Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
27 minut temu, Figuś napisał:

Ostatnio grałem w Resoguna, a ostatnią pozycję jaką mam w profilu na PSNprofiles możesz sobie sprawdzić sam

Bo z tego co pamiętam to działa tak, że aktualizuje Ci ostatnio graną pozycję jak zdobędziesz trofika, ale jak odpalisz grę i nie zdobędziesz żadnego trofika to jej pozycja na liście nie zmieni się. Jak jest to nowa pozycja to i tak ląduje na liście jako ostatnia bo nowa gra pojawiła się w aktywności w twoim profilu PSN.

Dlatego ja korzystam z Exophase gdzie gry są listowane w kolejności odpalenia, bez znaczenia czy zdobyłeś jakieś osiągnięcie czy nie.  

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
12 minut temu, Figuś napisał:

wychodzi z ciebie zwykły burak.

C-658VsXoAo3ovC.jpg

Dostosowuję się do panujacego tu klimatu.

Opublikowano
21 minut temu, suteq napisał:

Bo z tego co pamiętam to działa tak, że aktualizuje Ci ostatnio graną pozycję jak zdobędziesz trofika, ale jak odpalisz grę i nie zdobędziesz żadnego trofika to jej pozycja na liście nie zmieni się. Jak jest to nowa pozycja to i tak ląduje na liście jako ostatnia bo nowa gra pojawiła się w aktywności w twoim profilu PSN.

Tak jest

21 minut temu, suteq napisał:

Dlatego ja korzystam z Exophase gdzie gry są listowane w kolejności odpalenia, bez znaczenia czy zdobyłeś jakieś osiągnięcie czy nie. 

Ale Exophase z PS   też tak nie działa jak z Xboxem czy Steam, bo sam system trofików na PS działa tak jak wyżej opisałeś i sony nie podje zewnętrznym stroną informacji w co ostatnio grałeś i ile grałeś, aż nawet wygenerowałem sobie gamecarda z PSN na exo i ostatnia pozycja jest anthem pomimo tego że grałem w Resuguna i wcześniej przesz chwilę ostatnio

1223461.png

Opublikowano

Ostatnio grałem w Fajnala, Exophase pokazuje jako ostatnią graną gierkę... Fajnala. Co za zdziwko :cool:

Opublikowano

No tak ale wpadły trofiki. Mi w reso nie wpadły i nie pokazuje jako ostatniej granej? Teraz rozumiesz? Nawet nie masz czasu gry w daną pozycje podanego przy grach na PS4, tak jak to masz przy grach na XO czy na Steam.

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

No ale czasu nie będzie bo Sony ma upośledzony system i mimo, że serwer to jakimś cudem zlicza (podsumowania roku PS) to i tak nie chcą tego udostępnić. 

Opublikowano

Hmm, botom znudziło się call of duty w multi to rozbierają na czynniki pierwsze stronki do śledzenia e- penisow.

Poza tym przeczesuja plotkarskie serwisy w nadziei kolejnego FUD że xsx będzie fajniejszy niż ps5, zupełnie tak jakby już postawili krzyżyk na xbox one. Może dlatego taką wagę przykładają do wstecznej.

Opublikowano

Sony i zliczanie trofików i pokazywanie w co się grało xD Gorzej niż w 2005 roku, nie dalej bo pod jego koniec tego pojawiła się 360tka, która nadal robi to lepiej.

No ale jest opcja, że zmienię zdanie bo jakimś cudem ktoś mi się włamał na konto XBL i mam je zablokowane od wczoraj. Teraz Microsoft musi się wykazać bym dalej szanował markę mimo, tego że włam był na maila. 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.04.2020 o 20:55, suteq napisał:

Z PSN jak wspomniał Figuś to nie działa.

Opublikowano

A hasełko do maila to pewnie "123456"? Jeszcze pewnie weryfikacja dwuetapowa na koncie xbl nie ustawiona. Nawet mi nie szkoda.

Opublikowano
W dniu 6.04.2020 o 13:10, Pupcio napisał:

A na xboxie co tam? No tak. Brak gier. Hehs  :)

Bynajmniej , oczekiwanie pierwszej gry w 120 fps na K O N S O L E

Opublikowano
2 godziny temu, Wojtas1986 napisał:

Bynajmniej , oczekiwanie pierwszej gry w 120 fps na K O N S O L E

Przecież już zapowiedzieli. 

:pasibrzuch:

Opublikowano

Z ps5 musi być gorzej niż myślałem, skoro klaperstwo przyczepiło się jakiegoś delfina robionego przez jednego gościa, który nie ma nic wspólnego z MS :/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
38 minut temu, 20inchDT napisał:

Z ps5 musi być gorzej niż myślałem, skoro klaperstwo przyczepiło się jakiegoś delfina robionego przez jednego gościa, który nie ma nic wspólnego z MS :/

Co im zostaje? 10.28 w porywach Vs potężne 12.15 terafanka, 40% bardziej wydajny raytracing. Będą się pocieszać tym SSD albo wywiadem jakiegoś Irańczyka, a Król Spencer spokojnie rozrzuci jak gów,no po polu tego japońskiego middlegena.

Opublikowano
22 godziny temu, Czezare napisał:

https://www.ppe.pl/news/144917/call-of-duty-warzone-gracze-z-ps4-i-xbox-one-wylaczaja-crossplay.html

I jak tu traktować tych - tu nie waham się użycia mocnych określeń - blaszanych imbecyli równoprawnie i poważnie w społeczności graczy?

Podrasa i tyle!:shotgun:

Mam kumpli, którzy grają na PC i ci narzekają, że z konsolowcami się grać nie da, bo mają aim assista :kaz: 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Haha, że co? Autoaima, to nie ma w Siege, w Modern Warfare jest i to ten najbardziej chamski.

Opublikowano

Mylisz autoaima z aim assistem. 

Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał:

Haha, że co? Autoaima, to nie ma w Siege, w Modern Warfare jest i to ten najbardziej chamski.

W MW celownik delikatnie zwalnia w momencie natrafienia na  przeciwnika.Wygląda, to jakby czułość sterowania spadła np z 10 do 7.

Nie ma mowy o pomocy jak w BFie czy Destiny 2

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Bullshit - wystarczy podczas lotu na spadochronie wyciągnąć pistolet i zobaczyć, jak cię ściąga na najbliższego przeciwnika.

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Ale co to ma wszystko wspólnego z ordynarnym i kryminalnym auto aimem i widzeniem przez ściany wykorzystywanym przez blacharskich debili za pośrednictwem odrębnych programów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.