Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A dobra pardon, myślałem, ze Miyazaki mówił o tym w wywiadzie xd ale jednak tylko jakieś pojedyncze artykuły o leakach są, że robią coś na PS5. Nie było tematu :D

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 528,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
44 minuty temu, Szermac napisał:

A dobra pardon, myślałem, ze Miyazaki mówił o tym w wywiadzie xd ale jednak tylko jakieś pojedyncze artykuły o leakach są, że robią coś na PS5. Nie było tematu :D

Niestety jeszcze nic, ale może po premierze DLC, nowy prezes Sony też cośtam się śmiał, że jest fanem Bloodborne'a wczoraj :D. 

Opublikowano

Coś tam w leakach jest o grze stricte nastawionej na magie. No zobaczymy może już niedługo.

Opublikowano

Miesiąc :obama: Kolekcjonerka + replika hełmu ląduje u mnie day fuckin one.

Opublikowano

Siemano, założyłem tu konto właśnie. Chciałem się zapytać o ER, bo mam zamiar kupić te gierkę na Steam Decka za tydzień tylko, że hehe nigdy nie grałem w taką trudną grę i trochę się boję, że mi się nie spodoba bo będzie za trudna :dafuq: Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów?

Opublikowano

Balatro jest trudniejsze, poradzisz sobie, pozdrawiam.

Opublikowano
42 minuty temu, Kern napisał:

Siemano, założyłem tu konto właśnie. Chciałem się zapytać o ER, bo mam zamiar kupić te gierkę na Steam Decka za tydzień tylko, że hehe nigdy nie grałem w taką trudną grę i trochę się boję, że mi się nie spodoba bo będzie za trudna  Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów?

Nie wiem, jakie będą twoje odczucia, ale to są najbardziej przyjazne Soulsy dla nowych graczy, bo jest otwarty świat, więc jak coś nie idzie, możesz eksplorować do woli inne lokacje.  Gra poza tym nie jest jakoś mocno trudna, to tylko legendy :). 

Na SD śmiga też dobrze, więc polecam!

Opublikowano
47 minut temu, Kern napisał:

Siemano, założyłem tu konto właśnie. Chciałem się zapytać o ER, bo mam zamiar kupić te gierkę na Steam Decka za tydzień tylko, że hehe nigdy nie grałem w taką trudną grę i trochę się boję, że mi się nie spodoba bo będzie za trudna :dafuq: Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów?

Zawsze mozesz pograć i zrobic refund jak nie siadzie.

Jak zaczynac z seria to elden bedzie raczej najlepszym wyborem, najlatwiejsza część, co nie znaczy, że łatwa dla nowych.

Opublikowano

Czy najlepszym wyborem to nie wiem. IMO Dark Souls 3 jest dużo fajniejszy do zaczęcia, aby poznać z czym się souls-like je.

Możesz se zarzucić też ten materiał.

Opublikowano
30 minut temu, mugen napisał:

Balatro jest trudniejsze, poradzisz sobie, pozdrawiam.

Kern cholerny Black Deck  

29 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie wiem, jakie będą twoje odczucia, ale to są najbardziej przyjazne Soulsy dla nowych graczy, bo jest otwarty świat, więc jak coś nie idzie, możesz eksplorować do woli inne lokacje.  Gra poza tym nie jest jakoś mocno trudna, to tylko legendy :). 

Na SD śmiga też dobrze, więc polecam!

25 minut temu, Shen napisał:

Zawsze mozesz pograć i zrobic refund jak nie siadzie.

Jak zaczynac z seria to elden bedzie raczej najlepszym wyborem, najlatwiejsza część, co nie znaczy, że łatwa dla nowych.

noo dużo się naczytałem o tej trudności, ale open world i oceny kuszą. Myślę, że faktycznie po prostu kupię i odpalę timer na 2 godziny i zobaczymy

Opublikowano
13 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

W każdą grę niezależnie da się "nauczyć" po prostu w nią grając :oh_you:

Lil Yachty Drake GIF - Lil Yachty Drake Oprahs Bank Account - Discover &  Share GIFs

/endthread

Opublikowano

Czas wrócić i na NG+ coś jeszcze se pozbierać chyba. 

Miejscówka z wejściem do DLC już ogarnięta :cool:

Opublikowano
6 minut temu, Szermac napisał(a):

Czas wrócić i na NG+ coś jeszcze se pozbierać chyba. 

Miejscówka z wejściem do DLC już ogarnięta :cool:

Gdzie ta miejscówka?

Opublikowano

Mohgwyn palace 

Ja muszę na NG+ pozbierać te medaliony jeszcze żeby tam wbić :niki: a nie chce się, może se wejdę inna postacią na NG gdzie wszystko jest porobione. 

Opublikowano

Ja planowałem nową postać zrobić, ale nie mam gry teraz. Mam save przed końcówką jakoś, ale przepakowaną postacią to nie ma co wbijać.

Opublikowano

W dlc ma być jakiś system upgrade ataku/hp w stylu tego z Sekiro, żeby właśnie nie było że masz postać 200+ i będzie mocna. 

Opublikowano

Byle ten Messmer nie leczył się jak Malenia i jakoś się go ogarnie.

Opublikowano

Ja poproszę o nowy zestaw :trophy_bronze: :trophy_silver: :trophy_gold:, ale cos cisza :sapek:

Opublikowano
Godzinę temu, MEVEK napisał(a):

Ja poproszę o nowy zestaw  :trophy_silver: :trophy_gold:, ale cos cisza :sapek:

No właśnie :/. From Software chyba lubi śmieszkować w tych sprawach, DS, DS2 i DS3 totalna wyjebka, w BB były.

Do dziś nie wiadomo o co poszło w pozostałych DLC :D. 

Opublikowano

Jeszcze miesiąc i wracamy do tego pięknego świata :banderas:szkoda, że wydają to latem, już czuje pot cieknący po dupie podczas starć z bossami