Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Klapy jak widać czepiają się każdej deski ratunku, mającej na celu poprawę zyebanego nastroju. Obejrzeli techdemo UE5 na tym swoim middlegenie i sądzą po pierwsze, że gry naprawdę będą tak wyglądać (nie wiem...może pod koniec generacji, kto wie), a po drugie, że ich konsola nie odleci przy tym na Marsa celem uciszenia i schłodzenia. Przypomina mi się niesławny pokaz Killzłoma 2 na PS3. Coś w ten deseń. 

Oczywiście najśmieszniejsze jest to, że większość klapeuszy sądzi, że na SeX-ie ten kawałek pójdzie gorzej:yao: Podniecili się jak nastolatek na pierwsze ciupcianie.

Jeden z najsłynniejszych matematyków wszechczasów Węgier żydowskiego pochodzenia Paul Erdős miał takie powiedzenie, że Bóg przechowuje wielką księgę twierdzeń i prawd matematycznych i czasem pozwala do tej księgi zerkać. Klapy mają na to wylane. Otwierają własną księgę z nowymi prawdami, jakoby liczba 10 była większa od 12:pawel: Czysta komedia...

Opublikowano

https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/szef-epic-games-dysk-ssd-w-playstation-5-wykracza-daleko-poza-mozliwosci-najlepszych/ng09tz3

@Ocelot jak się spocił, a tu szef Epic Games spuszcza mu kowadło na ryj i pokazuje miejsce w szeregu. Z powrotem pod taboret PCfrajerze, ale już!

Tech demo UE5 z PlayStation 5 nie działa na Xbox Series X? No co w tym dziwnego. Przecież to taki trochę inny PC, w sumie taki bardziej gamingowy laptop. Także wy też od października pod taborety zielone robaki... :kaz:

Opublikowano

Przeciez klapy od lat zaklamuja rzeczywistosc. 20 fps a oni ze "to jest gaming"

ps store (pipi) obesrane ktore sciaga u wiekszosci uzytkownikow mniej wiecej 10% predkosci internetu, a oni ze "to jest gaming"

Wiatrak i grzanie ktore rownie dobrze moze sluzyc za suszarke do wlosow albo grzejnik na zime, a oni ze "to jest gaming"

Plastikowy, ch.oooooooyowy pad z 'swiatelkiem' ktory trzeszcy w reku (doslownie!), a oni ze "to jest gaming"

Platne ps plus gdzie dostaja ochlapy jakich nikt nie chce bo sa albo stare jak cho.ooy i kazdy za 10zl moze je kupic na allegro, albo indyki 5/10, a oni ze "to jest gaming"

PS store ktory dziala jakby go jakis praktykant w piatek po pijaku napisal, a oni ze "to jest gaming"

Sony ktore wydaje 'pseudo-update' konsoli ktory tak na prawde nie jest upgrade'em, ale jednak jest (ps4 pro), i wszystkie mendrki graja jeszcze w gorszej jakosci niz ci co kupili konsole 2 lata pozniej, a oni ze "to jest gaming"

2020 rok a oni 4k/60fps widzieli moze u kumpla na smoku jak mu okna myli, a oni ze "to jest gaming"

SSD ktore wychodzi w 2020 a oni klapia uszami jak glupi bo nowosc...

prosze was, obudzcie sie. kazdy kto nie ma dwoch albo trzech platform jest slepcem i glupcem jak mendrek. PS4 to SMIEC.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Czezare napisał:

gry naprawdę będą tak wyglądać (nie wiem...może pod koniec generacji, kto wie)

Pod koniec generacji to może na Xboxie jak wyjdzie ulepszona wersja konsoli.

Gierki będą bardzo szybko tak wyglądały, a nawet lepiej.

Opublikowano

Ja nie wiem czego niektorzy spodziewaja sie po nowych konsolach jak nie właśnie takiego skoku jakościowego:o

Opublikowano

Nextgeny 30fps. Acha. No to miał ja nosa żeby smoka dokarmić na początku pandemii. Od tego tekstu typa z epica o ssd to prawie się zadławiłem ze śmiechu. Ale on pewnie myśli, że nvme powstało w laboratoriach sony a o raid nie słyszał. Beka z typa. Na PC można mieć obecnie dyski o transferze dobijającym do prędkości kości RAM.

Opublikowano

I kur.wa dobrze, bo 60fps jest za szybkie i nienaturalne, a przy 30 nic mi nie umknie i będę podziwiał moc 12tf :banderas:

Opublikowano

Trochę nudne już jest walkowanie tego super, hiper, nieosiagalnego dla niczego innego dysku SSD w PS5...

