemy z matchmakingiem, problemy z dźwiękiem
Opublikowano 1 maja 20204 l 14 minut temu, szejdj napisał: to samo na PC mam od przedwczoraj, laaaagi, problemy z matchmakingiem, problemy z dźwiękiem Platforma nie ma znaczenia, ja gram na PC, a dwoch znajomych na PS4 i wszyscy mielismy takie same problemy z lagami i dzwiekiem wczoraj. Zapewne serwery sa przeciazone i nie wyrabiaja.
Opublikowano 1 maja 20204 l Najnowszy karabin maszynowy Bruen MK9 wymiata. https://youtu.be/UOfDLj_FWCY
Opublikowano 1 maja 20204 l Zgadza się. Dziś od 19:00 do poniedziałku do 19:00 podwójny exp postaci, broni i karnetu.
Opublikowano 1 maja 20204 l Co z tego że podwójny exp wszystkiego jak po ostatnim patchu gra się kompletnie rozregulowała a z innymi graczami łączy jak parujące gunvo
Opublikowano 2 maja 20204 l Wszystko podwójne, a wszyscy znajomi u mnie z którymi gram, nic im nie nalicza. Karnet stoi w miejscu. Je.bane nieudolne kur.wy. Jakby pierwszy raz w karierze zrobili grę.
Opublikowano 2 maja 20204 l od premiery powtarzam, że te gra to jest jakaś abominacja, plucie w twarz graczom, tworzona przez bandę nieudaczników
Opublikowano 2 maja 20204 l Pany probuje wbic akimbo w magnum. Odpalilem atut rekonesans, zagral dwa mecze, ktorych mialem min 30 killi i nadal przy atucie akimbo pokazuje 0/5 ock? Cos zle odpyerdalam? Nie było tematu, restart gry pomógł.
Opublikowano 3 maja 20204 l Akimbo w rewolwerach wymaga w sumie 15 killi. Zrobiłem ich 150 żeby to (pipi) zaliczyło. Po prostu dramat. Żadne restarty ani nic nie pomagało. To samo miałem z ramem żeby go odblokować. Zaliczało co 3 mecz. W tak niedopracowane (pipi) w życiu nie grałem. Gra jest na rynku pół roku i nikt błędów nie naprawia, a nawet jeśli coś naprawią, to przy okazji stworzą 10 innych problemów.