Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Mówisz o tym średniaku na osiem, który po beta testach u klapow, zaraz wyląduje w nadusłudze u Pana Spencera za 1 dolara? 

Kto by się doliczył tych przeciętniaków od Chińczyków, jak tu co chwilę nowy ląduje w Gamepassie. I tylko was żal, że kupujecie takie coś za pełną cenę. Ale jest w tym jakiś heroizm. 

Edytowane przez zloto

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

"Średniak na 8" pisane z klawiatury bota to bardzo odważne słowa :obama:

Opublikowano

@zloto

Na 8 to jest crap. :lapka: 

Opublikowano

Suteq, jako bot muszę zostać przy narracji "średniak na 8", sam rozumiesz :reggie:

Opublikowano

#ThisisXWaiting Najlepsze co można powiedzieć botowi? Waruj! Dobry psiak, tak dobry, pan ci skapnie jak najpierw się naje, czekaj pod stołem grzecznie i nie skomlej ;)

Opublikowano
9 godzin temu, ASX napisał:

Potwierdzam, Yeti więcej czasu spędził w temacie Dreams wklejając twitty niż w samej grze

W co tam cisniesz na xboxiku? 5000 godzin w sot?

Opublikowano

Remake 50 letniej gry obs.rywa cały dorobek xboxa :obama:

Opublikowano
6 godzin temu, aph napisał:

W co tam cisniesz na xboxiku? 5000 godzin w sot?

Tak:cool:

Wesolych Świąt panowie!

Edytowane przez ASX

Opublikowano
17 godzin temu, 20inchDT napisał:

Typ zupełnie bez gustu. Tylko najgłośniejsze AAA i COD. A to niby boty tylko w shooterki grają. :dynia:

Chyba mnie pomyliłeś ze swoimi kolegami z oddziału. Żadna to tajemnica, że boty to największe bezguscia, ludzie wychowani na laserkach blasterkach, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX. Ludzie, którzy uważali, że nazwa PSX Extreme, to skrót od PlayStation Xbox Extreme. Banda przegrywow, którzy całe życie jadą na 3 seriach wspomaganych przez żółte crapy z metacritic.

Poza tym, podaj swój GT, karaluchu. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zaczynać swoją historię z gierkami od xboxa to jak sięgac jako pierwsza gre po fortnajt w tych czasach. 

Opublikowano

No (pipi)owy ten xbox był. Można bylo grac tylko w takie crapy jak ninja gaiden czy kotor, a na polystation 2 zabijalo się gluty w jrpgach jak koneser.

Opublikowano

Wypominac gluty na ps2 kiedy strzelalo sie przez 3 generacje z kolorowych blasterkow do krasnali :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał:

Chyba mnie pomyliłeś ze swoimi kolegami z oddziału. Żadna to tajemnica, że boty to największe bezguscia, ludzie wychowani na laserkach blasterkach, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX. Ludzie, którzy uważali, że nazwa PSX Extreme, to skrót od PlayStation Xbox Extreme. Banda przegrywow, którzy całe życie jadą na 3 seriach wspomaganych przez żółte crapy z metacritic.

ale mazeo zaorany:obama:

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

HITMAN ABSOLUTION CHŁOPCZE 

I ku.rwa ale dostalem flaszbaka

Mazzeo w ostatnich tygodniach dostał chyba jakiegoś urazu mózgu patrzac na jego niektóre posty. Martwię sie o niego.

Opublikowano

o co chodzi z hitmanem? coś mi świta ale nie pamiętam konkretów :( 

Opublikowano

Akurat teraz, jak plejka  dostała kilka goty contenders to botki atakujo xd

No co tam, zielone robale? Niegrywalne Ori w najgorszej wersji ukończone? Jezu jaki wstyd że recenzenci przesiadali się w trakcie gry na PC bo mieli dość bugow xd

nawet mi Was nie żal.

Natomiast na różowych to szkoda strzępic ryja, walczą z zalewem jajek i handluja rzepa w AC xd

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

o co chodzi z hitmanem? coś mi świta ale nie pamiętam konkretów :( 

Hitmana zapowiedzieli w GWG i Maz napisał w statusach: Hitman Absolution Chłopcze - wyszło na to że dawno temu był w PS +. 

Opublikowano

Klapy wiedzą, że dostaną guvno rozmazane w postaci midgena PS5 to kontratakują.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Na midgenie zwanym premierowym Xboxem one to gra większość bociarstwa :lapka:  i pomyśleć że dobre dwa lata po premierze XSX next genowe tytuły będą ciągnięte przez tą zieloną szmatę w dół :cool:

Opublikowano

Kur.wa typie, te cross-geny to będą jakies 2d g.ówna delfiny. I bardzo dobrze, bo wiele obecnych indyków mogłoby też działać na 360.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

FoolishEverlastingChanticleer-size_restr

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

I ku.rwa ale dostalem flaszbaka

Mazzeo w ostatnich tygodniach dostał chyba jakiegoś urazu mózgu patrzac na jego niektóre posty. Martwię sie o niego.

Nie rozumiem o co chodzi.

A że YETI pamięta jakieś posty sprzed 8 lat to mnie zaskoczył, chyba ma uraz po zaoraniu w każdej przeróbce upadku i ma kolekcję moich postów.

Opublikowano

Ten ciągle o tej przeróbce jak al bundy o 4 przyłożeniach w jednym meczu. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś przez tyle lat walił konia do swojego posta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.