Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, Kokejba Hetero napisał:

Jak tam własne ja oraz obrona marki mordo? Dziś nie przeszkadza, że siedzisz Spencerowi w kieszeni?

Będę gral tam gdzie mi najlepiej, u Sony exy, u MSa wszystko inne - proste.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Święta w temacie XGP,  tymczasem klapy...

Kazub8 Cze 21:44

Jakby ktos mial ps plus na 48h to byloby EXTRA

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Klapy zmobilizowane bo udało się spiracić PSC. Co za podludzie

Opublikowano

Raczej chodzi o to, że dużo sklepów wyczyściło magazyny i PSC wypuścili w cebulowych cenach, przez co wielu ludzi rzuciło się. Niewątpliwie jednak bardzo dobrze złamane PSC pewnie również zmotywowało co poniektórych. W pewnym sensie historia PlayStation w Polsce zatoczyła koło :)

Inna sprawa, że złamane PSC stało się najlepszym sprzętem do emulacji (nie tylko PSX-a) na rynku, zrzucając z tronu pierwszego Xboxa.

:dynia:

K*rwa, nawet w takim temacie PlayStation nie ma litości dla tej zielonej popeliny. W sumie to dobrze. J*bać Xboxa, zawsze i wszędzie ;)

Opublikowano

Oczywiście pomijasz platformy których PSC nie emuluje, bo jest za wolne (jak DC), ale czego od ciebie oczekiwać więcej poza marnowaniem tlenu na tej pięknej planecie

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Raczej chodzi o to, że dużo sklepów wyczyściło magazyny i PSC wypuścili w cebulowych cenach, przez co wielu ludzi rzuciło się. Niewątpliwie jednak bardzo dobrze złamane PSC pewnie również zmotywowało co poniektórych. W pewnym sensie historia PSX-a w Polsce zatoczyła koło :)

Inna sprawa, że złamane PSC stało się najlepszym sprzętem do emulacji (nie tylko PSX-a) na rynku, zrzucając z tronu pierwszego Xboxa.

:dynia:

K*rwa, nawet w takim temacie PlayStation nie ma litości dla tej zielonej popeliny. W sumie to dobrze. J*bać Xboxa, zawsze i wszędzie ;)

Widzisz, kolejny raz to ludzie muszą poprawiać spyrdoline od Sony.  Jak nie nakładki na analogi, to custom FW dla konsoli, która nie potrafi prawidłowo emulować gierek sprzed 25 lat.

@Figaro teraz albo nigdy. XGP+Gold NA LATA ZA GROSZE do tego takie sztosy :obama:

https://www.resetera.com/threads/shenmue-1-2-steamworld-dig2-hollow-knight-guacamelee-2-metro-exodus-more-added-to-xbox-games-pass-pc.121914/?fbclid=IwAR3FPylL4YZ6r4gl_VjZEpQ4trueT4onLRsCTIU6NYqqOj7UwxwXjNn9HFE

Edytowane przez chris85

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Oczywiście pomijasz platformy których PSC nie emuluje, bo jest za wolne (jak DC), ale czego od ciebie oczekiwać więcej poza marnowaniem tlenu na tej pięknej planecie

Opublikowano

Ale bebechy będą boleć dzisiaj po 22 od beki jaką dostarczy ten ulany grubas :dynia: 

#8k #majkraft #narkotyki #asphalt 

I do tego anakonda, która kupią te zielone przegrywy, żeby grać w gierki z generacji 360, bo nowych gier poza pudzianami i forzą to nie powąchają przez kolejne 2-3 lata.

Nie mogę się doczekać :kaz: 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
7 minut temu, oFi napisał:

Ale bebechy będą boleć dzisiaj po 22 od beki jaką dostarczy ten ulany grubas :dynia: 

#8k #majkraft #narkotyki #asphalt 

I do tego anakonda, która kupią te zielone przegrywy, żeby grać w gierki z generacji 360, bo nowych gier poza i forzą to nie powąchają przez kolejne 2-3 lata.

Nie mogę się doczekać :kaz: 

Ale boli xD napisał bym coś więcej, ale jestem zbyt zajęty ogrywaniem gierki z Game Pass. 

I tak do maja 2021. Spencer jak ja ciebie kocham człowieku 

Opublikowano

jak tam klapy kremy na bol dupy przygotowane?

Opublikowano

Ostateczne rozwiązanie kwestii dotyczącej gier, czy będą kiedyś gry na Xboxie? czy jednak Netflix, Pizza i sprawdzenie wyniku meczu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No to lecimy. Witam Panowie jak co roku :fedora:

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

ostateczne rozwiązanie kwestii klaperskiej

Już tyle tych "ostatecznych" było i jakoś końca nie widać

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ostateczne rozwiązanie czy będą kiedyś gry na Xboxie czy jednak Netflix, Pizza i sprawdzenie wyniku meczu.

Cześć panda

giphy.gif

Opublikowano

dobra animacja twarzy

Opublikowano

Ja tam gierki Obsidian lubię więc no zagrałbym :(

Opublikowano

Outer Worlds to multiplarforma? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.