10s research i okazuje się, że nie jest to jakiś cud wynalazek:

https://www.x-kom.pl/p/504502-dysk-ssd-corsair-1tb-m2-pcie-gen4-nvme-force-series-mp600.html?gclid=Cj0KCQjw2PP1BRCiARIsAEqv-pTYiYPZAbxn2W5hny00J4rCwJqrYRwamb1rmCgj1llAqRdCZ75XygEaAlc2EALw_wcB

Naprawdę jestem ciekaw ceny tej konsoli przez ten dysk..

Edytowane przez Shago

Opublikowano
3 godziny temu, Ocelot napisał:

Sony ktore wydaje 'pseudo-update' konsoli ktory tak na prawde nie jest upgrade'em, ale jednak jest (ps4 pro)

Tak, pro tak naprawde jest slabsze od amatora, forum 2020.

Opublikowano

ja pier.dole, pokazali remake pierwszego asasyna od sony a Rozi już ma meltdown w temacie bo niepochlebne opinie :pechowiec: 

Opublikowano

I wychodzi na to że 6 lat po premierze konsoli jedyne dobre exy na ps4 to bloodborne i persona 5(obie gry nie są od developerów sony :) ) kaz i reszta wspaniałych ludzi uciekła z tego wraku i został Cerny pedofil i jakieś randomy. 

Mówię wam, bycie klapem to nie jest życie wysłane różami. Jeszcze pewnie robią tego zayebanego horizona 2 z tą rudą szmatą na start ps5. nie no będzie magik chłopaki 

Opublikowano

Zrób nam wszystkim te przysługę, kup xboxa i stań się xbotem, kupcio. :usmiech:

Opublikowano
7 godzin temu, MaZZeo napisał:

fajna ta nowa gra od ubisoftu

7 godzin temu, 20inchDT napisał:

Cinematic experience strikes back... again

szanujmy sony że poza tlou2 wspierają ps3 remasterem pierwszego AC...ku.wa jakie to słabe

9 godzin temu, Wieslaw napisał:

Nextgeny 30fps. Acha. No to miał ja nosa żeby smoka dokarmić na początku pandemii. Od tego tekstu typa z epica o ssd to prawie się zadławiłem ze śmiechu. Ale on pewnie myśli, że nvme powstało w laboratoriach sony a o raid nie słyszał. Beka z typa. Na PC można mieć obecnie dyski o transferze dobijającym do prędkości kości RAM.

skoro zrobili pokaz dla sony za grube  $$$ no to muszą coś powiedzieć na otarcie niebieskich łez tego middlegena, perski dev i hendrixowe autostrady potwierdzą xD

kilka dni temu był news'a że chip audio też doda mocy ps4.5   :yao:

Opublikowano

Nie ma niczego złego w byciu fanem gameplayu z asasyna. To proste, sztampowe gierki, które potrafią dać trochę funu.

Gorzej jak ktoś kreuje się na shopenhauera gejmingu, krytykuje branże za odtwórczość i brak oryginalnosci, pluje na tasiemce ubisoftu, a potem zachwyca się tym schematem podanym w innym opakowaniu.

Opublikowano

Wypraszam sobie - mam wszystkie konsole W przeciwieństwie do wojujacych tutaj jednostek- nie muszę się ograniczać. :)

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Nie ma niczego złego w byciu fanem gameplayu z asasyna. To proste, sztampowe gierki, które potrafią dać trochę funu.

Gorzej jak ktoś kreuje się na shopenhauera gejmingu, krytykuje branże za odtwórczość i brak oryginalnosci, pluje na tasiemce ubisoftu, a potem zachwyca się tym schematem podanym w innym opakowaniu.

a kto tak robi? 

Opublikowano

Nie będę przecież wytykał palcami, niech każdy zrobi sobie sam tzw. rachunek sumienia

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Wypraszam sobie - mam wszystkie konsole W przeciwieństwie do wojujacych tutaj jednostek- nie muszę się ograniczać. :)

Zasłanianie się multiplatformowościa? Nie ze mną takiego numery, kolego! Nie w tym temacie.

@ASX Schopenhauery gamingu? Takich prawdziwych na forum nie ma już dawno. :( 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Schopenhauery gamingu? Takich prawdziwych na forum nie ma już dawno. :( 

Kurła, teraz to jest ich więcej niż kiedykolwiek. Wszystko złe, no fun allowed, (pipi)ać MS/Sony/Nintendo/gierki/graczy grane mocno w każdym temacie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.