Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 529,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
16 minut temu, Bigby napisał:

To co, w czwartek wylot do Nowej Zelandii?

Nie inaczej proszę Pana. Trzeba jechać na bogato. Zyćko ma się jedno. 

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Szkoda że na Steamie tak nie będzie. 

Najwyżej kupi się drugą kopię na Xboxa. :xboss:

Opublikowano

To, o której Panowie zaczynacie po wylocie do Zelandii ? :D 

Opublikowano
14 minut temu, Bigby napisał:

Szkoda że na Steamie tak nie będzie. 

Najwyżej kupi się drugą kopię na Xboxa. :xboss:

Jednak przedobrzylem. Kupiłem koda na gamivo i dostanę dopiero w dniu premiery, także jednak trzeba żyć dalej jak biedo-robak :frog:

Opublikowano

To forum powinno być nielegalne, narobiliście hajpu i musiałem kupić :/

Opublikowano

Ciekawe, ile osób odbije się od tego tytułu.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Myślałem, że ty nie lubisz soulsów

No tak średnio, ale obejrzałem trailerek, ze dwa materiały i widać przy tej grze napracowanko, więc popłynąłem na łajbie zwanej hajpem.

Opublikowano
1 godzinę temu, cotek napisał:

Ja im dam kurna gadać o grafice i jakiś qualitach i performencach :shotgun:

Ach, już nadchodzi ten pierwszy dzień kiedy można odpakować gierkę z folii i te fascynujące dyskusje o tym, kto ma MLEKO, kto ma ZĄBKI, jak ustawić HDR itd. :banderas:

Opublikowano

Użytkownik ogór zapomniał, że From software tworzy GRY i ludzie będą tutaj zadawać pytania odnośnie świata i bossów jak w prawdziwej GRZE a nie kolejny benchmark możliwości current/past genów:fsg:

Uważajcie na Facebookowe grupy. Już jeden złamas bezczelnie rzucił spojlerem z bossami.

Opublikowano

To jak tam, trudne czy nie trudne? Wiadomo coś?

Moje marzenie - łatwiejsze niż sekiro, na poziomie bloodborne.

Opublikowano
1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

Uważajcie na Facebookowe grupy. Już jeden złamas bezczelnie rzucił spojlerem z bossami.

Poblokowałem wszystko jak leci, kanały na YT też xd

Opublikowano
20 minut temu, Boomcio napisał:

Ciekawe, ile osób odbije się od tego tytułu.

Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu w początkowej lokacji, pomęczą się i wkurwieni zaczną pisać na metacriticu z oceną 0/10 że za trudne, tak będzie :dynia:

Opublikowano

Nie mam takiej silnej woli. Jak natrafiam na spoilery to je oglądam niestety. Kątem oka, ale jednak. :reggie:

Staram się jedynie unikać walk z bossami. Właściwie te spoilery wywindowały mój hype do niesamowitych poziomów.

Opublikowano
3 minuty temu, Rotevil napisał:

Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu w początkowej lokacji, pomęczą się i w(pipi)ieni zaczną pisać na metacriticu z oceną 0/10 że za trudne, tak będzie :dynia:

haha, zje, by, a ty pewnie będziesz wiedział co zrobić piękny jesteś wiesz

Opublikowano
1 minutę temu, Rotevil napisał:

Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu

Kurde konik mnie wyjaśnił w becie kilka razy bo nie mogłem się do skoku przyzwyczaić :facepalm: :yao:

Opublikowano
12 minut temu, tlas napisał:

To jak tam, trudne czy nie trudne? Wiadomo coś?

Moje marzenie - łatwiejsze niż sekiro, na poziomie bloodborne.

Co? Sekiro jest dla mnie łatwiejsze jak BB :D

BB nie skończyłem (wiem wstyd).

Opublikowano

Dla każdego co innego jest trudne ? Nowe, nie znałem

Opublikowano
17 minut temu, tlas napisał:

haha, zje, by, a ty pewnie będziesz wiedział co zrobić piękny jesteś wiesz

Wiem dziękuję :)

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano

Nigdy nie zadowoli się wszystkich i z pewnością znajdzie się grupa osób, która z różnych względów odbije się od tej produkcji, jak każdej innej no brainer. Czytałem już posty ludzi obawiających się w drugą mańkę, że gra będzie za łatwa. Ja wiem na pewno, że będę wiele razy zdychał bo jestem leszcz ale spokornieje i podbije  The Lands Between jak Hiszpania Amerykę Środkowa.