Opublikowano 21 lutego 20223 l 16 minut temu, Bigby napisał: To co, w czwartek wylot do Nowej Zelandii? Nie inaczej proszę Pana. Trzeba jechać na bogato. Zyćko ma się jedno. Edytowane 21 lutego 20223 l przez bebbop
Opublikowano 21 lutego 20223 l Szkoda że na Steamie tak nie będzie. Najwyżej kupi się drugą kopię na Xboxa.
Opublikowano 21 lutego 20223 l 14 minut temu, Bigby napisał: Szkoda że na Steamie tak nie będzie. Najwyżej kupi się drugą kopię na Xboxa. Jednak przedobrzylem. Kupiłem koda na gamivo i dostanę dopiero w dniu premiery, także jednak trzeba żyć dalej jak biedo-robak
Opublikowano 21 lutego 20223 l 7 minut temu, 20inchDT napisał: Myślałem, że ty nie lubisz soulsów No tak średnio, ale obejrzałem trailerek, ze dwa materiały i widać przy tej grze napracowanko, więc popłynąłem na łajbie zwanej hajpem.
Opublikowano 21 lutego 20223 l 1 godzinę temu, cotek napisał: Ja im dam kurna gadać o grafice i jakiś qualitach i performencach Ach, już nadchodzi ten pierwszy dzień kiedy można odpakować gierkę z folii i te fascynujące dyskusje o tym, kto ma MLEKO, kto ma ZĄBKI, jak ustawić HDR itd.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Użytkownik ogór zapomniał, że From software tworzy GRY i ludzie będą tutaj zadawać pytania odnośnie świata i bossów jak w prawdziwej GRZE a nie kolejny benchmark możliwości current/past genów. Uważajcie na Facebookowe grupy. Już jeden złamas bezczelnie rzucił spojlerem z bossami.
Opublikowano 21 lutego 20223 l To jak tam, trudne czy nie trudne? Wiadomo coś? Moje marzenie - łatwiejsze niż sekiro, na poziomie bloodborne.
Opublikowano 21 lutego 20223 l 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Uważajcie na Facebookowe grupy. Już jeden złamas bezczelnie rzucił spojlerem z bossami. Poblokowałem wszystko jak leci, kanały na YT też xd
Opublikowano 21 lutego 20223 l 20 minut temu, Boomcio napisał: Ciekawe, ile osób odbije się od tego tytułu. Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu w początkowej lokacji, pomęczą się i wkurwieni zaczną pisać na metacriticu z oceną 0/10 że za trudne, tak będzie
Opublikowano 21 lutego 20223 l Nie mam takiej silnej woli. Jak natrafiam na spoilery to je oglądam niestety. Kątem oka, ale jednak. Staram się jedynie unikać walk z bossami. Właściwie te spoilery wywindowały mój hype do niesamowitych poziomów.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Mi się coś na YT pokazało na głównej ale szybko zamknąłem oczy xd trzeba uważać
Opublikowano 21 lutego 20223 l 3 minuty temu, Rotevil napisał: Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu w początkowej lokacji, pomęczą się i w(pipi)ieni zaczną pisać na metacriticu z oceną 0/10 że za trudne, tak będzie haha, zje, by, a ty pewnie będziesz wiedział co zrobić piękny jesteś wiesz
Opublikowano 21 lutego 20223 l 1 minutę temu, Rotevil napisał: Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu Kurde konik mnie wyjaśnił w becie kilka razy bo nie mogłem się do skoku przyzwyczaić
Opublikowano 21 lutego 20223 l 12 minut temu, tlas napisał: To jak tam, trudne czy nie trudne? Wiadomo coś? Moje marzenie - łatwiejsze niż sekiro, na poziomie bloodborne. Co? Sekiro jest dla mnie łatwiejsze jak BB BB nie skończyłem (wiem wstyd).
Opublikowano 21 lutego 20223 l 17 minut temu, tlas napisał: haha, zje, by, a ty pewnie będziesz wiedział co zrobić piękny jesteś wiesz Wiem dziękuję Edytowane 21 lutego 20223 l przez Rotevil
Opublikowano 21 lutego 20223 l Nigdy nie zadowoli się wszystkich i z pewnością znajdzie się grupa osób, która z różnych względów odbije się od tej produkcji, jak każdej innej no brainer. Czytałem już posty ludzi obawiających się w drugą mańkę, że gra będzie za łatwa. Ja wiem na pewno, że będę wiele razy zdychał bo jestem leszcz ale spokornieje i podbije The Lands Between jak Hiszpania Amerykę Środkowa.