Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Mówisz o tym średniaku na osiem, który po beta testach u klapow, zaraz wyląduje w nadusłudze u Pana Spencera za 1 dolara? 

Kto by się doliczył tych przeciętniaków od Chińczyków, jak tu co chwilę nowy ląduje w Gamepassie. I tylko was żal, że kupujecie takie coś za pełną cenę. Ale jest w tym jakiś heroizm. 

Edytowane przez zloto

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 420,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

"Średniak na 8" pisane z klawiatury bota to bardzo odważne słowa :obama:

Opublikowano

@zloto

Na 8 to jest crap. :lapka: 

Opublikowano

Suteq, jako bot muszę zostać przy narracji "średniak na 8", sam rozumiesz :reggie:

Opublikowano

#ThisisXWaiting Najlepsze co można powiedzieć botowi? Waruj! Dobry psiak, tak dobry, pan ci skapnie jak najpierw się naje, czekaj pod stołem grzecznie i nie skomlej ;)

Opublikowano
9 godzin temu, ASX napisał:

Potwierdzam, Yeti więcej czasu spędził w temacie Dreams wklejając twitty niż w samej grze

W co tam cisniesz na xboxiku? 5000 godzin w sot?

Opublikowano

Remake 50 letniej gry obs.rywa cały dorobek xboxa :obama:

Opublikowano
6 godzin temu, aph napisał:

W co tam cisniesz na xboxiku? 5000 godzin w sot?

Tak:cool:

Wesolych Świąt panowie!

Edytowane przez ASX

Opublikowano
17 godzin temu, 20inchDT napisał:

Typ zupełnie bez gustu. Tylko najgłośniejsze AAA i COD. A to niby boty tylko w shooterki grają. :dynia:

Chyba mnie pomyliłeś ze swoimi kolegami z oddziału. Żadna to tajemnica, że boty to największe bezguscia, ludzie wychowani na laserkach blasterkach, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX. Ludzie, którzy uważali, że nazwa PSX Extreme, to skrót od PlayStation Xbox Extreme. Banda przegrywow, którzy całe życie jadą na 3 seriach wspomaganych przez żółte crapy z metacritic.

Poza tym, podaj swój GT, karaluchu. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zaczynać swoją historię z gierkami od xboxa to jak sięgac jako pierwsza gre po fortnajt w tych czasach. 

Opublikowano

No (pipi)owy ten xbox był. Można bylo grac tylko w takie crapy jak ninja gaiden czy kotor, a na polystation 2 zabijalo się gluty w jrpgach jak koneser.

Opublikowano

Wypominac gluty na ps2 kiedy strzelalo sie przez 3 generacje z kolorowych blasterkow do krasnali :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał:

Chyba mnie pomyliłeś ze swoimi kolegami z oddziału. Żadna to tajemnica, że boty to największe bezguscia, ludzie wychowani na laserkach blasterkach, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX. Ludzie, którzy uważali, że nazwa PSX Extreme, to skrót od PlayStation Xbox Extreme. Banda przegrywow, którzy całe życie jadą na 3 seriach wspomaganych przez żółte crapy z metacritic.

ale mazeo zaorany:obama:

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

HITMAN ABSOLUTION CHŁOPCZE 

I ku.rwa ale dostalem flaszbaka

Mazzeo w ostatnich tygodniach dostał chyba jakiegoś urazu mózgu patrzac na jego niektóre posty. Martwię sie o niego.

Opublikowano

o co chodzi z hitmanem? coś mi świta ale nie pamiętam konkretów :( 

Opublikowano

Akurat teraz, jak plejka  dostała kilka goty contenders to botki atakujo xd

No co tam, zielone robale? Niegrywalne Ori w najgorszej wersji ukończone? Jezu jaki wstyd że recenzenci przesiadali się w trakcie gry na PC bo mieli dość bugow xd

nawet mi Was nie żal.

Natomiast na różowych to szkoda strzępic ryja, walczą z zalewem jajek i handluja rzepa w AC xd

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

o co chodzi z hitmanem? coś mi świta ale nie pamiętam konkretów :( 

Hitmana zapowiedzieli w GWG i Maz napisał w statusach: Hitman Absolution Chłopcze - wyszło na to że dawno temu był w PS +. 

Opublikowano

Klapy wiedzą, że dostaną guvno rozmazane w postaci midgena PS5 to kontratakują.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Na midgenie zwanym premierowym Xboxem one to gra większość bociarstwa :lapka:  i pomyśleć że dobre dwa lata po premierze XSX next genowe tytuły będą ciągnięte przez tą zieloną szmatę w dół :cool:

Opublikowano

Kur.wa typie, te cross-geny to będą jakies 2d g.ówna delfiny. I bardzo dobrze, bo wiele obecnych indyków mogłoby też działać na 360.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

FoolishEverlastingChanticleer-size_restr

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

I ku.rwa ale dostalem flaszbaka

Mazzeo w ostatnich tygodniach dostał chyba jakiegoś urazu mózgu patrzac na jego niektóre posty. Martwię sie o niego.

Nie rozumiem o co chodzi.

A że YETI pamięta jakieś posty sprzed 8 lat to mnie zaskoczył, chyba ma uraz po zaoraniu w każdej przeróbce upadku i ma kolekcję moich postów.

Opublikowano

Ten ciągle o tej przeróbce jak al bundy o 4 przyłożeniach w jednym meczu. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś przez tyle lat walił konia do swojego posta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.