Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Żerom przeglądający temat pod innym nickiem.

les-mis-les-miserable.gif

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 581,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał:

żeby równowaga została zachowana to można wtedy zbanować cirexa :)

Sam się zbanuj dla zachowania równowagi  :) 

Opublikowano

oh... trochę mi brakuję prejs de dark, no nie powiem.

Opublikowano
41 minut temu, mozi napisał:

Do czego wam potrzebny? 

nie gadaj że nie przeczytałbyś sobie nowych opowiadań o Lore tym razem w świecie ER :)

Opublikowano

2bkoklh8iaj81.png?auto=webp&s=19f09e5f7f

7ug9yv2go9j81.jpg?width=640&crop=smart&a

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ciekaw jestem jak ta gra będzie wyglądała na PS5 to będzie jakość Demons Souls Remake ?

Opublikowano

No niestety będzie mocna przepaść, gra wygląda raczej jak dopalone dark souls 3 w open worldzie, gdzie jej do tej płynnej żylety w korytarzykach.

Opublikowano
3 minuty temu, RIfuk napisał:

Ciekaw jestem jak ta gra będzie wyglądała na PS5 to będzie jakość Demons Souls Remake ?

Wizualnie na pewno nie. Nie zapominajmy ze demonek to typowa korytarzówka gdzie elden to mimo wszystko produkcja typu open world.Poza tym gry ze stajni from soft nigdy nie słyneły z pięknej grafiki. 

Opublikowano
Teraz, Rash napisał:

Wizualnie na pewno nie. Nie zapominajmy ze demonek to typowa korytarzówka gdzie elden to mimo wszystko produkcja typu open world.Poza tym gry ze stajni from soft nigdy nie słyneły z pięknej grafiki. 

Materiały jednak zachwycają oprawą

Opublikowano

Elden Ring to multiplatforma + wersje na pastgeny. To nie ma prawa wyglądać jak korytarzyki w Demons Souls Remake plus to From Software a oni nigdy nie robili oczojebnej grafiki no i poza tym to ich pierwszy open world.

Opublikowano

Dużo tutaj różnych efektów cząsteczkowych bardziej dokokszonych itp:. 

Opublikowano

jest ładnie ale malkontenty niech robią zdjęcia pyzatego rudzielca na ps5

tutaj rozmawiamy o grze

Opublikowano

Zapominałem, że soulsowcy to sekciarze i nawet jeśli ktoś będzie mieć prawilne zarzuty co do gry to zostanie naznaczony piętnem zmatowieńczałego hejta :/

Opublikowano

Na PS4 beta wyglądała jak DS3 na sterydach czyli dla mnie bardzo dobrze, a ten klimat to :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Zapominałem, że soulsowcy to sekciarze i nawet jeśli ktoś będzie mieć prawilne zarzuty co do gry to zostanie naznaczony piętnem zmatowieńczałego hejta :/

Tak będzie, bo te gry nie mają wad, więc to głównie hejtowe kłamstwa będą  :Coolface:

Opublikowano

W poprzednie gry graliśmy ze średnią grafiką i słabym FPS. 

Większość ich produkcji nie miała też 60fps. Bloodborne działa jakby 30fps nie miał. 

Nie popadajmy w jakieś dramy, czy PCtowy elityzm, że jak nie ma 4K120fps z RayTracing, to nie da się grać. To jest gra, a nie jakiś benchmark. Zapowiada się super. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Kiedy recki i o której?

Po raz trzeci. W środę od 16

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Kiedy recki i o której?

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał: