Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, popi_91 napisał:

A mógłbyś podać te nazwy dodatków tak jak dokładnie są nazwane w języku polskim? Tak szczerze mówiąc to nie wiem czemu grasz po angielsku skoro jesteś Polakiem (ja mam tylko ustawione głosy angielskie).

Gram tak jak lubię. Masz moje gnaty z którymi biegam najczęściej. 

KILO

VhH8Ria.png

M13

posFezV.png

AMAX

WlzNoyj.png

A i polecam jeszcze FAL i SKS. 

Edytowane przez Hubert249

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 171 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano

Po 2 dniach w końcu pobrało aktualizację, awans dostałem. Z  77 LVL na 55. WTF?! 

Wybrałem tego Kilo i mam tak

g4Q8IPS.jpg

Odena mam teraz tak

L0hy6GB.jpg

Jeszcze mam snajperkę, ale to tam czasem w celu zemsty- taki trochę klimat "Wróg u Bram"

Opublikowano

Do Kilo weź lepiej lufę Socom, a jako dodatek tłumik monolityczny. Wyeb ten powiększony magazynek i lepiej daj jakąś owijkę lub lepszą kolbę żeby poprawić kontrolę. Poprawisz mobilność, a nie stracisz na celności.

Opublikowano

:blink:

Ale macie przekombinowane bronie, ale jak wam się nimi gra dobrze to najważniejsze

ja pomału kończę robić master challenge do M13 bez kitu najlepsza broń jak dla mnie w grze

od siebie mogę jeszcze polecić mp7, mp5 oraz cr-amax

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zagrałem dzisiaj 10 meczów darmowego multi. I 9 razy byłem na pierwszym miejscu. Feels gooood.

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Zagrałem dzisiaj 10 meczów darmowego multi. I 9 razy byłem na pierwszym miejscu. Feels gooood.

ja na tej nowej mapie to ładnie masakruje wszystkich :banderas: 

klepie szybko, bo zaraz wszyzscy sie nauczą mapek i znowu będę zamykał tabele :smutas: 

Opublikowano

Gra mnie trochę zaczęła nudzić, to się przerzuciłem z automatów na marksmany i znowu bawię się wyśmienicie :banderas: 

Opublikowano
21 godzin temu, Figaro napisał:

Tam jest skill based matchmaking. Dali Ci Januszy do lobby żebyś kupił fulla a potem Cię przeoraja kamperzy.

Opublikowano
21 minut temu, bartiz napisał:

Tam jest skill based matchmaking. Dali Ci Januszy do lobby żebyś kupił fulla a potem Cię przeoraja kamperzy.

Potwierdzam. Sbmm na początku sezonu jest w niezłej formie. Pod koniec 4 łoiłem ludzi aż miło, teraz jest dużo gorzej:pawel:

Opublikowano

Ten nowy pm z magazynkiem na 30 naboi i przedłużoną lufą z wbudowanym tłumikiem to fajna kosiarka:notbad:

Opublikowano
W dniu 9.08.2020 o 00:29, Figaro napisał:

Znam to, a potem trafiasz na mapę z takimi dzikami, że zaliczysz jeden może dwa kille, a 15 zgonów. 

:notbad:

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Zaczynam potwierdzać.

Darmówka się skończyła:pawel:

Opublikowano

powiem wam, że na multiku zwykłym hardcorze serwery są bardzo fajne i widać, że jest tam wyższy ticrate, nie dostaje nigdy za ścianą strzała i raczej w większości przypadku umieram fair (czyli ktos był szybszy lub dostałem z boku etc.)

Ale na tym Warzone jak mnie czasami wrzuci z chłopakami z grupy na jakis ulungowy serwer (wczoraj np.) to pierwszy zaczynam strzelać, mam najlepszą broń przy sobie (grau lub m13), wszystkie pestki wpadają w korpus, a i tak czasem gine (koles wali po nogach na kill camie i tak umieram pierwszy).

:steamroller::whyyy:

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał:

powiem wam, że na multiku zwykłym hardcorze serwery są bardzo fajne i widać, że jest tam wyższy ticrate, nie dostaje nigdy za ścianą strzała i raczej w większości przypadku umieram fair (czyli ktos był szybszy lub dostałem z boku etc.)

Ale na tym Warzone jak mnie czasami wrzuci z chłopakami z grupy na jakis ulungowy serwer (wczoraj np.) to pierwszy zaczynam strzelać, mam najlepszą broń przy sobie (grau lub m13), wszystkie pestki wpadają w korpus, a i tak czasem gine (koles wali po nogach na kill camie i tak umieram pierwszy).

:steamroller::whyyy:

na killcamy nie masz co patrzeć bo tam ticrate jest 10hz wiec za dużo szczegółów się nie dowiesz, mówisz że masz najlepszą broń, w tej chwili najlepsza broń to FAL i jak ktoś szybko klika to jest w stanie kogoś z smg szybciej ściągnąć. Zgadzam się że nieraz serwery są zlagowane i to widać i nieraz przez to się ginie.

Opublikowano
5 godzin temu, jaro napisał:

na killcamy nie masz co patrzeć bo tam ticrate jest 10hz wiec za dużo szczegółów się nie dowiesz, mówisz że masz najlepszą broń, w tej chwili najlepsza broń to FAL i jak ktoś szybko klika to jest w stanie kogoś z smg szybciej ściągnąć. Zgadzam się że nieraz serwery są zlagowane i to widać i nieraz przez to się ginie.

Zabiaja mnie z jakis lamerskich broni typu m91, które mają seria strzałów taką jak benis z prostatą :/

Opublikowano

31 poziom karnetu osiągnięty. Obie bronie zatem dostępne i przerwa na ghost of tsushima oraz mw2 remastered + kilka tytułów ze Switcha. Gra się świetnie, ale już mam dosyć konieczności grindowania karnetów. Gdyby każdy sezon nie znikał tylko się gromadził, a ty mógłbyś wybierać co akurat robisz byłoby super, a tak mam wyebane.

Opublikowano

No to jest mega uzależniający i jednocześnie zniechęcający mechanizm, już któryś rok to powtarzam ale mam kur.wa serdecznie dość gier które próbują być twoja praca i drugim życiem a nie tylko rozrywka na wieczór 

Opublikowano

O co chodzi z tymi czerwonymi kartami dostępu? Myślałem, że otwierają bunkry, ale dobiegłem z taką kartą w jednym meczu do dwóch bunkrów i żadnego nie udało się otworzyć. 

Opublikowano

otwieraja drzwi na stadionie 

Opublikowano

Otwierają drzwi na stadionie tam za nimi są kody dzięki którym możesz otworzyć ostatnie drzwi i wyrwać schemat Podobnie jak było ze schematem z bunkra

Edytowane przez jaro